MİLLİ MAÇI BOSTANCI KORNER DE SEYREDİYORUZ!!!!!
Reklamlar
-
ilk başta özgüre demişler damsız almıyoruz diye, bizde makarasını yaptık konununda ondan abi...
yaw arkadaşlar ben unuttum söylemeyide benim kafam baya kötü oldu gece, resmen kafayı kırmışım ben yaw ( zaten ahize de kırıldı sonrada çıkarttılar garsonlar ) , alnımda şişti __________ böyle bir iz var kafamda ve saçlarımın altında, vermidon aldım hala başım ağrıyor benim hiç baş ağrım olmamıştı beyin kanaması falan olmasın doktora mı gitsem konuyla ilgili olan var mı ? offff......
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Reklamlar
-
baş dönmeside göz kararması varsa git ama böyle bi çarpmadan dolayı olma imkanı yok gibi bişey zaten olsaydı dün gece son uykunu uyumuş olurdu allah korusun lasonil al şişi indirir çocukluğumda çok yardımcı olmuştu bana baş ağrısı biradanda ola bilir bi bardak bira bile bazen baş ağrısı yapar tekrar geçmiş olsun
-
-
federal, bi bahşişi çok gördün garsona ya helal olsun, üstüne üstlük adamların avizesini de kırdın
holy_diver, püsküüt le hesaplaşın abi, adam hesabın yarısını ödedi
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
çerez isteyen varmı
-
yaw abi hesap konusunu daha fazla uzatmayalım bu konu burda bitsin, kimsenin kimseye borcu yok....
holy_diver, biz zaten ne patates istedik ne de çerez, ajanlar getirdi koydular hesap gelince de gördük ki sadece pat ve çerez 100 kağıt tutmuş...utanmadan garson benden bahşiş istedi bide , adama 340 ytl hesap verdik hala bahşiş dedi bende 5 kağıt daha verdim sonrada diyorki abi 5 kağıt az orda 10 ytl vardı , cebimdeki paradan bahsediyor, 10 ytl ver dedi...ajana bak ya....
-
-
yapma be federal.... olum 5 kağıdı da vermeseydin... onların zaten komisyonu yazılıyor adisyona.. adi şerefsize bak yaw... her neyse ona rağmen çok güzel bir gece idi...gelen gelmeyen herkeze teşekkürler...
-
holy_diver, olm aklımıza hiç gelmedi hanımı bize bıraksa idin onlar kafalarına göre takılırlaedı bizde rahat etmiş olurduk bir dahaki sefere öle yapalımmm
bu arada ledo abimiz ve engin kardeşimizde baya attı ortaya teşekkür ederiz bir dahaki sefer diye diye hep olan camiamıza oluyor bakın bu son olsun eylendik yedik içtik hep işin sonunda muhassebisini yapıyoruz artık bu gidişe bir son diyelim ve muhassebeyi önceden yapalım soralım anlaşalım çekinmeyelim kimse parayı kolay kazanmıyor herkes hakkını helal etsin
-
abi haklısın valla ama ben işten direk oraya geldimbidakine strateji bu olsun
-
Helal olsun, Püsküüt mekanla ortak arkadaşlar, ben anladım
-
kamil, sen anladın ya tamam o zaman
-
Shamyl, ulan her gittiğimiz yere beni ortak yaptınız o zaman motoru satmadan şimdiye burgmanı almam lazım dı :
-
federal, kamil kadar kafana taş düşsün
-
Biscuit, ben öyle bi atak bekliyorum senden zaten
-
uğraşmayın biskrem şey pardon pisküvit kardeşimle vururum topuklarınızdan
-
holy_diver, bu resimdeki senin küçüklüğünmü yoksa küçük emrah mı bu yawf
-
maç öncesi ve sonrasında dev ekranda fashion tv vardı...hanımlar gelseydi onlar da eğlenirdi belki...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
deamon, bence onunla beyler daha cok eglenirdi
-
17 Kasım 2005, 13:24
deamon, faşon tv ye gerek yoktu abi, maaşallah orda ki yengeler aratmadılar valla...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler