kanka ben yediremem kendime motor toplantısına eshotla gitmeyi ıslansak da motorda ıslanalım
kanka ben yediremem kendime motor toplantısına eshotla gitmeyi ıslansak da motorda ıslanalım
arkadaşlar toplantınızdan geç haberim oldu o yüzden gelemedim sizinle tanışmayı çok isterdim bu arada yarın ki yarışa kaçta gidiyorsunuz ben pınarbaşı pistini bilmiyorum izmirde yeniyim size takılıp geliyim diyecektim
ben bornovadayım,saat 10'a kadar bana telefon açarsan buluşur beraber gideriz
ev: 343 10 14-mustafa
sağanak yağmura rağmen en az 20 kişi toplanmak güzeldi. Çoğumuz motorlarla geldik, ıslandık ama yılmadık
aslında orada buluşacaz ama ne tarafta oturduğuna bağlı bir arkadaşımız seninle gelecektir.
beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda şimdi bakalım ne olacak yarın yarışta ( İZMİR TAYFASI BİRİNCİ ) ikinci kim :
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar yarıştan sonra bir yerde buluşacakmısınız. tanışalım sizinle. birisi bana mesaj atabilirse şu saatte burada toplanıyoruz diye gelirim oraya 05433464948
mustafa sağolasın ama mesajını geç okudumben bornovadayım,saat 10'a kadar bana telefon açarsan buluşur beraber gideriz
ev: 343 10 14-mustafa
arkadaşlar bu arada ben üçkuyulardan
herkese ii eğlenceler benim için de yiyin köftelerden (keşke bende gelebilsem)
hadiyin arkadaşlar fotolar
foro moto yok abicim,gurup kayış attı,ben yarıştaydım,egelim ve oneway'in motorlarını orada gördüm ama kendileriyle karşılaşmadık,geri kalanlar malesef çeşitli nedenlerle gelemedilere_erdun adlı üyeden alıntı
oazaman neyse başka zamana ama en kısa zamanda başka fotolar
sevgi ve saygılarımla
İZMİR'li kardeşlerim
izmir tayfası kayış atmaz resimler gelecek mustafa koyunları sayarken biz yarışı izliyorduk biz koyun değiliz ya bizi görmemiş
CENGOMOTO
cenkis abi sende mi oradaydın?ben motorumu gelen herkesin görebileceği şekilde açık 2.tirübünün arkasına yolun tam kenarına koydum,hatta oneway ve egelim'in de motorlarını benimkinin karşısına koyduğunu gördüm ,ama kendileriyle karşılaşmadık ,senin motorunu da hiç görmedim,keşke arasaydınız abi yawAPV41 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yarışlar umarım güzel geçmiştir ama biz gelemedik.neyseee. kısmet bidahiki sefere
Yarışlar güzel geçti, kaza bile gördük resimler, yarış ve lastik yakma videoları yakında burada. Musatafa kardeşim yav sen motora cam mı taktırdın, motoru gördüm ama camlı olduğunu görünce senin olacağı aklıma gelmedi, tabi o sensen. Evet biz bedriyle başbaşa izledik, sonra da köfteci orhana gidip afiyetle götürdük köfteyle piyazı
bende 4 saat nargileye tünedim aklım sizde yarışta kaldera arkadaşım gelmiş karşılayayım sohbet edeyim onuda yarışa getireyim diye bekledim izmir tayfasının misafirperverliğini göstereyim onada köfte piyaz ısmarlayayım istanbula dönünce ercüment abime constantine nunu ya izmirin köftesini anlatsın istedim işleri uzadı herhalde gelemedi fakat bıraktığı not bize ulaştı TEŞEKKÜRLER KALDERA seni seviyoruz (yine bekleriz )
CENGOMOTO
aşkolsun ,benim motoru aldığımda zaten camı vardıOne_Way adlı üyeden alıntı
hay allah ya, yarış heyecanı kafamızı bulandırdı demekki o halde senin motoru gördük ama şaşı olduk o an demekki biz çok sık yer değiştirdik ama denk gelmedik malesef
arkadaşlar valla çok istiyodum yarışa gelmeyi ama toplantı gecesi eve dönüşte allahtan kiii karşıyakaya kadar gelebildim biliyorsunuz motorumda bir problem var ve şakır şakır yağmuruda yiyince iflas etti karşıyakada yolda kaldım motor stop etti ve çok uğraşmama tağmen çalıştıramadım feci şekilde ıslandım motoru ittire ittire akşamları bıraktığım kapalı garaja götürdüm ve eve zor attım kendimi ertesi sabah erkenden kurumuştur kendine gelmiştir ümidiyle gidip marşa bastım yine ama nafile çalışmadı gelemedim kusura bakmayın beklediğim parça sonunda geldi motorum bu hafta servise girecek birdaha ki yarışa bırakın izleyici olarak gelmeyeceğim yarışacağım desteğinizi bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)