güzel bir gece oldu ama dürümler boğazınızda kalsın
güzel bir gece oldu ama dürümler boğazınızda kalsın
koşulsuz hava şartlarına rağmen genede katılım iyi olmuş,resimler ve anltım çok güzel teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Doğum günün kutlu olsun oğuz abi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
oğuz kardeşimin doğum gününü kutluyorum gelemediğim için çok üzgünüm bizi affet kardeşimseni seviyoruz
by K@d@k@L
Doğum günün tekrar kulu olsun büyüdükçe gençleşen Oğuz abicim, nice mutlu senelere.
Pastasıyla kekiyle çok bereketli ve havaya rağmen yüksek katılımdan dolayı yine izmire yakışan bir toplantı oldu,
herkese teşekkürler
Resimler için çok teşekkürler nur, ellerine sağlık
Milletin yol yapası gelmiş de kimse çaktırmıyomuş, benimde akşam toplantıdan sonda bursada bi iskender yiyip dönesim vardı bilsem kalkın gidek derdim
May The Force Be With You
Oğuz abi doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara..
Güzel bir buluşma olmuş..
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
ya demeyin öle millette gerçek sanacak
sagol kardeşim yoklugunu hissettik galiba
bir mukabele ben de seni seviyorum canım kardeşim bu sıralar ne kadarda görüşemiyorsakta gönlüm kalbim sizlerle
sagol mustafa kardeşim sizlerle her şey güzel
sagol kardeşim güzel oldu ama uzaklarda olan arkadaşlarımızda olsaydı daha iyi olurdu
SAGOL SAGOL SAGOL ERMAN kardeşim
MERT ne giriş yaptın be kardeşim gruba yagmur,çamur demiyorsun böyle DELİLERE acil ihtiyaç vardı iyiki katıldın bize
NUR eline saglık kardeşim çok sagol ellerin dert görmesin
SENİN havan her zaman yerinde be kardeşim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
MERT ne giriş yaptın be kardeşim gruba yagmur,çamur demiyorsun böyle DELİLERE acil ihtiyaç vardı iyiki katıldın bize
--------------------------------------------------------------------------
teşekkür ederim oğuz abi bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum bundan sonra her zaman gelmeye çalışıcam bu arada bi dahaki toplantı için kuru pasta sözümü unutmadım herkese tekrar teşekkürler
bir iki resim kalmış kıyıda köşede
bende bu kadar resim var
yen iarkadaslarla tanışıp sizleri görmek iyi oldu
Oğuz abi dogum günün tekrar kutlu olsun
bu geceden aldıgım ders toplantıya geç gidersen fotolarda gözükmezsin
hiç bir fotoya kıyıdan köşeden girmemişim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Dogum gunun kutlu olsun Oguz abi
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
herkezlere merhaba...sonunda bende mesaj atmayı öğrendim biraz geç oldu ama bende artık dahil olmaya çalışacağım..herkese iyi günler diliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)