Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

19 Kasım'da ESKİHİSAR'da Rakı-Balıktayız (resim ekledim)

REKLAM ALANI
    stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    resimlerden anlaşıldığı üzere çok güzel eğlenmişsiniz çok keyifli bir gün olmuş emeği geçen ve bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler
    daha güzel gezi toplantı vs... etkinlerinizin haberlerini bekliyoruz arkadaşlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Valla arkadaşlar nete bakacak fırsatım ancak olabildi. Resim çeken ve bunları sitede bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. O akşam inanılmaz eğlendik. Katılan tüm arkadaşların da ayaklarına sağlık.. Arkadaşların da dediği gibi.. Biraz dinlenelim artık. Maddi olarak da dinlenmeye ihtiyacım var benim
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    Morpheus demiş ki:
    deamon demiş ki:
    ilk resimler sayfa 20'de

anaa deamon sorry yaw ne zaman koydun
    buluşmadan gelince ilk iş attım resimleri...

http://www.motosiklet.net/modules.ph...=asc&start=228
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    cenkmenderes, herşey için çok teşekkürler. tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum. çok güzel bir gece geçirdik öyle değil mi arkadaşlar. artık bu bizi yılbaşına kadar idare eder herhalde (ben pek sanmıyorum ya).

orda birkaç arkadaş aramızda konuşuyorduk bu konuda. ben diyorum ki bu eğlencelerin arasını biraz açalım. normal haftalık buluşmalarımızı yaparız yine, çayımızı içer, sohbetimizi ederiz. ama çok sık olunca maddi konularda zorlanan arkadaşlarımız oluyor. eeee diyeceksiniz ki katılmasınlar o zaman. öyle olmuyor işte, aramızda öyle bir bağ oluşmuş ki birbirimizle olmadan olmuyor.
    ALPAY

cenkmenderes, kanka zaten fizik gücü olarak kimse yorulmadı aslında onlar bahane herkez maddi olarak yoruldu zaten o gecede herkez birbiri ile paylaştı ve şöle karar alındı yılbaşına kadar duralım ee mantıklı olanda bu hani hafta içi yada sonu öle cafe falan olabilir ama cebimizi yormıyacak dinlendirecek toplantılar tercihimdir eee toparlanalım birazzzz kurtluyuz ama hadi hayırlısı

Alıntı deamon adlı üyeden alıntı
    ülen bu saatten sonra bi de tekneye mi bindiniz...allah sizi ıslah etsin diyorum...başka da bişey demiyorum
    öyle deme abi iyi geldi soğuk baya ayılttı uykuyu aldı
    ´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
    A Rh +

Motosikleti
    150 zat
    ayağım yere bassın isterim ya...uçak fobim var, elimden geldiğimce gemi yada vapura da binmem...Foça'da yarım kamara bi teknemiz var ara sıra ona binerim tatillerde...tırsak adamım vesselam...ondan dedim...
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    deamoncum gezdiğimiz tekne acenta teknesiydi
    kuvvetli ve güçlü motoru vardı denizde çok düzgündü
    keşke sende gelseydin harika bir tekne gezisi yaptık

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    e_erdun, abi sıra tekneyemi geldi.tekne işi bitince korkarım sen uçmayada kalkarsın valla
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Motosikleti
    150 zat
    ercü abicim...biliyorsun oğlanı da getirdik o akşam...bırakacak kimse bulamadık...sigara dumanı gürültü derken huysuzlandı bizimki erken kalktık...balık tutmaya bayılırım...umarım başka zaman balık - tekne olayı yaparız tekrar

biraz da reklam yapalım oğlanın

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    uğur abi allah anne babasına bağışlasın keratayı...erdun abi küçük prens bademcik operasyonu geçirdi yakın zamanda...ondan duramadı herhalde...babasına çekmiş yakışıklı sıpa...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    kerata hiç pas vermiyodu, bi güldük diye dövecekti nerdeyse bizi
    ALPAY

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    anaaa bu küçük ugur leennn...

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    Allah cümlemizin çocuklarına uzun ömür versin
    bakışlarından sezinledim büyünce bizim gibi motorsikletçi olacak

deamon, Maşaallah; çok tatlı ya,bidaha karşılaştığımızda bi ısırık alabilirmiyim ? o akşam uykuluydu erken kaçtınız

abi ufaklığı eskihisarda gördüm metehanın kızınıda resimde gördüm maşallah ikiside çok tatlı bakalım bizde görecekmiyim o günleri kucağımızda çocuğumuz falan hayırlısı tabi
    ´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
    A Rh +

Motosikleti
    HONDA CBF500
    cenkmersedes harika organizasyon için çok teşekkür ederim Arkadaşlar ne harika bir gündü hiç aklımdan çıkmıyor Ben ailemi çok seviyorum ve hepinizi öpüyorum İçimden o kadar çok şey yazmak geliyor ki ama anlatabilecek kelimeleri bulmak imkansız hani derler ya anlatılmaz yaşanır işte o türden birşey

Arkadaşlar bendede fotograflar var birinize msn den yollasam yükleyebilirmi acaba ?

Hepinizi çooooooookkkkkkkkkkkk SEVİYORUM

Motosikleti
    yok
    resimler cok güzel cıkmış valla herşeyi anlatıyo ilk defa aranızda olmama rağmen cok eylendim

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    arkadaşlar kaptan yine buralarda erdun abi nasıl tekne güç var ama bir dahaki sefer yada kim gelirse gelsin yatla ince karşıya koylara gece lüx ve ışık neye lüfere bakarız ben bir kez geziye barışla geldim ıslandım bu sefer siz geldiniz barışın virago yu alıyorum artık yandaki çantalar balık dolu olur sen planla

ashes seni bi daha artçı alırsam 2 olsun kardeşim...
    demek barışla geldin haa...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler