çararmı yaparız tabi gelsin paralar
toplu çakar takışlarımız başlamıştır.sezon sonu nedeniyle indirim falan filan...
çararmı yaparız tabi gelsin paralar
toplu çakar takışlarımız başlamıştır.sezon sonu nedeniyle indirim falan filan...
evet dükkan hazır..çakarcı kardesler altug ve alican...
bırakın motoru, isviçreye kaç çakıcaz onu deyiverin
ah be bi motorum olsa ve yabancilik cekme huyum olmasa bende gelirdim
teski,
dağa çıkmıyoruzki, kadıköy yakasının en rahat ulaşılabilen yerine gidiyoruz, motora ne hacet. Yabancılık çekme huyunu bilemem....
chatnoir 4 abicim döööörtttt
teski gel arkadaşım yabancılık ne demek
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
chatnoir 4 abicim döööörtttt
teski gel arkadaşım yabancılık ne demek
(flood değil neden 2 kere aynı msg gelmiş anlamadım)
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
yaf aslinda yakin bize.. acep yasitim varmi
ee kucuk biraz 19 um daha
cık cık cık...ChatnoiR adlı üyeden alıntı
Benim kız gene arıza yaptı arklar ,hiç keyfim yok valla size ii seyirler
Olmaz böyle şey yaaa! dk.1 gol.1 sağol Alpay!!
gelen gelmeyen herkese teşekkürler....çok güzel bir akşamdı...mekan da süperdi...ortamdaki kizları filan da kesitk iiyidi...aman +1 yengeler duymasın...gelelim fotolara...
ilk dakkada golu gördük kalede...millette moral sıfır...ilk golü attık...beklemiyoduk gerçi ama çok sevindik
işte ikinci gol:
ahan da bütüm millet ayakta
herkes pür-dikkat seyrediyo maçı dev ekranda
üçüncü golde bülentcim (federal) kafasını yukardaki lambaya çarptı ve 10 dakka kendine gelemedi...sonra da alnında kırmızı bi şerit oluştu
federal aldığı kafa darbesinin akabinde yan masandan bi çıtır beğendi çaktırmadan resmini çek dedi ama o ambiansda ben beceremedim
bu dördüncü goldü sanırım
püsküüüt her zaman ki gibi coştu tabi
işte üç silahşörler
burada sırıttığıma bakmayın napim tek resmim bu masadaki...durum 4-2 zıçtık yani...
bu an bizim bittiğimiz andır..........böhhhüüüoooo...hadi hakemin yaptıkları neyse de hesabı da şişirdi yahu mekandakiler.....
ama olay budur....birlik beraberlik işte
var mı bizden motorcu ???
akşam burda benim için bitti....evde hatun bekler dimi ???
[/list]
uğurcum fotoğraflar harika çıkmış, ellerine sağlık kardeşim. bu güzel organizasyonada katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, maç haricinde çok keyifliydi ama olsun milli takımımız her zaman kalplerimizin birincisi
süpersiniz çok keyifli geçmiş hiç birimiz için maçın sonu keyifli olmasada
yinede sizler güzel eğlenmişsiniz tebrikler
gceyi tek bozan şey elenmemizdi yani bu kadar olurrr o an yıkıldım kaldım çok sinirlendimm kafayı yedim ama yapacak bişey yok katılan ve katılmayan tüm arkadaşlaras sonsuz teşekkürler herkesin ayağını sağlık...
bide yenebilse idik üüüffffffffffffffffffffffffffffff
20 dakika önce geldim her ne kadar maçın son 10 dakikasına yetişsek de önemli olan katılmaktı. Daha sonra Maltepe Hayal bahçesinde çay içtik.
Sadobey
ya arkadaşlar ben akşam sadece 15 ytl verebildim kim fazla verdiyse hesaplaşalım ayıp olmasın eve dönünce hatun ben sana küstüm dedi sabah hala barışamadık ne halt edicez bilemiyorum akşama yemek mum şarap falan bişekilde kandırıcam artık
holy_diver, sorun değil kanka aramızda paylaştık, lafı bile olmaz...
Biscuit, adını değiştir olumm, bundan sonra senin adın gazman olsun, bizi bırak bütün corner'a gaz verdi adam yaw....
ChatnoiR, gelmeseydin tur bizim di , tam ekranla aramıza girdin, uğursuzz kedi
Kobayashi, resmimizde çok iyi çıkmışın be kanka...
levent abiye ve arkadaşına ilgi alakasından dolayı, dejavu, erdoğan abi, özgür ve derya ya hoş sohbetlerinden dolayı, shamyl, ubaykal abimize ve diğer katılımcı arkadaşlarımıza teşriflerinden dolayı, çok çok teşekkürler... bir dahaki maçta buluşmak üzere....
deamon, dostum resimler ve diğer resimler için çok teşekkür ederim kardeşim...
eeeeaaaa unutmadan yaw, bu güzel gece de bir arada olmamızı sağlayan ve biz erkekleri teker teker , her giriş ve çıkışında kıyafet değiştirerek içeri sokan
Peril'e de ayrı bir teşekkürü borç biliriz.... ( Damsız giriş yasaktı da mekana )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
böyle bişeymi oldu yawww bana sormadılar motocumusun dediler nasi yani dedim buyrun dedilerfederal adlı üyeden alıntı
ne demek efendim...çok kısa kalabildim ama keyifli sohbetti.holy_diver adlı üyeden alıntı
ANGELlarım beniimmmmmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)