abi benm arkadaşım saat 11-1 arası çıkıcak hava ii olursa mutlaka gelicem de ben yeri bilmiyorum tarif istiyorum ısrarla :D
vallahi bu coban et torbalida ama tarifi gidince bizde tam alcaz sora sora bagdat buluncak yani:D
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
çoban et. gaziemir migrosun önünden torbalı istikametine devam edeceksin tahminen 5-6 km sonra sağa döneceksin oğlananası yönüne döner dönmez sol tarafta görmemen mümkün değil bulması çok kolay büyük levhaları var
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
cesi abi selamlar geçen hafta cuma toplantıyada gelemedim motorun devirdaim keçesinde sorun çıktı serviste motor hala yarın çıkacak inşallah gelmek istiyorum bende pazar günü...müsade varsa tabi...
bi aksilik çıkmazsa özellikle yağmur yağmazsa ben ve eşimde ordayız mutlaka
Ben de gelmek istiyorum ben deeeee
Afiyet olsun iyi gezmeler
bu defa söz veremeyip büyük ihtimalle geleceğim çıban et'e... kısmetse görüşürük
çok kolay bir yerde olduğu için krokiside çok sade oldu buyrun krokisi :
21 km nin kalkış noktamız olan migrosdan değildir tam olarak güvenmeyiniz ama fikir vermek açısından işinize yarayacaktır,
oğlanağasımı oğlananasımı neydi o köy :S ööle bişi
gelmek isteyip gözleri dolanlar için de sanal bir gezi düzenledik oturarak çoban et gezme linki
May The Force Be With You
arkadaslar gelmek isteyipte yeri adresi bilmeyenler iicn google earth tende yardım alabilirsiniz torbalıdan izmir istikametine giderkenb ayrancıları gecince ilk soldaki tali yola giris yapıyosunuz ilerde solda coban et sizlerle oluyo.
Gelmek isteyip, yeri de bilenler için bir çözüm önerimiz var mı hazırda?
Herkese afiyet olsun, bol yollar, bol muhabbetler...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
arkadaşlar hepimiz bir aileyiz akrabalarınızı da bekleriz biz mütevazi bir aileyiz getirin tabi onlarda kardeşlerimizdir eşlerimizin hakı var gezmeye hepimiz seçkin insanlarız yanlış insan yok aramızda barındırmayız o konuda rahat olun
sen gelme üşütürsün hava soğuk biz sana günderelim kargoyla
sağol olcan senin yerinede iki şiş yicem
abi anlaşılan kırizden etkilenmemiş bizim çarşı işten fırasat bulamıyorlar forma girmeye ben haber vereyim yarın
bekleriz
seni gibi tilki
nedemek yağız kardeşim gel tebi şeref duyarız
abiler bende gelcem hava ii olursaa ama ben dersaneden kız arkadaşımı alınca gelcem kaça kadar ordasınız yedi kaçtı yapmazsınız herhalde :D
balığa gitme planım var,söz verdim eğer ertelenirse bir süpriz yapıp uzun zaman sonra bende katılabilirim.nasip
motorumda sorun var bır akrabadan yatıyorken aldım elektrık elektronık kısmını komple kendı ellerımle degıstırdım elektronık kısmı cok ıyı sekılde calısıyor mekanık kısmını bılmıyorum mars basıyor ama benzın koyup denemedım ıyı ve uygun fıyat veren bı usta lazım bu arada motor kawasaki gpz 500 napıcam
arkadaslar p.tesiden beri karakaçanımı hiç çalıştırmadım.yarın sabah çalışırsa sorunsuz gelicem bende .ama 10.30 da orda deilsem beklemeyin.gelmeye çalışcam umarım katılabilirim size
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
arkadaslar kac motorsunuz izmir kafilesi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)