MİLLİ MAÇI BOSTANCI KORNER DE SEYREDİYORUZ!!!!!
Reklamlar
-
evt arkadaşlar az önce kobayashi ve erdoğan abi ile konuşurken nerde seyredelim dedik bostancı korner çıktı ağızımızdan açalım gelen gelir dedik hadi hayırlısııı...
buluşma yeri : bostancı korner
buluşma saati : 19:00
fiyat falan sormayın bilmiyorum ani karadır bira 3 ytl falandı işte kokoreç midye tava midye dolma var oğlu var yani....
evt ellerrrrr....
Reklamlar
-
-
dolu olur yer ayırtcanmı yoksa üstüste altalta şekli mi ? ben gelirim ....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
bostancının neresindeydi bu korner?
-
maç 8:30 zannedersem 19:00 gibi orda olursak yerleşiriz biyere gelen otursun işteee yada kanka sen yakından bi konuş iki dk haberleşirizzzz...
-
korner bostancı sahil günaydın et lokantasının altında kınalı adanın tam karşısı...
-
tamam arkadaşlar işte bende varım.. maç seyredelim... Nasıl yenileceğimizi seyretmek acı verir ama allahtan bira var
-
sığarmıyız oraya, küçük bi yer benim bildiim (eski adı smyrna değilmi oranın)
-
ChatnoiR, karıştırıyorsun, günaydının tam altı, otopark girişi var tam karşısında, alalalalala adamı hasta etme yaw
-
federal, market olm orası euheuhe neyse orda yer olmazsa başka yere bakarız. illaki bi yer buluruz, möööşşş...
-
geliyorum geliyorum.... federal ama 4-0 alırsak maçı yemeğimi anında isterim ha
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
ChatnoiR,
sığarmıyız oraya, küçük bi yer benim bildiim (eski adı smyrna değilmi oranın)
Sığarız merak etmeyin,şimdi kocaman bi yer oldu
Hepimiz beraber seyredelim işte ama motor ile gelin yaw
-
maçtan sonra uğurcum hemen orada ısmarlarım kokoreç falan ne istersen, amma velakin 4-0 harici bir skor olursa sen bana hemen orda ısmarlayacan haberin olsun...
-
Apache34, abi yarın akşam hem yağış olabilir (ben pamuk şekerim eririm) hemde alkol mevzuu olcak. ben dolmuş taksi kombinasyonundan birini kullanıcam
-
federal, oy oy oy 4-0 harici tüm skorlar sana mı yazıyo...nettim ben ya...neyse canın sağolsun bülentcim...ısmarlarım
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
katılanlar :
Biscuit
kobayashi
apache34
chatnoir
federal
deamon
morheus artar bu sayı artarrr heheheh....
-
Biscuit, + 1 ler yok dimi bu sefer (küfürün biri bin para şekli )
-
Bu organizasyonu Ben yapsam boylemi olurdu yawwww...
-
federal, yok kardeşim yok erkeklerle takılırız bu seferr heheh eğer müsait olursan gerçi sayıya göre sen yakınsın otaraflara bi görüş istersen ama şimdilik sayı az sorun yok gideriz 7 de otururuz yerimize...
-
pisskuit amca bu sayı artar abicim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler