Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

[MT İzmir] 27 şubat "Tıka Basa" Toplantısı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben demedim, o dedi...
    kim o istanbul diyen çıksın ortaya ona çocukluk anılarımı anlatıcam
    taaaa dogumumdan başlayıp hemide
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK

KARDEŞİM ANNENİN ELLERİNE SAGLIK BİR DAHAKİ TOPLAŞMAYA ARTIK YAŞŞŞŞŞ KEKLERİ BEKLERİZ TŞÖRTünü ıslatacagız yaa
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:

Motosikleti
    kt125
    Alıntı oguz çatal adlı üyeden alıntı Mesajı göster

KARDEŞİM ANNENİN ELLERİNE SAGLIK BİR DAHAKİ TOPLAŞMAYA ARTIK YAŞŞŞŞŞ KEKLERİ BEKLERİZ TŞÖRTünü ıslatacagız yaa
    valla bılla kardesım ellerıne saglık annemızın. yanlız kek lerın devaMINI BEKLIYORUZ DAHA TISORTU ISLATICAZ

Motosikleti
    ............
    kömür sobası,kestane ve sıcacık sohbetten sıcacık resimler..

[COLOR="Purple"][I][B]Sonuna Dek Çaba
    Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]

afiyet bal şeker olsun madem ıslatcaz ben bi dahakine hazır ıslatılmış yaş pasta getiriyim

t-shirtü aldım DAHADA TOPLANTIYA GELMEM(!) ben benim parayı ermandan tahsil edersiniz

kestaneler içinde çok teşekkürler sobanın başında en çok ben yedim gailba herşey çok güzeldi en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere

arkadaşlar mükemmel geçmiş anlaşılan ama ben gelemedim bi dahakine inşallah güzel sohbetinize hasret şimdiden hasret kaldım

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    valla kestanesi, sıcacık sobası, kekleri ile tadından yinmez bi geceydi...gelenlerin ayağına sağlık, gelmeyenler üzülmeyin bu sefer 1 hafta ara vermeyeceğiz...Sıradaki toplantımız Tuncerinde izmir'e ayak basma şerefine, çiğ köfteli sazlı türkülü yep yeni bir mekanda haftaya cuma günü olacak...Ayrıntılar yakında cesurun topiğinde Ayrıca önümüzdeki haftaya muhtemel bir Tire gezimiz var onun ayrıntılarıda özer abinin topiğinde

mert kek için saol annenin ellerine sağlık, cesurunda kesesine bereket kestane desteği için

resim yükleyenlerinde ellerine sağlık hadi benden bu kadar...
    kalın sağlıcakla...
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güzel bir buluşma olmuş yine

Herkesin emeğine sağlık..

Sıradaki toplantı tüm sevdiklerime gelsin

Nemrutun gııızııı yandırdı biiizi çahtı sillesinii feeelek miisaaaliiii...

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi resmimizi çekerdi insan sıcka sohbet ortam herzaman bana huzur verdi inş vermeye devam eder havalar ısınsında geziyede geliriz
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    honda cbr 600 f
    gelmeyi çok isterdim fakat havalar malum bayağı soğuk daha geç bi tarihte olsaydı bence iyi olacaktı gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

Motosikleti
    chopper
    harika bi akşam gecerdınız, keşke bende gelebilsaydım
    [B]joker[/B]
    [B]live to ride-ride to die[/B]

melcor09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha Tenere 660
    ben izmirdeyim suan dun aksam geldim ama geceye gelemedim dedim madem gelemedim hadi gideyim bari cesuru goreyim de kendimi affettireyim tum gun cesuru aradım ama acmadı cesur seni arayan o 545 li numara benim numara ac artık telefonu...
    hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı driver600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelmeyi çok isterdim fakat havalar malum bayağı soğuk daha geç bi tarihte olsaydı bence iyi olacaktı gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
    bekleriz bi dahaki sefere...ordan burası kaç km sabahtan çıkarsan yola zamanında burda olabilirsin
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    Alıntı melcor09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben izmirdeyim suan dun aksam geldim ama geceye gelemedim dedim madem gelemedim hadi gideyim bari cesuru goreyim de kendimi affettireyim tum gun cesuru aradım ama acmadı cesur seni arayan o 545 li numara benim numara ac artık telefonu...
    AÇARDI AMA ya motorun üstündeydi.yada iş üstünde yani telefon satışı demek istedim yanlış anlaşılmasın kardeşim full taym dolu onun boş zamanını bulmak biraz zor.DUYSAYDI kesin açardı

Alıntı jeynajeyna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AH KEŞKEMM KEŞKEMMM GELEBİLSEYYDINN BE YAA.ÇOOKKK EYLENIRDIN BEYA ÇOOOKTA GÜZELL GEÇMIŞTIR BEYA TOPİLAŞMA.AMANBE SENLE YAZIŞIRKİNE BİLE TÜRÇEYİ UNUTAYRUM BE KIZANCIK
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    [QUOTE=sandman;1446878]Ne o Vascom, altında anlı şanlı YBR var. Beni hiç karda kışta soğukta yolda bırakmadı.. Yoksa sen tatlı su motorcusu oldun da motorumu yanlız bırakıcaksın ..

