amcalar... motorla mı gidiyonuz ..? ben de motorla geleceğim... kola balık içeriz yeriz artık erkenci gruba benide dahil edin...
amcalar... motorla mı gidiyonuz ..? ben de motorla geleceğim... kola balık içeriz yeriz artık erkenci gruba benide dahil edin...
haa süper işte bak.gider orda cenkle buluşuruz takılırız.
morpheus bende ilaç kullanıyorum içmiycem muhabbete iştirake geliyorum...
buarada morpheusun grek mitolojisinde uyku tanrısı olduğunu ve morfinin ismini burdan aldığını biliyosun dimi aklıma geldi işte konu daalmasın pardon...
yaw gunduz bulusmayin be. asil muhabbeti kacircaz. gunduz hem havada kotu olucakmis. gelip sizede ayak bagi olmak ta istemiyorum
altuğ kardeşim biz zaten öğlen orda olup balık tutmayı düşünüyoruz 12 .13 gibi cenk le buluşacağız gelecek olanlarla buluşalım keyfimize bakalım
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
hmmm peki 230 da çıksak yasinide üzmesek olurmu nunu?
olmaz diyosan biz 2 saat soora geliriz olur biter
wayyy beee grup yine toplaşmışş...
Kobayashi, üzmeyinnn beniiiiii üzmeyinnnnnnnnnnn zaten dün yeterince üzüldüm alla alla
üzmeyin adamı motoru yeni..yaw..çerezmi dediniz..
BAK GÜNDÜZ OLURSA BENİDE YAZIN
CENK NASI GELİNİYO ARKADAŞ ORAYA?
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
aksam gelrcrk kimse kalmadi yaw. birinizde aksam diyin bea
Abicim sen benim kıvırdığımı hiç gördünmü?Peder gidiyo gel yol arkadaşı ol dedi söz vermiş bulundum.Yoksa kaçmaaaz bilyorsun.Gelişme olursa sana haber vericem benide alırsın artık????emre kıvırma bak ne işin var ayvalık ta
Baron 985 demişki;
Costantine, gidemezsin olum sen ayvaliga falan. cenk yaz sen bunu gelicek diye
SANA NE CVP YAZACAĞIMI İNAN BİLEMİYORUM
valla ben herkese uyarım arkadaşlar orada buluşalım erken gelen bekler olurmu zaten ben 100 km uzaktan gelicem
BENDE
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
cenkmenderes, mesela e-5 ten geleceğiz diyelim nereleri geçeceğiz ve nereden gireceğiz, e-5 ten girdikten sonrada nasıl bir yol izleyeceğiz, yolumuzun üzerinde neler göreceğiz ve geçeceğiz bunun bilgisini alalım lütfen...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
arkadaşlar E 5 üzerinden yalovaya geçen feribot limanına kadar geleceksiniz hemen onun yanında benim bildiğim kendinizi ona gere ayarlayın feribotu her kes biliyordur sanırım
nunu, abi eskihisar - topçular feribotu mu... ?
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Altuğ hepberaber buluşup öyle gidelim abi saat 2:30 gibi....Kobayashi adlı üyeden alıntı
herkes erken gidecekse bizde uyalım arkadaşlar yoksa muhabbete sonradan katılıp fransız kalmayalım
evet bülent orası oranın solunda kalıyor kaleyi orada göreceksiniz
cenk çok uzaklardasın be kardeşim...gelmek isterdim ama dediğim gibi ulaşım problemi yaşıyorum...başka sefere inşallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)