...HALI SAHADA MAÇ YAPMAK İSTER BU DELİ GÖNLÜM...
Reklamlar
-
Metehan, ben de bi cevap vereyim dedim gene pek hoşuna gitmeyecek,
zaten daha önceki mesajlarına yazdığım cevaplardan da tahmin
edersin
kadircim bu liste uzardı ama...bu başlığı biscuit abi veya nunu abi açsaydı olay daha farklı olurdu...
Farklı olurdu çünkü, gezi yada toplantı topicleri açılmadan önceki toplantılarda konuşulurdu.. Hiç kimse tek başına hareket etmezdi..
nevizadede nunu abi benim hakkındaki olumsuz görüşlere sahip arkadaşların oranının %80 olduğunu söyledi...
kendisi açıkyüreklilikle söylemiş direkt yazmış...kendisine açıkyürekli olduğu için teşekkür ederim...
bende dedimki "abi o zaman yüzümemi gülüyor bu dediğin %80"diye sorunca...
evet dedi...
Ben bu yazını da pek hoş bulmadım aranızda geçen özel konuşmayı deşifre etmen iyi bir şey değil.. Bu arada senin daha önceki bazı yazılarına verdiğim cevaplarda da, ne düşündüğümü açıkca söylemiştim..
durum bu anlayacağın...popülariteyle alakalı birazda...ama yasin abi zirvede şu an kalplerde...bende kendisini çok severim...aman aklınıza bişey gelmesin...yasin abiyle bir problemi olanın niyetinden şüphe ederim...benim derdim başka...
derdini anlamış değilim, şunu unutma herkese liderlik yapamazsın..
Herkese kendini sevdiremezsin. Herkeside sevemezsin, herkesi aynı oranda seviyorum dersen, şüpheyle bakarım...
%80 tayfasındamısın.......
yoksa...&20 mi tayfasındanmı...
hacı biz bilinçaltı okuruz...bazen gözler konuşur...bazen klavyeye yazılar duygular akar.....söylemek istediğimi sen çok iyi anladın...gönül insanıyım fedoşcuğum...
Bence bu kadar takma, kimse kimseyi sevmek zorunda değil...
Mesela ben merak etmiyorum beni kimler seviyor diyeeee...
mertmertmert kardeşiminde aynı şey başına geldi...ben mert kardeşim baltalimanına davet ettiğinde en azında gelebilirsem gelirim dedim...sonrada gidemedim...ama saygı bazında başlığına birşeyler yazdım...
ama sende gitmedin, sonuçta bence birisinin toplantı topici açması için, ilkönce toplantılara katılmalı, biraz kaynaşmalı, daha 3.mesajında toplantı topici açmamalı. Açsada zaten kimse gelmez...
site içerisinde bu tarz gruplaşmalar ve onun organizasyonuna giderim bunun organizasyonuna gitmem bakış açısı hissediyorum...
Bence yanlış hissediyorsun,benim açımdan tabi, ben tanıdığım birinin organizasyonu olursa ve vaktimde olursa giderim..
herkes kendine yakın olduğunu hissettiği veya paylaştığı arkadaşlarının olduğu gezilere takılıyor gibi geliyor bana...ha böyle bişey yoksa benim kalbimin fesatlığıdır o zaman...
zaten böyle olmalı bencede, bunda kötü bir şey yok...
ne fesatlığı?
Reklamlar
-
federal adlı üyeden alıntı
topike kara kedi girdi, uğursuzluk oldu...
uğursuzluk ilk sayfadan beri var olm euheuhe
-
yorum yok
-
mete_han,
bizim constantıne mesela her geziye zıplayan ve atlayan bir arkadaşım...böyle bir başlığa bir cvp yazmaması beni şaşırtıyor...
Başlığa cvp yazmayacağım metehan!!Bunu yüzyüze grşrüz...
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
vala ben bile zamanında oynadığımı biliyorum,hatta iyi bir kaleci ve forvet olurdum arada da
evet bence güzle bir maç yapında izleyelim beyler
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
ha bu arada fatih kardeşim nunu abiyle olan bu diyalog çok
gizli...kişiye özel...şifreli...bir muhabbet olmadı...federal de oradaydı ve
bu sohbetin içindeydi...
Deşifre lafından kasıt 3 kişi arasında konuşulanı herkese açıklamakdı.
