Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

19 Kasım'da ESKİHİSAR'da Rakı-Balıktayız (resim ekledim)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    çok güzel bir gün, akşam ve gece geçirdik sevgili arkadaşlarımla
    çok eğlendik denizede çıktık dolaştık batmadan geri döndük
    ben sabah saat 4 evde olduğumdan şimdi mesajımı yazıyorum
    organisazyonu düzenleyen cenk kardeşime gebzeli tüm kardeşlerime ve bize katılan tüm kardeşlerime resturant sahibi abime Yatımızın kaptanına ayrıca burdan Teşekkürlerimi iletirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostalarım harika bi gecenin sonunda bebekler gibi uyumayı tercih ettim walla yorulmuşum.

cenk eline sağlık harika bi geceydi eksik yoktu tek kelimeyle mükemmeli.

çok uzun süredir bu kadar eğlenmemiştim

tüm dostlara teşekkür ediyorum.harikasınız
    cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yaa bu harıka gecenın sabahıda cok gusel oluyor tabiii... uzun zamandır boyle eglenmemıstık valla...cenk elıne koluna emegıne saglık kardesım...hersey tek kelıme ıle harıkayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yawwwww hadi yawww herkes uyuyormuuuu arkadaşlar......... i:

yeni uyandım valla. gece baya yorulmuşuzda be. uykuda ne güzel gelmiş. şimdi siz resimler dersiniz ama biraz bekleyin canım. bugün bir ara yüklicem. bu arada videolar çok güzel çıkmış valla

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    maylo87, çok güzel bir soru sormuşun, tam da yerinde sormuşun, hiç kaçırma motoru hemen al abicim, hadi kolay gelsin....
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Ercüment abinin fotosundan çekilen resimlerAmma eğlenmişiz yaw... Bu arada resimlerden de farkedeceksiniz sonlara doğru resimler flulaşıyo nedenini sormayın tahmin edin heuheuheueu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    federal, ahuahuahuahauhh sonsuz destek verıyorum sana kanka..

+1000000000000000000000000000

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    çok güzel bir geceydi saygı ve sevgi değer arkadaşlar,
    herkesi öptüm giderken bir cenk'i öpmemişim onu da öpüyorum ,

sağol hacı sayende iyi bir gece daha geçirdim ( ben çokalışığımda böyle eğlencelere )

valla maçtaydım ilk yarı bitti dışarı fırladım hoop dedi kapıdaki görevli nereye, bende hoop dedim işim var , o da çıkamazsın demesinmi haaaaaaaaaa , bende abi haber geldi acil çıkmam lazım dedim,geldim valla...en kısa zamanda görüşmek üzere..........
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    Morpheus kardeşim sonlara doğru fotoların fuly olması normal bir durumdur
    fatih çekmişti onları
    bir ara foto makinayada aslan sütünü içirdi
    şişenin dibinde kalmasın diye

Morpheus, yaw sen ne güzel yüklüyosun öyle benimkileri de veriyimde sana bunlarına yükle bea

Alıntı baron985 adlı üyeden alıntı
    Morpheus, yaw sen ne güzel yüklüyosun öyle benimkileri de veriyimde sana bunlarına yükle bea
    Gönder abi ısınmışken devam edeyim

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    ne uykuymuş arkadaşlar ya kalkamadım bi yürlü yataktan bu yaşta o kadar oynarsam olacağı bu.Ya bu gebzeli arkadaşlar neymiş böyle mahvetttiler bizi bu ne güzel servis bu ne güzel eğlence her şey mükemmeldi hepinize tekrar teşekkür ediyorum cenk muhteşemdi herşey kardeşim,
    ama bizde eğlenmeyi bilen bi grubuz hani haklarını yemeyelim arkadaşların biz tekne gezisine kalamadık oğlumuz yüzünden umarım oradada keyifli anlar geçirmişsinizdir hepinizi çok seviyoruz kendinize ve motorlarınıza ii bakın arkadaşlar
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

Evet arkadaşlar ben anca kalkabildim,aynı ortamı paylaştığımız arkadaşlara çok teşekkür ederim,çok eğlendik çooook
    Cenk'cim sana ayrıca teşekkür ederim böyle bir organizasyon hazırladığın için
    Dönüş yolunda küçük bir problem yaşadım,moturumun farı yanmadı, Morpheus, çok teşekür ederim,bana eskortluk yaptığın için
    nunu abimin dediği gibi yıl sonuna kadar topik açanın,topuğunu ben tutarım ıskalamasın diye (balık tutamasada,kendisi iyi avcıdır)
    Mekanın önemi yok,biz heryerde eğlenmesini biliyoruz ama ben eskihisarı çok sevdim,gebzeli arkadaşlar ara sıra sizleri rahatsız ederim artık
    Yeni eğlencelerde buluşmak üzere

Morpheus, nasıl gönderecem sen msn e falan gelde ordan veriyim erbaris@hotmail.com

ilk önce cenk biladerime ve ona yardımcı olan arkadaşlarına bu güsel organizasyondan dolayı çok teşekkür ederim gerçektende son derece keyifli keyifli olmasının yanında bir okadar hareketli hareketli olmasının yanında da gecenin en sonunda yaptığımız tekne turu ile romantik havayı yakalatan çoğu duyguların bir arada bulunduğu muhteşem bir geceydi...

nunu abiminde dediği gibi yılbaşına kadar duralım yılbaşında patlama yapalım diyoruz tabi biz kurtlular dayanabilirsek bakalım hayırlısı ama biraz frene basmakta fayda var. yılbaşına güsel bir organizasyonla geri döneriz inşaallah.

bu arada bendeki resimler anca akşama gelir biraz sabır canımmmmm

Motosikleti
    yok
    ÇOK GÜZEL Bİ GECEYDİ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BU ARADA BEN ARANIZA YENİ KATILAN Bİ KARDEŞİNİZİM GECE BOYUNCA OYNAYAN VARDI YA, TEK BAŞINA.. İŞTE O BENDİM EN KISA ZAMANDA Bİ MOTOR ALIP SİZİNLE SIK SIK GÖRÜŞMEK İSTİYORUM... BU ARADA BİZİMDE SİTEMİZ VAR GEBZE.ORG GECEDE ADMİNİDE YANIMDAYDI ONADA BURDAN SELAMLAR

bensiz bu kadar eğlenmeye utanmıyormusunuz bakiim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    morpheus kanka ne yaptın yawww
    harıkasın yaaaa devam devammm.....

22. sayfada resimler güncellendi

13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler