ya bu biscuit nerde. hani akşam yükleyecekti resimleri
APV41, haklısın hoca. bide oturuyoz zaten 24 saat. ne olacak benim sonum yaw
ya bu biscuit nerde. hani akşam yükleyecekti resimleri
APV41, haklısın hoca. bide oturuyoz zaten 24 saat. ne olacak benim sonum yaw
APV41, doğru diyorsun. hep yiyoruz içiyoruz. Biraz da spor aktivitesi düzenlemek lazım sanırım..
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
Ah şu vizeler yaktı beni bir türlü buluşamadık sizinle saygıdeğer arkadaşlarım,abilerim.Çok eğlenmişsiniz belli
ercüment abi,her 3resimden 2sinde varsın helal olsun çok eğlenmişsiniz belli.
Morpheus helal olsun sen neymişsin şipşak fotoculardan daha iyisin bakarken ben hiç bitmeyecekler zannettim Fuat abi bir görüşemedik sizinle birdahaki buluşmaya diyelim artık.Baron,umarım değnekler biranönce gider Kalın sağlıcakla.
Olum pisküvit uykumdan uyandım belki resimleri eklemişsindir diye.. ayıp yaw.... sorma tornado aynı duyguları bende yaşadım bir an hiç bitmeyecek sandım ama çok güzel resimler çekilmiş
arkadaşlar bu akşam mekanda idik yine barışla sedat abinin çok selamı var yolda umarım sorun falan yaşamamışlardır diyor vede birdaki sefere başka bir tekne yat bu seferki klavuz degil denize çıkıp karşı koylara tur yaparız aniden oldu bu ama mutlu kaldıysanız ne mutlu bende bi motor alayım artık tekneden karaya çıkıp herkeze sevgiler kaptan ersen
paparazi gibi çektim valla, bi ara oynarken bile çektim, bakınız havadan çekilmiş resimler
yazık oldu ercüment abinin makinesinin pozlarına, bitirdik hepsini
Valla açıkçası çok güzel bir organizasyondu.. sedat abime ve sizlere çok selam...ashes adlı üyeden alıntı
evt resimler geldi sıcak sıcakkkk ???
Gece Yeni Başlıyor !!!! Masalarla başlayalım
Eğlenceyi organize eden kardeşim Cenk Menderes Saol varol =)))
Sakatyus barışus geçmiş olsun biladeruzzz eksik kalma emi=))
Alemciler Masası __apachi erdo-morpheus özgür-ercüment baba-konkürür fatih
bi bendeniz eklendi o masaya bişküit
sitenin meleklerinden 3 ü--Birca-esra-zeynep
necef rıza-biscuit yasin - ubaykal ümit
lbc bülent-nunu fuat
exploler alpay ve eşi
kaskımı çıkarmam abi
amaaaannn haydiiii
ayak kırık olsa ne yazar yerimde duramıyom
BU AYAK KİMİN ???? CEVAP : GODZİLLA
kasksız ve eldivensiz bide gözlüksüz çıkmam abiiii
hem uyurum hemde oynarım diyor yeni arkadaşımız
sahil sofrasının eli açık patronu sedat abimiz şaraplar için saolll
eğlenceye devam
balıklarrrrrrrrr
resimler bitti ama bende bittin hadi iyi seyirlerrrrrrr.....
eveet 2 satırda ben yazayım dedim..gerçekten eğer motorcu kardeşlerimizi iyi ağırlayabildiysek ne mutlu bize,ben kendi adıma çok eğlendim ve bugün yine aynı mekandaydım ,mekan sahibi Sedat abinin söylediklerini ileteyim sizlere gerçekten pırıl pırıl, medeni, aydınlık yüzlü insanlar diye bahsediyor bizim topluluğumuzdan,hakikaten ışıl ışıl bir görüntü çiziyorduk,bu arada hep beraber söylenen marşlarda ayrıca çok hoş olmuş söylenenlere göre,yalnız birdahaki sefere daha büyük bir tekne ile yapacaz deniz turumuzu onun sözünü aldık oldukça güzel yatlar var onlardan birini organize edecez umarım herkes çok eğlendi gelemeyenler adına üzüldüm özellikle gelmek isteyip gelemeyenler oldu inşallah birdahaki sefer daha büyük bir kitle ile buluşmak üzere... bu arada biscuit resimler harika,ercüment abinin flulaşan resimleriyse bizim bir saatten sonraki ruh halimizi yansıtıyor o bakımdan gerçekçi olmuş
Gebzeden sevgiler kardeşlerime..................!
RESİMLER 22 VE 24 VE 25 NCİ SAYFALARDA
işte sitemizi tüm çiftleri
baronarkadaşım yanlız ben kız kardeşimle dans ettim
basına açıklama yapar gibi oldu ama ne yapalım
bendede var bi kaç resim yollayacam birazdan
[/b]
´´Tek bir hayatiniz var ve bir gün sona eriyor.. Umarim her gününüzü değerlendirirsiniz..\"
A Rh +
ilk resimler sayfa 20'de
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
HEKTOR, olsun. oda olur. o da kardes sevgisi canim
Ya gine gelemedim yine coook eglenmişiniz ne güseeel..
Bravoo Cenk kardeşim böle bi org. için.. Tüm katılımcılara bravooo. Bi daakine gelicem artıkın yaw.. hepmi bişi çıkar yane..
Offf çok iyi eğlenmişsiniz arkadaşlar, sefanız olsun Bir-iki göbecik de benim için ataydınız
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl
Geç kaldın, gitmeden önce söylicektinOfff çok iyi eğlenmişsiniz arkadaşlar, sefanız olsun Bir-iki göbecik de benim için ataydınız
yawww çok oynamışızzzz dağıldım vallahi her yerimde ağırıyorr eskidik eskidik vallahi... eeee hadi bu hafta nereye gidiyoruz gazzzzzzzzzzzz : yılbaşına kadar durmak lazımm durduk mu peki ???
anaa deamon sorry yaw ne zaman koydundeamon adlı üyeden alıntı
Dün öyle demiyodun yasin hadi hepberaber tophaneyeBiscuit adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)