KARDEŞİM ANNENİN ELLERİNE SAGLIK BİR DAHAKİ TOPLAŞMAYA ARTIK YAŞŞŞŞŞ KEKLERİ BEKLERİZ TŞÖRTünü ıslatacagız yaa
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
afiyet bal şeker olsun madem ıslatcaz ben bi dahakine hazır ıslatılmış yaş pasta getiriyim
t-shirtü aldım DAHADA TOPLANTIYA GELMEM(!) ben benim parayı ermandan tahsil edersiniz
kestaneler içinde çok teşekkürler sobanın başında en çok ben yedim gailba herşey çok güzeldi en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
arkadaşlar mükemmel geçmiş anlaşılan ama ben gelemedim bi dahakine inşallah güzel sohbetinize hasret şimdiden hasret kaldım
valla kestanesi, sıcacık sobası, kekleri ile tadından yinmez bi geceydi...gelenlerin ayağına sağlık, gelmeyenler üzülmeyin bu sefer 1 hafta ara vermeyeceğiz...Sıradaki toplantımız Tuncerinde izmir'e ayak basma şerefine, çiğ köfteli sazlı türkülü yep yeni bir mekanda haftaya cuma günü olacak...Ayrıntılar yakında cesurun topiğinde Ayrıca önümüzdeki haftaya muhtemel bir Tire gezimiz var onun ayrıntılarıda özer abinin topiğinde
mert kek için saol annenin ellerine sağlık, cesurunda kesesine bereket kestane desteği için
resim yükleyenlerinde ellerine sağlık hadi benden bu kadar...
kalın sağlıcakla...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Çok güzel bir buluşma olmuş yine
Herkesin emeğine sağlık..
Sıradaki toplantı tüm sevdiklerime gelsin
Nemrutun gııızııı yandırdı biiizi çahtı sillesinii feeelek miisaaaliiii...
bi resmimizi çekerdi insan sıcka sohbet ortam herzaman bana huzur verdi inş vermeye devam eder havalar ısınsında geziyede geliriz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gelmeyi çok isterdim fakat havalar malum bayağı soğuk daha geç bi tarihte olsaydı bence iyi olacaktı gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
harika bi akşam gecerdınız, keşke bende gelebilsaydım
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
ben izmirdeyim suan dun aksam geldim ama geceye gelemedim dedim madem gelemedim hadi gideyim bari cesuru goreyim de kendimi affettireyim tum gun cesuru aradım ama acmadı cesur seni arayan o 545 li numara benim numara ac artık telefonu...
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
AÇARDI AMA ya motorun üstündeydi.yada iş üstünde yani telefon satışı demek istedim yanlış anlaşılmasın kardeşim full taym dolu onun boş zamanını bulmak biraz zor.DUYSAYDI kesin açardı
AH KEŞKEMM KEŞKEMMM GELEBİLSEYYDINN BE YAA.ÇOOKKK EYLENIRDIN BEYA ÇOOOKTA GÜZELL GEÇMIŞTIR BEYA TOPİLAŞMA.AMANBE SENLE YAZIŞIRKİNE BİLE TÜRÇEYİ UNUTAYRUM BE KIZANCIK
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
[QUOTE=sandman;1446878]Ne o Vascom, altında anlı şanlı YBR var. Beni hiç karda kışta soğukta yolda bırakmadı.. Yoksa sen tatlı su motorcusu oldun da motorumu yanlız bırakıcaksın ..
Ooooooo.. Misafirlerin aman ev sahiplerinin arasında büyük kişiler de olucakmış. . O zaman bi aksilik çıkmaz ise bende kesin ordayım.
Özledik be abi, nerlerdesiniz ??
Hayırlı akşamlar Erdem,
Valla buralardayız ama bir o kadar da yoğun.....
Biraz geç de olsa geldik ama çoğunuz ayrılmıştı sağlık olsun daha nice akşamlar var, yine görüşürüz. Ev halkına da selam et bizden
Gelirken Şule ablanı da aldık, O da vardı...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Kardeşim annenin ellerine kollarına sağlık .. Öle aç gözlülük yapıp hepsini yememiş olsam bile , tadı çok güzelldi.
He tabi bütün bunlar yaş pasta getirmemen için bir engel değil ..
Kardeşim bi dahaki geziye toplantıya katılırsın işallah . Bak Aykut yazmış bi sürü gezi mezi var toplantı var heralde.. Havalar ısınıyo ya.. İnsanalrın, özellikle biz pis motorcuların iyice kanı kaynıyor .
Forrap ım Cuma görüşmek üzere.. Gel de bi hasret giderelim....
Bu arada dinlediğin müzik türlerinden hafif tiyolar vermişsin yazında. Ne o ??
Yoksa asker demisin sen ??
Hadi Allah sabır versin, kolaylık versin ..
Yolda karşılaşıyoz toplantıda karşılaşamıyoz ..
Anlamadım ben bu işi yaw ... Bi dahaki sefere bak cuma toplantıda karşılaşalım ..
Bi dahaki sefere aralarda bi yerlerde buluşursak atlar gelirsiniz yine ..
Gelecekte Tire gezisi olacak mış her hal.. O rası da arada bir yer.. Kesin gelirsiniz artık ..
Aleyküm Selam abicim ... Baya zaman oldu görüşemeyeli.. E artık ben dahil insanlar nerde Özer Abi nerde Yenge diye sorar oldular ..
Dediğin gibi daha nice akşamlar geziler olucak heralde.. Tire gezisi sende sanırsam. Bi terslik olmas ise bende ordayım sanırsam ..
Şule ablaya da selam söyleseydiniz. Bi daha ki sefere onunlka da toplaşırız işallah ..
erdem bugun çankayadaydım neden görmedim gene ben seni toplantıda da görüşürüz kardeşim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bi aksilik çıkmazsa bende orda olucam sizlerle tanışmayı çok ıstıyorum gecen hafta marpuç kafeye geldim kimse yoktu bu hafta ınşallah orda olur arkadaşlar
bende diyorum niye hortlamış bu topic
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)