Vaay bea Satışada geLdik lijoluna da Cvp Vermedi Zaten
Anadolu yakasındaki arkadaşlar daha öncedende belirttiğim gibi bizde haremden geçiyoruz haremde feribotların orada veya miting günü olduğu gibi eski salı pazarında buluşulabilir oradanda feribota gidilebilir tabi Gürkan abilerlede eğer gelirlerse sirkecide buluşulabilir bu arada güzel bir haber var aşağıda Gürkan Abi bizede yaka kartı ayarlayacaksın değilmi? Birde Alper_Tim hatırlatalım Fuar davetiyemiz yok
Yok Ben qendimi Satıcak Yer Buldum sanırım :D o konuda Tedirqin diilim Sanırım :D ama Onunda Kendisinden haberi yok :DDD
Hocam Senin eLine su Dökebilirmiyiz Senin Öğrencin olarak aaa
sen istersen şu kelime çağrıştırma konusundaki :D msj ları bi inceLe :D bayaa kulakların çınladı orda :D
eray msn ni açarmısın.......
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Pazar bende gelmek istiyorum ama malesef bildiğiniz üzere kazadan sonra motosikleti çıkaramadım beni anadolu yakasından alabilecek bir kadeşim varsa sizlerle olmak isterim duyurulur
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ben nası gelcem oraya yaa :D gürkan abiiiiiii artçı al beni sukutırınaa =) kask getirem mi yaw izmirden elimdemi taşıcam
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ben herzamanki gibi "belki"'yi işaretledim,ne olur ne olmaz? Fakat büyük ihtimal orada olucam.Hoş ben fuarın hergünü oralarda sürtüyor olacağım o ayrı konu.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Orada olacağım.
Zaten bana 5 dk'lik mesafede.
Ama kroki hiç anlaşılır değil :(
[B][COLOR="Red"]1 Şubat 2009'da "ONUR"umuzu geri kazanabiliriz ve belki bakarsınız o gün bizim "UĞUR"umuz olur...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)