Arkadaşlar ben bu topikten bişey anlamadım... Maç ne zaman? nerde? kimle? ne sebeple? niçin? ... bu sorular böyle gider aydınlatsanıza topik sahibi ... ilk sayfaya bişeyler koyda bilelim yaw
Arkadaşlar ben bu topikten bişey anlamadım... Maç ne zaman? nerde? kimle? ne sebeple? niçin? ... bu sorular böyle gider aydınlatsanıza topik sahibi ... ilk sayfaya bişeyler koyda bilelim yaw
Morpheus, anladığım kadarıyla hiç bişi belli değil daha...
bu arada 2.köprüye yakın olaraktan anadolu hisarının oradada sahalar var.
abi topic sahıbı degıl bızler ayarlayalım....
vezırın yerı harıka herkesde oynar ılk basta kac kısıyız ona bakalım.... yenı topıc acalımm.. oradan goturelım..burası cok sısmıs..
ac topıgı Morpheus,
Amca yok ben almayayım... bu soğukta maç mı yapılır yaw... giyeriz atkılarımızı seyrederiz en beleşinden
karda bile maç yapılır merak etmeyin.
bu havada da yaz havasında da maçtan sonra motora binecekseniz sıcak bir duş yapıp binin.
olduuuuuuu... sonra hangı hastaneye gıdelım hakkıcım.....
amca en yakın olanına olmadı karaca ahmet var
valla ben karda yapıyorum. fosforlu topla da ayrı bir zevkli oluyor.
Morpheus, +100000
foto ugurdan rıca edelım bıze evının onundekı sahalardan bır sorsa hangı gun ve saat uygun dıye..gun ve saatı belırlersek takım kurmak kolay.ugurcum bırde kapetın orda vardı halı sahalar oralarda uygun bence.sormusken oraya da sorsan.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
bi maç yapın da seyredelim bakalım
ALPAY
mactan sonra gunaydında iskender yemece haydı yok mu katılan
kadirsoyyy
aman diyim bu soğukta maç mı olur...bu akşam geçerken sorarım saatleri...kapetin orda nerde var ya hatırlayamadım
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
ben sadece günaydın kısmına katılırımkadirsoyyy adlı üyeden alıntı
abı o halı sahayı gecınce sola donuyorsun yukarı e-5 e dogru cıkarken c.tesi orda macım var dı ama kapetın arkası dedıler ama tam nerde bende bılmıyorum.belkıde kapetle alakası bıle yoktur. mopası gectıkten sonra duz devam edıp saga ytukarı donuluyor oralarda
[/quote]
ben sadece günaydın kısmına katılırım [/quote]
sende hınbıl oldun be kardesım bıraz spor yap.kılolar aldı basını valla soylemedı deme..
kadirsoyyy...ok kaptım şimdi...tahminen hangi gün düşünüyosunuz ona göre sorayım
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Çok pis defans yaparım.Ama acırım karşı takımın forvetine kuzucuklarım benim
Evet yemeğine maç yapalım ama günaydın da iskender yenmez be abi hiç güzel yapamıyorlar, yine de siz bilirsiniz..... ben hazırım mevkiim santrafor en iyi anlaşıcağım kişi de hidrofor.... ( ne geyik adamım ya, utanıyorum kendimden , ben böyle değildim )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ee sonuç,
ne zaman maç yapıyoruzzz,ay pardon yapıyosunuzz
nerde benim angellarımmmmmmmmmmmmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)