Ooooooo.. Misafirlerin aman ev sahiplerinin arasında büyük kişiler de olucakmış. . O zaman bi aksilik çıkmaz ise bende kesin ordayım.

Özledik be abi, nerlerdesiniz ??

Hayırlı akşamlar Erdem,
    Valla buralardayız ama bir o kadar da yoğun.....
    Biraz geç de olsa geldik ama çoğunuz ayrılmıştı sağlık olsun daha nice akşamlar var, yine görüşürüz. Ev halkına da selam et bizden

Gelirken Şule ablanı da aldık, O da vardı...
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Alıntı wert_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    afiyet bal şeker olsun madem ıslatcaz ben bi dahakine hazır ıslatılmış yaş pasta getiriyim
    Kardeşim annenin ellerine kollarına sağlık .. Öle aç gözlülük yapıp hepsini yememiş olsam bile , tadı çok güzelldi.

He tabi bütün bunlar yaş pasta getirmemen için bir engel değil ..

Alıntı joker_cbr_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mükemmel geçmiş anlaşılan ama ben gelemedim bi dahakine inşallah güzel sohbetinize hasret şimdiden hasret kaldım
    Kardeşim bi dahaki geziye toplantıya katılırsın işallah . Bak Aykut yazmış bi sürü gezi mezi var toplantı var heralde.. Havalar ısınıyo ya.. İnsanalrın, özellikle biz pis motorcuların iyice kanı kaynıyor .

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir buluşma olmuş yine

Herkesin emeğine sağlık..

Sıradaki toplantı tüm sevdiklerime gelsin

Nemrutun gııızııı yandırdı biiizi çahtı sillesinii feeelek miisaaaliiii...
    Forrap ım Cuma görüşmek üzere.. Gel de bi hasret giderelim....

Bu arada dinlediğin müzik türlerinden hafif tiyolar vermişsin yazında. Ne o ??
    Yoksa asker demisin sen ??

Hadi Allah sabır versin, kolaylık versin ..

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi resmimizi çekerdi insan sıcka sohbet ortam herzaman bana huzur verdi inş vermeye devam eder havalar ısınsında geziyede geliriz
    Yolda karşılaşıyoz toplantıda karşılaşamıyoz ..
    Anlamadım ben bu işi yaw ... Bi dahaki sefere bak cuma toplantıda karşılaşalım ..

Alıntı jeynajeyna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi dahaki sefere aralarda bi yerlerde buluşursak atlar gelirsiniz yine ..

Gelecekte Tire gezisi olacak mış her hal.. O rası da arada bir yer.. Kesin gelirsiniz artık ..

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı akşamlar Erdem,
    Valla buralardayız ama bir o kadar da yoğun.....
    Biraz geç de olsa geldik ama çoğunuz ayrılmıştı sağlık olsun daha nice akşamlar var, yine görüşürüz. Ev halkına da selam et bizden
    Gelirken Şule ablanı da aldık, O da vardı...
    Aleyküm Selam abicim ... Baya zaman oldu görüşemeyeli.. E artık ben dahil insanlar nerde Özer Abi nerde Yenge diye sorar oldular ..

Dediğin gibi daha nice akşamlar geziler olucak heralde.. Tire gezisi sende sanırsam. Bi terslik olmas ise bende ordayım sanırsam ..

Şule ablaya da selam söyleseydiniz. Bi daha ki sefere onunlka da toplaşırız işallah ..

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erdem bugun çankayadaydım neden görmedim gene ben seni toplantıda da görüşürüz kardeşim
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    ybr125
    bi aksilik çıkmazsa bende orda olucam sizlerle tanışmayı çok ıstıyorum gecen hafta marpuç kafeye geldim kimse yoktu bu hafta ınşallah orda olur arkadaşlar

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rain_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi aksilik çıkmazsa bende orda olucam sizlerle tanışmayı çok ıstıyorum gecen hafta marpuç kafeye geldim kimse yoktu bu hafta ınşallah orda olur arkadaşlar
    Allah iyiliğini versin,

Duyruların tarihine bakarak toplantıları takip edersen karşılaşma şansımız daha çok artacaktır
    May The Force Be With You

bende diyorum niye hortlamış bu topic

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler