topigimiz altlarda kalmış kaldıralım
topigimiz altlarda kalmış kaldıralım
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
sen izmir ve ist dışında topik varmı ona bak
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
ınsallah hayırlısıyla bende ordayım
mt stıkırlarını dağatacam ona göre sonra bana verilmedi diye sitem etmeyin bütün mt yi bekliyoruz yeniler özelikle
ben belki gelebilme ihtimalimi sevdim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vaaayyy cesi bi de italyanca konusuyormus... vene vidi vici diye mi okunuyor bu abicim?
Arkadaslar hepinize guzel keyifli bi toplanti diliyorum, ancak yok yagmur var, yok camur var demeyin, sifir derece de, iki gun once Frankfurt a (100km) gittim motorla, ertesi gun bi kac sehire ugrayip gece kar taneleriyle oynaya oynaya 03:00 te eve vardim... dondum ama degerdi;)
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
az önce kısa sürelide olsa kar yağdı sulu sepken şeklinde
Hadi birasdan görüşürüz.. Ama çnce bir karnımı doyurmam lazım ....
Yaz : Sandman + 1
Kimn yazcaksa tabi : bu saaattte millet toplantıya gelio ..
şansa bak, ilk gün bi etkinlik varmış bunu sayfada gezerken farkettim neyse kısmet değilmiş, bir daha ki sefere, hem tanışmış oluruz, belki komşu çıkarız.
toplantı bahane dürümler şahaneydi saolun.kısa bi inciraltı gezisi yaptık bu arada işallah herkes evlere sag salim varmıştır.
izmir mt tatlı su motorçusu olmadıgını bir kez daha ispatladı
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
ne çabuk gittiniz ya
buarada toplantı gerçekten süperdi herkesle tanıştığıma çok çok memnun oldum çok sıcak bi ortam vardı sanki herkesi kırk yoldır tanıyomuşum gibi bundan sonra sürekli görüşmek üzere
dürümler gerçekten süperdi tatlı su motorcusu olmadığımızı gerçekten ıspatladık ama kendimi eve zor attım dürümcüyede sırf erman ıslansın giye gittim
oğuz abi tekrar doğum günün kutlu olsun nice 30 yıllara
yaw oguz um kardeşim nasıl es geçtim dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
redmagic resimler harika olmuş ögrenmişsin sen bu işi
az çekmedik de elemişsin nur
bütün resimlerimizi istiyoruz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
güsel bi toplaşma daha oldu fazla kalamadım umarım bi dahaki sefere daha uzun kalırım..... ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel bi gece oldu ama çeşmeye gdicek saglam bi motorcu bulamadık dürümcüyle kandırnız yaa.
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
İlk defa katılmama rağmen toplantıya çok güzeldi. Evde misafir olduğu için fazla kalamadım. Sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Bir daha ki toplantıda görüşmek üzere.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)