yok ya oyle diiil. demin gelcem dedim ben ona göre plan yaptım yarına ama 2 saat içinde gelme işi bozuldu. yoksa dışlamadım ben kendimi işler dişladı
yok ya oyle diiil. demin gelcem dedim ben ona göre plan yaptım yarına ama 2 saat içinde gelme işi bozuldu. yoksa dışlamadım ben kendimi işler dişladı
Güncel
ercüment abi hayret ilk defa soğuk ve yağmurdan çekinerek motoru bırakıp arabayla geleceksin
Cenk, baliga gelemiyorum, sen alma yedek olta yanina :(
Malumunuz isler!!! :( Ogleden sonra tersaneye gitmem gerekecek galiba!!!
Baska bir organizasyonda gorusuruz arkadaslar...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Morpheus, kardesim nedir bu guncel guncel
tar-kan, valla haklisin. ercumen abi motoru birakiyorsa gercekten motoru bikarmak gerekir bence amam sen yinede motorla gel beni gezdirirsin gene
classic abi...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
yok tarkancım çekindiğimden değil
skyteamla kros yapmak için bir çift cant ve lastik takımı ısmarlamıştım
pendik bayiden onları alacağım
onları motora bağlamak zor olacak
arabanın bagajına atarım daha rahat olur
diye düşündüm
yoksa ben yağmur ve soğuktan çekinmem
federal macı sattın ha.hani tam destek tı?federal adlı üyeden alıntı
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
kadirsoyyy, satmadım layn, maç 19:00 da bende maç çıkışı kızıltopraktan hareket şekli
sende gelceksen gel... ben sana yazdım bu forumda ama senden ses çıkmadı, arabayla kızıltoprak hareket, dönüş bostancı civarı, uyarsa gel...
ARkadaşlar yağmur da olsa farketmez kapalı-açık vs. birşeyler ayarlarız hiç problem değil. Hava denize açılacak kadar iyi olmaz ise kıyıdan da takılırız. Yağmurluk alın yanınıza o nedenle. Balık tutmak için her türlü gayreti göstereceğiz. Ayrıca yağmur yağınca daha kolay balık tutulur, balıklar yüzeye yaklaşır diye duymuştum ben. Gelecek arkadaşları da listeye ekliyorum..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
evet cok gusel olacaga benzıyooor yawwww...
ellerıne saglık cenkcım bır ton ugrasmısın kardesım....
cenkmenderes, harbiden çıtayı yükselttin, resimler, tekneler, oltalar falan, bundan sonraki gezi topiclerinde neler görcez bakalım, tebrikler.....
necef, sen de geliyor musun ? Geliyorsan listeye ekleyelim hocam..
federal, saol hocam. İnşallah yarın da hepiniz güzel eğlenirsiniz de biz de mutlu oluruz..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenk az önce msn belirttiğim gibi güzel bir yer bu eskihisar ...fotolar çok hoşuma gitti...şu ana kadar gittiğim gezi ve organizasyonlardan herhalde en güzeli bu olacak...çünkü deniz kenarı ve balık yakalama ambiansı olması beni mutlu ediyor...
birde bu lanet olası istanbuldan biraz uzaklaşmak insanı çok rahatlatacaktır...karting için gittiğimizde oraya uğramıştık...cennet arkadaşım valla...cenkcim vesile olduğun için şimdiden teşekkürler...
öğlen ordayım kısmetse...yalnız orada bir helikopter pistinin olmaması beni ziyadesiyle çok üzdü...neyse bu sefer karayoluyla ulaşayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kanka yazmısınız zaten benı ....
rıza+1 olarak.....
SEVGILERLE.....
cenk ciğim bana bu saatte
olta hazırlatıyorsunya
helal olsun be sana
denizden bişey yakalayamazsak
oralarda balıkçı var dimi
arkadaşlar duymasında
e_erdun, abicim her ihtimali düşün ve sabahtan palamutunu al gel, koca koca palamutlar torik hesabı, ben yakaladım dersin tuzlada, biz de yeriz , sonra da balıkları yeriz....
federal,
+ 100000
olm sizlerinde gözünden
bi şi kaçmıyo
oraya yazdık gözükmez diye
haha herkes okudu galiba
rezil olduk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)