20 KASIM PAZAR MOTOSİKLET.NET İZMİR TAYFASI YARIŞA GİDİYORUZ
Reklamlar
-
yahu cumartesi akşamları toplantımızın olduğu belli artık ayrıca her cumartesi için topik açmaya gerek yok sanırım saat 19.00 da yağmurda yağsa karda yağsa selde bassa lise önünde toplanıyoruz pazar günü için ne yapacağımızı da bu topiğin başında yazmıştım toplantıda konuşup hep beraber kararlaştırırız diye hadi kalın sağlıcakla az evel bir boz kurt daha geçti buradan kovalayayım koyunlarıma zarar gelmesin eheheheheh
Reklamlar
-
Yaw Kenan Cumartesi akşamki toplantı için bir topik açsak diyorum Fena olmaz hani..
-
ya kanka biz yağmurda çamurdan korkmayız.bilmem anlatabiliyormuyum.
-
SN;tiryakim, iyi dileklerine çok teşekkür ederim Değerli eşine selamlarımı iletirsin görüşmek üzere
saygı ve selam.
-
sn;izmir tayfası izmir md grubu izmir pınarbaşı pist ine gitmek için pazar sabahı 9,30 tplanmaya başlayacak haberiniz olsun . Ayrıca ben cumartesi günü tire ye gitmem gerekiyor,yetişebilirsem akşam toplantısına gelirim merak etmeyin.
saygı ve sevgi.
-
-
sağol forrap seni aramızda görmek isterim
-
-
forrap msn adresini özel e yollasana sana gezilerle alakalı bilgi verririm gerçek zamanlı
-
al bir tane mondi ben akşama kadar dolaştım yağmur çamur demedi ben fare gibi oldum ona birşey olmadı c tesi gel bari toplantıya herkez seni görsün tuncer nası birşeymiş biz bile unuttuk yawwwwww
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
al bir tane mondi ben akşama kadar dolaştım yağmur çamur demedi ben fare gibi oldum ona birşey olmadı c tesi gel bari toplantıya herkez seni görsün tuncer nası birşeymiş biz bile unuttuk yawwwwww
cengis abi nasıl biiiley yaaaa
-
Moderatör (forrap)
Cengiz abi cumartesi yani yarın sabah 09:00 dan gece 01:00 a kadar çalışıyorum...Pazar günü işte çalıştığım için değil özel işlerim olduğu için aranızda olamıycam.Bende gelmek isterdim ama kısmet...İnşallah başka zamana...
Bu arada mondine bişey olmaması güzel tabi ama bende daha önce yağmurda kullanmıştım asyayı ama bi bok olmamıştı bu sefer su kaçtı bi yerlerine sanırım sinirim bozuldu bir sürü iş çıktı dün geceden beri onla uğraşıyodum...Umarım senin motora bişey olmaz.Çünkü şans meselesi bu gün olmaz yarın olur yarın olmaz öbürsü gün.Kaç kişi gördüm sayamadım yağmurda t1 le dolaşan ama şans ya bana gelir bu tür şeyler Güvenemiyosun be abi çin malı olunca.
-
sıkma canını sende benim gibi çin malına türk müdahalesi yap altına kapak tak eksoza kadar suya gir yanlardan çok güzel su atıyor giderken ve dururken yağmur bittimi çıkar yinede geçmiş olsun tam işin varken oldumu insan çileden çıkıyor bilirim gönlümüz seninle işlerini hallet bizim yanımızda yerin hazır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Moderatör (forrap)
Haklısın abi bende yapıcam zaten bi TÜRK müdahelesi ama hazırlıksız yakalandık işte...Dün gece olanları bi anlatsam sayfa dolar bu kadar üst üste gelince çileden çıkıyo insan tabi.Bu ders oldu...
Saol abi bende aranızda olmayı çok isterim
-
forrap üzülme benim makinada tam şirketten çıktım 1 km sonra yavaşca suya girdim ama yinede boğuldu kaldı kesin buji ıslandı ama evvelden bişey yoktu gezitodum bujiyi değiştirdikten sonra oldu bu gün naylon eldiven takcam namussuz motoruma ben de merak ediyordum acaba yeni möotorlarda sudan etkilenirmi diye demek etkileniyomuş demekki yağmurda motor kull anılmaz
-
izmirli motor cemaati..
ben izmirdeyim.pazar günü için motor yarışlarına programınız olduğunu görüyorum.sizin de programınızı bozmayacak şekilde yarış sonrası toplandığınız bir mekanınız varsa buradan adresını yazarsanız sizleri ziyaret edip tanışmaktan memnun olurum...
-
kaldera arkadaşım pazar yarış sonrası için bir poğram yok ama bu gün için var.eğer buradaysan kordonda ömerağada buluşacaz bekleriz.
-
kaldera bir türlü tanışamadık seninlede yahu yarışlardan sonra arkadaşlara da sölerim alsancakta ömerağa ya çay içmeye gideriz istersen oraya gelebilirsin
-
Ben yağmurda motorumu bugün de kullandım bişey olmadı, akşama da sağanak yağsa yine motorumla gelirim Benim ARN ye yağmurda çamurda bişley olmaz heyt bee
-
yürübe baba helal olsun bak benide gaza getirdin valla eshot la gelecektim deer la gelmeye karar verdim yanlız gelirken yanımda yedek kuru don getirecem ihtiyacım olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler