USTA BEN İTALYA tarafına gidecegim siz hangi ay karadeniz yapacaksınız tarih uyarsa önce KARADENİZ sonra italya yaparım ne yapalım dostlarımı yalnız bırakmayım oralarda
USTA BEN İTALYA tarafına gidecegim siz hangi ay karadeniz yapacaksınız tarih uyarsa önce KARADENİZ sonra italya yaparım ne yapalım dostlarımı yalnız bırakmayım oralarda
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Ben bu yaz karadeniz düşünüyorum.. Ama yalnız ama grup bilemem.. Denk gelmesi gerek... Hayırlısı..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
ben motoru temmuza kadar alabilirsem Trabzondan katılırım size..
Halihazırda işsizim fakat o güne kadar işe gireceğimi düşünüyorum.Eğer uygun olursam katılmak isterim.Olmazsada size batıKaradeniz tarafında güzergah,gezilecek yerler ve kalınabilecek mekanlarla ilgili mutlaka yardım ederim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
geçen yaz ordaydım biliyorsun sana gezeceğin yerlerin listesini yaparım ama bizede katılırsan çok seviniriz kardeşim benim
kardeşim isim olarak bilmiyorum ama orduya ilk girişte nakliye iskelesine gelmeden solda camii var altında bakkal onun karşısında okul okulun arka tarafında dolmuşlar geçiyor yamaçta fındık bahçelerinin arasında evimiz hala duruyor kısaca böyle
by K@d@k@L
Güzel bir tur olacağına eminim, kazasız belasız geçer inşallah
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Hey gidi karadeniz doldida taşamadı.Etmiyelum sevdaluk,sevdalar yaşamadi.
İnşallah bize de nasip olur.
güzel memleketim benim....
ben hiç gitmedim karadenize benim içinde gezin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
siz gidiyomusunuz ki onur?
bu sene motorumu alıcam sanırım şimdilik bakıyoruz sepet yaptırıp boşa masraf yapmayın
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Kulağa çok hoş geliyor,belli olmaz belkide bende gelebilirim işlere bağlı,ama karadeniz turu mükemmel olur kanımca gelmeye çalışıcam hadi bakalım zaman ne göstericek
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
naci nezaman yolculuk ben şimdi karadenizdeyim,sinop türkelideyim artvine doğru yavaş yavaş ilerliyom,eğer gelirsen karadenize çakalaz(doğana) kesin uğra tanışmalısın onunla
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abi daha erken şimdi değil yaza gelicez inşallah sana kazasız belasız yolculuklar diliyorum
daha zaman var belki sende gelip memleketini görürsün
kardeşim inşallah sende musait olursan katılırsın mutluluk duyarız
by K@d@k@L
motorumu alabilirsem takılırım peşinize yıbırımla
[/B]
abi aydar yaylasında mis gbi havayı içimize çekeriz bide yayarız kendimizi oraya bide saglam bi ayran içeriz ohhhh!!!! 2 sene önceki karadeniz gezimiz nasıldı ama naci abim?.
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
arkadaşlar bende geçen sene karadenize bir gezi yapmıştım. yardım olması babında linkini veriyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...karadeniz.html
yalnız benim size nacizane tavsiyem çok kalabalık gitmeyin gideceksenizde grubu 5-6 kişilik takımlara bölün sorun çıkmasın.
bu yaz temmuzun 4 ünde bizde adanadan bir grup yola çıkacağız belki oralarda denk gelirse karşılaşırız. şimdiden yolunuz açık olsun.
eğer karadenize sivas yada kayseri uzeri geçecekseniz. tokatın yeşil ilçesi niksarda bekliyrum. bir fincan kahvemi içmeye beklerim musait olrsam bende katılırımm aranıza şimdiden iyi seyirler bana niksarda telefoncu apo derler..
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)