bir iki resimde benden olsun EŞANTİYON bunlarrrrr
yaa el gibi niye uzakta kaldınız bidaha böyle yapmayın OGUZ abim üzüldü HAAA
afiyet bal şeker olsun çok güzel gezi yapmışsınız.(fotoları çeken arkadaş makinanın tarihini ayarlamayı unutmuş galiba 2008 yılı gösteriyor,yoksa geçen senenin resimlerimi)
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
vayy bee ne guzel olmus afıyet bal seker olsun sızlere benım motorda calısıyo olsaydı keske bende gelırdım motorum calısmıyoo
arkadaslar ben foto cekmeyi unutmusum nasıl olduysa valla saskınım ilk kez sizinle bi geziye geliyorum ama foto unuttum saka gibi neyse bir dahakişne umarım
ama hepinizde tanıstıgıma cok memnun oldum umarım daha sonra tekrar gorusuruz...
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
iki saat ugraştım resimler atılmamışş üfff
yeniden başlıyorum
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
resim çekip yükleyenler eline koluna sağlık
güzel bi gün geçirdik yine mangaldan sonra zeytine gittik daha yeni girdim eve
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
DEVAMMMMMMMMM
vallahi çok güzel bir gün geçirdik ,bir dahaki gezimize kadar iyiçe morel depoladık
Bendeki resimleri atacam ama adaptor ü bulamıyom bulunca söz
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
valla 10 numara buluşma
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
selepsizim resimlere bakkarken acıktım
süper güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun hepinize
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bendeki resimler geldii sıcak sıcak
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
süper bir gün oldu bayada eylendik yeni arkadaşlarla tanıştık hepsini sanki yılardır tanuyormuşuz gibi bir birimizle kaynaştık sizleri tanımak bize şeref verdi tekrar hoş geldiniz hava güzeldi yol güzeldi ve dostluk çok güzeldi hepinizin tekerine sağlık allah kaza bela kimseye vermesin nice gezi ve toplantılara
çok güzel bir gün geçirmisiniz acıktım resimlere bakarken
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Çok güzel bir gün geçirdiğiniz güzel fotoğraflardan belli oluyor...Gelmeyi çok isterdim ama olmadı....Bu arada da mangal muhteşem görünüyor....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)