pardon bu saatte denizciler napar yine rakı ve balık valla çok içmişim bu gecede yarın toplantım var kusura bakma kardeşim anla halimden ayrıt kabiliyeti düşük sis var
pardon bu saatte denizciler napar yine rakı ve balık valla çok içmişim bu gecede yarın toplantım var kusura bakma kardeşim anla halimden ayrıt kabiliyeti düşük sis var
kar yagıyor fatih üşümezsen gel biraz balık tutalım hafta sonu yaknız sende ara geliyorum hazırım de bari
msn ekle beni bekliyorum ersenmadenci@hotmail.com ordan yaz meşgul etmeyelim burayı bi size güzel kırlangıç çorbası çekelim hafta sonu
ashes kardeşim gerçekten teknen çok güzel
kuvetli makinası var suyun üstünde tereyağ gibi kayıp gidiyor
maşallah diyeyim allah nazardan saklasın
bende teknecilik olayımı geçen sene kapadım
motorsiklet tutkunluğu daha ağrı bastı
keşke sizlere komşu otursaydım
Yolu bu taraflara düşen arkadaşları her zaman bekleriz.. Benim tel artık herkeste var sanırım.. İstediğiniz zaman arayabilirsiniz ziyaret etmek için.. Bilginize
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
teşekkürler cenk artık yolumuz düşmesede mümkün oldugunca biz düşürürüz yolumuzu eskihisara
arkadaşlar yeni resimler eklendi
eline sağlık erkiran kardeşim
unutulmayacak bir gün ,akşam ve gece geçirdik
erkiran, ellerine sağlık abicim...
ercüment abi.. benim seneler önce kaybettiğim postalımı bulmuşsun atmadın değil mi tekrar denize bir eşi hala bendedir o postalın
Morpheus kardeşim atarmıyım kardeşim o postalı geri denize
ama çöp kutusuna gitti valla
i: ne yapacak diğer yarısı... o kadar da ödül koymuştum.. 10000000 YTL ... ne ediyo lo bu kadar 0 lı para
haha önceden niye söylemedin o postalın ödüllü olduğunu şimdi çöp kutularından o postalı aramaya gideyim balem
rica ederim abicigim. sizler için birazcık ugraşmışım çokmu abicim keske daha çok resim çekseydim diyorum şimdide böyle bir eglencenin bir eşi daha olmaz
Morpheus postalın resmi için teselli ikramiyesi varmı abicim
Sen merak etme böyle eğlenceler daha çok olur,biz boş bir alana gitsek teneke çalsak yine böyle eğlenirizerkiran adlı üyeden alıntı
Hoş aramızda ne sanatçılar var , tenekeye düşmeyiz
Aman nazar değmesin yaw
Motosiklet gezisinde herkes oto ile mi geldi acaba? motorlar görünmedi.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
motorsiklet gezisine arkadaşlar hava soguk ve yağmurlu idi arkadaşların tercihi denizden oldu tekne ile katıldı herkez böyle havalarda tekneyi tercih ediyoruz
+10000000000000 ashes
anca böyle cevap verilirdi yani ))))))))))))))))))))))))))))))))
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
slm arkadaslar, kendi avatarimi nasil kullanabilirim? Bana yardim edebilirmisiniz? offffffffff beeeeee iki saattir ugrasiyorum...parcalayacam bu pc'yi!!!!!!!!!!!
1yada 2 teker kardeşim
ana menüden hesabınız bölümünden halledebilirsin kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)