Mt (izmir) 5000 Km Yol Yapmaya Hazırlanıyoruz
Reklamlar
-
03 Haziran 2009, 18:51
Şimdi, Naci abi selamlar..Öyle umuyorumki yapacağınız gezi çok keyifli geçecek..Katılmayı çok istediğimi sende biliyorsun..Fakat bu sene için daha önceden Davut ile beraber yaptığımız bir plan var..İran'dan çıkıp Afganistan,pakistan,hindistan üzerinden Tibet'e DALAYLAMA'nın yanına gidicektik.Davut'un sözü varmış..Bizi Kandilli Rasathanesi görevlendirdi bi ölçüm yapıp gelicez )
Reklamlar
-
03 Haziran 2009, 21:43
-
10 Haziran 2009, 14:41
turun genel görüntüsü yeşil çizgide göründüğü gibidir.
tibetdeki dallamalara selam söyleyin luckday
May The Force Be With You
-
10 Haziran 2009, 23:31
tahmini 4500...5000 km lik gezimiz..haritada ki yeşil hattı takip edicez..kuzeye çıkıp kıyı karadeniz yaylalar artvin borçka dan aşağı yusufeli ispir bayburt erzincan sivas aşağı nevşehir kapadokya aksaray konya denizli sonrası final izmir..asgari 12 azami 14 günde tamamlamayı düşünüyoruz..
by K@d@k@L
-
11 Haziran 2009, 19:46
by K@d@k@L
-
12 Haziran 2009, 12:42
ben yolda şişerim gelmeyeyim
-
17 Haziran 2009, 23:27
ewet arkadaşlar hareket tarihi temmuz un 5 ii .. eğer tarihleri denk getirebilirsek 10 .11.12 sinde artvin motosiklet festivaline katılmayı düşünüyoruz...
by K@d@k@L
-
17 Haziran 2009, 23:31
aguila adlı üyeden alıntı
ewet arkadaşlar hareket tarihi temmuz un 5 ii .. eğer tarihleri denk getirebilirsek 10 .11.12 sinde artvin motosiklet festivaline katılmayı düşünüyoruz...
Hadi bakalım kazasız belasız gidin gelin inşallah
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
17 Haziran 2009, 23:34
ben önden gidersem OKEY olmassa 2. oda olmassa 3.oda olmazsa 4. oda olmazsa ARTÇI....ARTÇI.ARTÇI YANİ ARTÇI EN ARTTANNN
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
18 Haziran 2009, 17:33
extreme1925 adlı üyeden alıntı
Hadi bakalım kazasız belasız gidin gelin inşallah
çok sağol kardeşim....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------
oguz çatal adlı üyeden alıntı
ben önden gidersem OKEY olmassa 2. oda olmassa 3.oda olmazsa 4. oda olmazsa ARTÇI....ARTÇI.ARTÇI YANİ ARTÇI EN ARTTANNN
sen en iyisi bizi yolcu etmeye gelirsin...oradanda yakın civara gezi yaparsınız..
by K@d@k@L
-
26 Haziran 2009, 14:52
güzergahınız güzel farklı allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.
-
26 Haziran 2009, 15:35
Gidiş rotası güzel de bursa'dan sonra yenişehir-iznik tarafından sakaryaya çıkacaksınız galiba.O yol baya virajlı bir yoldur.Ayrıca kısmen tek yön gidiş tek yön dönüş olduğu için kamyonların arkasında konvoya takılabilirsiniz.Km olarak kısa olmasına rağmen fazla zaman alan bir yoldur.Oradan otobana çıkıp uzamak güzel olacaktır.Ancak bursadan sonra inegöl-eskişehir-Ankara istikametini de kullanabilirsiniz.Tabi ki tercih sizin.Ben sadece alternatif görüşümü belirttim.Dönüş yolunu da akdeniz kıyılarına yönlendirseydiniz daha hoş olurdu.Artvinde yaylaya çıktıktan sonra antlaya'da denize girip yorgunluğu atmak güzel olurdu.
Hayırlı kazasız belasız sürüşler.Yolunuz açık olsun....
-
27 Haziran 2009, 16:35
ee izmirli abiler cıkıyomusunuz yola nerde bu konuya yazan eden yok haberlerinizi bekliyoruz!
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
hadi hortlatayım topiği yıl 2015 bayağı bir ara vermişiz gelince heralde işlerin birikimi mi yoksa bir rahatlamamı bilmiyoruz siteye girmemişiz ..kısaca bu tur gerçekleşti 2009 da artvin fest e katıldık çok güzel bir tur oldu herşey yolunda gitti öyleki ondan sonra artvin motofest e 3 sene üst üste katıldık araya doğu ve güneydoğuyuda sıkıştırdık anlayacağınız yolların deyim yerindeyse kaşarı olduk..yollarda çok iyi arkadaşlar ve dostlar edindik halende görüşmekteyiz..fazla uzatmim şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim siteye kimse kalmamış eskilerden tanıdığım pek yok gibi en azından yarım kalan topiğin gerçekleştiğini belirtmek istedim herkeze slm lar sevgiler ..
-
Böyle geziler artık duzenlenmiyor mu
-
izmir için gezi haberleri bekliyoruz.
-
nasip olursa bu sene yani 2015 temmuz 3 teker dönücek batum a tahmini 7000 km rota karadeniz kıyı doğu ve güneydoğuyuda katıyoruz akdeniz kıyı dönüş şeklinde 7 çift gidiyoruz..bu sefer bir aksilk olmazsa resimleri atarız buraya ...bu site sayesinde güzel geziler düzenledik o zaman daha hareketliydi hele izmir ekibi bombaydı çok samimi ortam vardı umarım yine öyle devam ediyordur..slm lar..
-
aguila adlı üyeden alıntı
nasip olursa bu sene yani 2015 temmuz 3 teker dönücek batum a tahmini 7000 km rota karadeniz kıyı doğu ve güneydoğuyuda katıyoruz akdeniz kıyı dönüş şeklinde 7 çift gidiyoruz..bu sefer bir aksilk olmazsa resimleri atarız buraya ...bu site sayesinde güzel geziler düzenledik o zaman daha hareketliydi hele izmir ekibi bombaydı çok samimi ortam vardı umarım yine öyle devam ediyordur..slm lar..
3 teker 7 çift nasıl oluyor anlamadım?
-
Arkadaşlar Merhaba
İzmir yolculuğunuzda kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bende izmir gümüldürde işletmecilik yapmaktayım.Konaklama ihtacınız olursa sizleri ağırlamaktan memnun olurum.
Ümit Gürcan
0532 543 24 33
Butik Eren Otel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)