Mt (izmir) 5000 Km Yol Yapmaya Hazırlanıyoruz
Reklamlar
-
temmuz ayı içerisinde yapmak istediğimiz karadeni z turu için görüş ve düşüncelerinizi almak ve katılımcı arkadaşları bilgilendirmek için topik imizi erken açtık rota ve güzergahımızı ilerleyen günlerde bu topik te takip edilinebilecektir.. son sayfada ..rotamız yani güzergahımız bulunmaktadır...
Reklamlar
-
hadi hayırlısı inşallah kazasız bellasız benim yerimede gez naci abim
-
Ben zaten buralardayım ; Gelin gezelim görelim ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Arkadasım Dort Gozle Beklıcem Ben Ordudayım Gezı Baslayınca Bende Sıze Katırım Olmazmı Haaa Hem Boylesı Benım ıcnde ıyı Olur Sabırsızkla Beklıyorum ıyı Gunler
-
şimdiden bişey demek güç arkadaslar
henüz erken değil mi ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ben zaten buralardayım ; Gelin gezelim görelim ...
inşallah kardeşim tanışmak dileğiyle
derbici_52 adlı üyeden alıntı
Arkadasım Dort Gozle Beklıcem Ben Ordudayım Gezı Baslayınca Bende Sıze Katırım Olmazmı Haaa Hem Boylesı Benım ıcnde ıyı Olur Sabırsızkla Beklıyorum ıyı Gunler
nasipse gelicez kardeşim sen oradan katılırsın bize yardımcı olursun
by K@d@k@L
-
ben bu yaz akdeniz düşünüyorum, Size hayırlı yolculuklar sağ sağlim gidip gelirsiniiz inş
-
takendy adlı üyeden alıntı
şimdiden bişey demek güç arkadaslar
henüz erken değil mi ?
kardeşim erken topic açma amacımız zaten bilgilendirmek ve görüş almak rotayı belirlemek anlıcan hertürlü fikir alışverişi yapmak
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
hadi hayırlısı inşallah kazasız bellasız benim yerimede gez naci abim
eyvallah kardeşim birdahaki yaza sen bizi güneydoğuya götürücen ona göre kaytarmak yok muhabbetini yaptık
by K@d@k@L
-
aguila adlı üyeden alıntı
inşallah kardeşim tanışmak dileğiyle
nasipse gelicez kardeşim sen oradan katılırsın bize yardımcı olursun
KESINLIKLE ARKADASIM HELE BIR GELIN BAKIN NELER GORCEKSINZI BURLARA HAYRAN KALACAKSINIZ BEKLIYRUM
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bizde ADANA MT olarak temmuzun ilk 2 haftası karadeniz düşünüyoruz.biz de sizin gibi hazırlık çalışmalarına ve mütalalara başladık.hadi hayırlısı bakalım.inşallah karşılaşır ve tanışırız.şimdiden yolunuz açık olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
by K@d@k@L
-
Mersin İl Temsilcisi
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,bizde ADANA MT olarak temmuzun ilk 2 haftası karadeniz düşünüyoruz.biz de sizin gibi hazırlık çalışmalarına ve mütalalara başladık.hadi hayırlısı bakalım.inşallah karşılaşır ve tanışırız.şimdiden yolunuz açık olsun.
evet yaa, ben de o gezi sanmıştım....
hüceyn zaten atlamış olaya
benim durumum belli olmaz. ama en azından bir güneydoğu ve antalya arasında 1000-2000km lik bir gezi planım var. bakalım neler olacak. geçen sene geziden 1 hafta önce kaburgalarımı kırmıştım.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Gelın Arkadslar Gelın Yaaa Karadenızı Hele Fatsayı Gorun Hepınızı Eklıyorum Adana ızmır Butun ıller Gelsın Hatta Beklıyorum Gayet Guzel Bır Gezı Olacak Heyttt Be Karadenız Makınara Bogulacak :p
-
hayırdır insallah hayırdır insallah gelmeyi cok isterim zaten en buyuk isteklerimden biri ama poli,sten ehliyeti erken alabilcek arkadas varmı aramızda?
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
Temmuz ayı iş programıma göre bende katılmayı isterim...ama arazi ve proje işlerini stoklamam lazım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
derbici_52 adlı üyeden alıntı
Gelın Arkadslar Gelın Yaaa Karadenızı Hele Fatsayı Gorun Hepınızı Eklıyorum Adana ızmır Butun ıller Gelsın Hatta Beklıyorum Gayet Guzel Bır Gezı Olacak Heyttt Be Karadenız Makınara Bogulacak :p
kardeşim benimde anne tarafım ordu lu halen orda evimiz var inşallah görüşürüz tanışırız
by K@d@k@L
-
süper bi fikir naci abi gelmeyi çok isterim ama o zamanki para ve iş durumumuza göre değerleme yapıcaz cuma toplantıya gelirsen uzun uzun konuşuruz abi
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
süper bi fikir naci abi gelmeyi çok isterim ama o zamanki para ve iş durumumuza göre değerleme yapıcaz cuma toplantıya gelirsen uzun uzun konuşuruz abi
gelmeye çalışıcam kardeşim
by K@d@k@L
-
İstanbuuul saatlerimizi ayarlıyoruz
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
buyrun, bekleriz... (Rize MT)
biz de bir arkadaşla yazın izmire gelip 2. el motor almak istiyoruz aslında.. belki bize rehberlik edersiniz. uzun yol tecrübem olsa beraber bile dönebilirdik..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)