hehe bu sefer de seni kızlar alsın artçı olarak
kardeş bir tanışma topiği açta seni bir tanıyalım.ocean adlı üyeden alıntı
elbette aramıza alırız lafı bile olmaz saygılar
Kenancım ben arabayla geleceğim. Seni alırım bagajda oturursun artçı hesabı ( stw ya )EgeKnn adlı üyeden alıntı
Bu arada birden çok alıntı nasıl yapılıyor acep ben becermedim?
arkadaşlar ben gelemiyorum şehirdışımda olacağımo gün size ii eğlenceler fotoğraflarınızı bekliyorum
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
..............................
kenan bu nedemek yaw sevindin mi üzüldün mü
yalancııııııııııııııııııııııçok üsüldümmm çooookkkk
one_way kardeşim (kanki) senin bu yemek sorunun nolacak bilmiyorum. biraz rejim yapsan diyorum seni kimse almıyacak yoksa benden söylemesi.
PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR.HA BU ARADA PİYADE SANA BİR ENDURO ALALIM NE DERSİN(HANİ YAKIŞIR) ARKADAŞIM. ...........
ben yanınızda olamayacağım toplantıya gelmeye çalışırım yoksa yarışa gelirim yarışa gelemezsem sonra yanınıza gelirim gelemezsem köfteciye uğrarım olmazsa daha sonra gelirim gelemezsem sonra görüşürüz belki telefonla ararım belki mail atarım yada sitede karşılaşırız ogün gelsin bakalım birşeyler ayarlarız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tiryakim demişki:
bana diyene bakkone_way kardeşim (kanki) senin bu yemek sorunun nolacak bilmiyorum. biraz rejim yapsan diyorum seni kimse almıyacak yoksa benden söylemesi.
ama neyseki seni alan almış
böyle yemeğe devam edersek hepimiz atv ye bineceğiz yaza o zaman göreceğiz grubu ağır taşıtlar gibi
CENGOMOTO
ya cçtesi topiği açıldımı ben mi kör oldum.
açılmadı galiba ve açmak lazım hemen. heyy yöneticiler uyuyonuz mu yaa, topik nerede topikk i:
az önce sağır sultanla konuştum ctesi günü toplantılarının aksi yazılana kadar devam edeceğini bildiğini söyledi duymuş metin şentürk te mail attı oda görmüş SİZ AFRİKADANMI YAZIYOR VE SİTEYİ TAKİP EDİYORSUNUZ beni deli etmeyin çoban kenan kara bir kurt u kovaladığı için topik açamamış olabilir siz yine gelin biz orada olacağız ( ben bile gelecek misafirlerimin evindeki muslukları açtım kaçtım ) şimdiye kadar evlerini su basmıştır gelemezler artık
CENGOMOTO
ben yağmur yağarsa gelemeyebilirim arabayla gelebilirsem gelirim yada dolmuşla diyecem ama ben artık toplu taşıma araçlarına binemiyorum çünkü bana dokunuyor bakalım bir türlü gelecez artık çok istiyorummmmmmmmm hepiniz seviyorum
Birisi pınarbaşı yarışları hakkında bilgi verir mi lütfen. Kaçta başlıyor? Pist nerede? Nasıl gidilir? Değil mi ama?
Evdeki patron izin verirse gelirim ben.
Bu arada sağır sultan kim?, Metin Şentürk'te nereden çıktı. Açılacak olan yer ne? Kara kurtlar nerede? Takip edemiyorum artık ben bu forumu.
Yav arkadaşlar ctesi akşamı ömerağa toplantımıza gelin işte ve konuşalım pazar günü neyi nasıl yapacağımızı. Eminim içimizde pınarbaşı pistine hiç gitmemiş birçok arkadaşımız vardır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)