hazırızzzzzzzzzzzzz
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
herkeze tünaydın oh valla ne güzel 1000 mesaj geçilmiş sohbet muhabbet iyi allah neşenizi muhabbetinizi arttırsın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
işte budurrrrrrrr
tünaydın canımcım
buyur birlikte olsun muhabbetimiz
ne rejimi abi?
deniz kızına daha atletik görünme çabalarıysa şansını kaybettin deniz kızı dilaverin
hoş dilaveri gören deniz kızı bidaha bizim sahillerede ugramaya töbe ederde o ayrı bir gündem konusu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yalanmı adaş topiği açtın hem topiği hem bizi şirinbabasız bıraktım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
İyi geceler arkadaşlar topiğin delisi de geldi
hoşgeldin yeşimmm
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ula uşaklar,ist.olmak vardı şimdi...yaşlı bi karadenizli olarak,ha bu son resimdeki baluklar hamsiye benzetiyorum ama deyil..emice uşaği olabilur mi acaba?? bilgisi olan ? arada şaka da lâzım diye düşündüm...
ben sizi şirin babasız bırakmam kıyamam şirin babanızdan miras kaldı işte daha ne istiyosun
[QUOTE=yeschim;1439176]İyi geceler arkadaşlar topiğin delisi de geldi [/QUOT
millet deliye biz akıllıya hasret aramıza hoşdeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
ne ula paluk çikartmasimi var zirhli olaninada kalkan'mi deysunuz
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Katılmıyorum sana katılmıcam Cem aslında katılmak istiyorum hem de çok istiyorum anlıyo musun katılıp katıla katıla gülmek istiyorum anlıyo musun Cem anlıyo musun ama katılamıyorum katıl katıl katıl ayy çıldırdım sonunda
qünayDıns Mt ninc oLtacı qüzeLLeri ;)
penda burayayum usaklar hamsiler içun gasalari çim ceturecek?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)