attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması
-
25 Şubat 2009, 16:05
Reklamlar
-
25 Şubat 2009, 16:07
DeNiZaNaSı adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ilkaycım
soal cnm umarım bu gün geçer artık
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
hadi hayırlısı bakalım. metro city deki işin kaç gün sürücek? balıga gelmene engel olucakmı?
yok yok 2 günlük perşembe cuma için daha fazlasınıda alırdımda malum hastalığım geçmezse diye istemedim zorlamanında alemi yok önce sağlık
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
25 Şubat 2009, 16:09
yok barak abi sen burçinin kulagını bi çek bizi dinlemiyo sen yaşlısın diye belki seni dinler
hadi hayırlısı bakalım. metro city deki işin kaç gün sürücek? balıga gelmene engel olucakmı?
Bak Burçin ben yaşlı başlı adamım (cadı öle dedi), bu gün avrım yarın yokum. Bir ayak desen çukurda ona göre sona fişdan azabı falak çekersin...
::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:: familyamla tanıştırayım
-
25 Şubat 2009, 16:13
burakcan65 adlı üyeden alıntı
allah korusun be abı askolsun aaa
-
25 Şubat 2009, 16:15
[QUOTE=< iLk@yy >;1445548]soal cnm umarım bu gün geçer artık
olsun geçer evdeysen yat nanelimon iç terleyince atlatırsın bende kötüydüm geçen hafta şimdi iyiyim
::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın
-
25 Şubat 2009, 16:18
olsun geçer evdeysen yat nanelimon iç terleyince atlatırsın bende kötüydüm geçen hafta şimdi iyiyim
kısmet artık dua edinde geçsin hemen
-
25 Şubat 2009, 16:21
evet avrupa yakası tayfası grubu netleştirelim kimsecikler geride kalmasın...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
25 Şubat 2009, 16:22
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
kısmet artık dua edinde geçsin hemen
dualarım seninle ederim canımya çok zor geçiyo bilirim benim oglumda hasta sende bebegime dua et
-
25 Şubat 2009, 16:23
allah kimseyi hasta etmesin
-
25 Şubat 2009, 16:24
Amin, Allah kimseye dermansız dert vermesin.
::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:: familyamla tanıştırayım
-
25 Şubat 2009, 16:26
amin işşalah dedin gibi olur
-
25 Şubat 2009, 16:27
aynen burak abi
neyse benim ufaktan çıkmam lasım ofise gitsem bi iyi olucak dikkat edin kendinize
-
25 Şubat 2009, 16:29
hep öyle diyoruz ama hastane koridorları dolu abi geçen gece acile gitik çocuk için doluydu ALLAH herkezin yardımcısı olsun
aynen burak abi
neyse benim ufaktan çıkmam lasım ofise gitsem bi iyi olucak dikkat edin kendinize
gülegüle git
-
25 Şubat 2009, 16:32
hep öyle diyoruz ama hastane koridorları dolu abi geçen gece acile gitik çocuk için doluydu ALLAH herkezin yardımcısı olsun
gülegüle git
Artık çocuklar hep turfandayla suni yiyeceklerle büyüyor, birde satış yok bahanesi ile üç kağıt karışınca malesef bunlar oluyor. Kötü tarafıda çoğalması...
-
25 Şubat 2009, 16:33
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
bak yaa
ne alaka
burak abii
dinlemıyor dıyorlar ama aaaa
geliyorum de barışalım
soal cnm umarım bu gün geçer artık
yok yok 2 günlük perşembe cuma için daha fazlasınıda alırdımda malum hastalığım geçmezse diye istemedim zorlamanında alemi yok önce sağlık
elbette önce saglık
aşkolsun abi ben öylemi dedim bizlerden çok yaşamış hayat tecrübesi fazla demek istemiştim
hell24 adlı üyeden alıntı
evet avrupa yakası tayfası grubu netleştirelim kimsecikler geride kalmasın...
hadi kalkıyor balıga son araba koş abi koş kalkıyor beklemeden balıga son araba beklemeden
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
25 Şubat 2009, 16:34
Artık çocuklar hep turfandayla suni yiyeceklerle büyüyor, birde satış yok bahanesi ile üç kağıt karışınca malesef bunlar oluyor. Kötü tarafıda çoğalması...
inşallah coğalmaz ....
-
25 Şubat 2009, 16:34
aynen burak abi
güle güle git sevgi kelebegi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
25 Şubat 2009, 16:35
geliyorum de barışalım
elbette önce saglık
aşkolsun abi ben öylemi dedim
bizlerden çok yaşamış hayat tecrübesi fazla demek istemiştim
hadi kalkıyor balıga son araba koş abi koş kalkıyor beklemeden balıga son araba beklemeden
gelmezsem barişmıycazmı pekı:(
-
25 Şubat 2009, 16:36
Bu arda Amsterdam da düşen uçaktaki hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet yakınlarına sabır yaralılara acil şifalar dilerim.
-
25 Şubat 2009, 16:37
elinde imkan olucak herşeyi kendin yetiştirip yiyceksin ama olmuo o kadar kötü olduki insanlar kendi çıkarları için insan saglıgıyla oynuyolar çok kötü durumdayız bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)