Yani konuşulan 3 kişinin arasında kalsaydı daha hoş olurdu.
Benim demek istediğimi anladın " şu söyle demiş bu böyle demiş"
muabbetlerinden pek hoşlanmam ben...eminimki hoşlanmıyan bir çok kişi
vardır... ve bu böyle olursa -her grupda ama az ama çok olur- burdaki
güzel ortamın bozulacağını yakın çevreme söylemişimdir.
Mümkün olduğunca böyle muabbetlerden uzak durmaya çalışırım...
Ve metehan sürekli bir konu bulup gündemde kalıyorsun kardeşim bunu
sürekli yapman bende kasıtlı yaptığına dair bir kanı uyandırıyor.
Sürekli başına bir işler geliyor..
Ve sürekli gündemde kalma telaşı içerisindesin...
Başka bir siteden atılman..
Sana ait olan site şifresinin internet cafedeki bir başkası tarafından kullanılması...
Kimlerin senin sevdiği...
Motoru satman...
Motoru alman...
Motoru tekrar satman....
vs...vs....
Düşünüyorumda bu başına gelenlerin kaçı benim başıma gelseydi acaba
siteyle paylaşırdım..
Ben konuşurken yada topic açarken (örnekler çoğaltılabilir) , bahsettiğim
şeyler acaba karşımdakini ne kadar ilgilendiriyor, acaba onu
sıkıyormuyum diye sorguluyorum kendimce. Bence bunu sende
yapmalısın...
Kusura bakma dostum ama
Aynaya tekrar bakmalısın...tekrar..
GERÇEKLER ACIDIR...ACITIR...
-
yaw mete_han baba valla birazcık abartmışsın olayı bence canım kardeşim
yani bak topiği ne zaman açmışsın, daha 1. günü bile dolmadan diyosunki kimse yazmıyo, okumuyo, katılmıyo vs vs...çoğu insan işte olduğundan büyük ihtimalle yazdığın saatte (gece 12) uyuyorlardı, ve bugün de belki bu saatlerde anca siteye girdiler. Şahsen ben işten ayrıldığım halde bütün gün dışarıdaydım, akşam eve geldim yemek bilmemne derken daha yeni gördüm başlığı, girdim okudum vs vs...
ben isterim maç yapmayı ama fazlaca yaymaya alışmış olduğum için iki adım bile atsam bayılıyorum askerden sonra kondüsyon yapmış olarak gelirim insallah yazın maçlar yaparız artık :D
-
okuyan okumuştur okumayana sivri sinek saz
-
e_erdun adlı üyeden alıntı
motorla oynacaksan ben oğlanın krosla gelim gene
önde oynasam gol atamam
kaleci olsam topları tutamam gol olur
orta oynasam herkes geçer beni
hakem olsam tataf tutamam her iki tarafın oyuncularından dayak yerim
yanlış karar veriyom diye
ben eniyi kale arkasında sahadan kaçan topları toplarım
veya kenardan sizi seyrederim.
baba seni ponponlarla beraber bekliyoruz saha kenarına
-
erdun abi senin o topsakalındaki bir kıla bu canım feda olsun abi....abilerin abisi...senin benim yalakalığıma bile ihtiyacın olamaz...mesajın alınmıştır aşkımm...ama yine söylüyomm...ben adam olmam....
dejavum erdun abiye herşey yakışır...
dejavu senide seviyom biliyosun....
-
mete dostum bırak su geyıklerıde topiği karıstırma.muhabbetın ıcıne ettın.konu dagıldı.mac falan yok kardesım..ınsan actıga topiğe saygı gosterır.bana dıyordun amma acelescısın dıye kardesım.
daha ılk gunden basladın veryansın yapmaya
bekle boraz sabret arkadasım
ortalıgı germek veya karıstırmak hosuna mı gıdıyor
sakın bana da cvp yazma artık bu ıs uzamasın ısımıze bakalım.
yapalım soyle harıka bır futbolm acı da.cumle alem futbol gorsun.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
-
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
alla allaaa ne topıc yawww hadı duzenleyın beylerrr.....
-
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
-
valla aynayalım yaaa iyi olur en azından cıkarın takım 6 yada 7 serlıkten takım yapalım abi.....
-
hade yawwww kımse yokmu...
mete_han topıcı ac sonra ılgılenme....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler