Ben bilmem benzinden mi yoksa bozdun mu artık.. . Geçmiş o lsun tekrar. Umarım üzelir bir an önce..
Kardeşim ellerine kollarına yüreğine sağlık. Hem maile gelenler hemde gezide çektiklerin için .
Böcüküm, ben seni çekmiştim ama arıyom arıyom bulamıyom.. Bi dahakine işallah ..
Ah Özer Abi keşke sizde olsaydınız. Beni şansa Aykut aradı da yoksa haberim olmayacaktı işten güçten. Çok şey kaçırdınız .. Ama bir daha ki sefere daha da güzel olur ..
ya arkadaşlar izmir'de bu kadar er-5 olduğunu bilmiyordum gerçekten bende er-5 imle yalnız gezmekten sıkılmıştım aranıza katılmak isterim yer varsa bizede...
bu arada er-5'in sol sinyal kapağına ihtiyacım var olmazsada komple sol sinyal...varmıdır elinde olan satmak isteyen acaba?
MUSTAFA kardeşim eline,gözüne,objektifine saglık çok iyi fotolar iyiki gitmişiz BÜLENT kaptanın yanına.
bizde her daim er 5 bulunur sen kafanı takma buyur gel
EEE bizim geziler orta asya dan bilem duyulur.birgün çocugu bırak annene al hanımını gel be abim daha ne diyelim
BİR İKİ RESİMDE BENDEN
KAPTANIMIZ CAN DOSTUM BÜLENT (BARBOROS TEKNE)
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
bizde her daim er 5 bulunur sen kafanı takma buyur gel
teşekkürler inşallah bi dahaki gezide bende varım...
Dostum, Kardeşim Geziden Memnun kaldığınıza sevindim, Ben birşey yapmadım ki Geziyi güzel yapan Sizin güzelliğiniz Maşallah çok mükemmel bir arkadaşlık ortamınız var Allah bozdurmasın, bunlar neki havalar bir ısınsın daha Milli park koylarına gidicez hem yüzecez hem Dalacaz hatta teknede geceliyecez koylarda, Sizin gibi Dostlara sahip olduğum için esas ben çok Mutluyum iyiki varsınız, Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, Herzaman Beklerim,
Kazasız,Belasız Yollar herkese
Fotoğraflar süper..
Yine çok güzel bir gezi olmuş.Emeği geçen herkese teşekkürler
allah içinize sindirsin çok güzel..
Yaw bende şaşırmıştım o kdar er 5 i gezide görünce .. Şaka bir yana hani bizim grubu geçtim de, izmir de er 5 mi türedi anlamadım. Geçen karşıyakada daydım ve alakasız bir mekanın önünde benim er 5 in yanında 3 tane daha vardı.
Bir tanesi gri, bir tanesi boya görmğş mat siyah altın rengi jantlı, biri siyah.
Cesi bende talip olabilirim er 5 sinyallerine. Aklında olsun. . Bana da lazım...
Karabağlarda oturuyom diosun ama 20:00 gibi buca da takılıyorum da diyosun heralde. Arkanda artçınla şirinyer civarlarında ..
ER-5 sinyali bendede var ama vermem kimseye
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Şeytan diyo topla tası tarağı çel kocanın aklını atla motörlere doğğrruuu İzmir'e... Git bir daha gelme buralara Ne trafiği trafik ne insanı insan sankim tek dişi kilmış canavar Offf ooofff ..
Kıymetini bilin tadıdnı çıkarın süper yaa
ya bak bülent abi sonunda teşekkür krizi yaşayacaz, sen bi dur ya biz teşekkür ederiz, konu kapanmıştır
geçde olsa senin gibi güzel bir insan ile tanıştığımız için çok mutluyuz.
her şey senin sayende, sen orduevinin barında vatani görevini yaptığın için biz burada huzur içinde yaşayıp geziyoruz , bu yüzden biz sana teşekkür ederis
çıkarıyozki zaten
izmiri bu kadar seven kişi var iken nedense çok az misafir geliyo, bu istanbullular niye bööle uzaktan bakıp bakıp gelmiyolar,
her zaman sizleride bekleriz (mangal başında sizin büyük cbr'ın pazarlığını yaparız belkide)
May The Force Be With You
ben her sene geliyorum ki hem geçen sene de eşimle balayında bile oradaydık zaman buldukça fırsat oldukça geliyoruz işte ben misafir değil ev sahibi olmak istiyorum artık hmm hem ziyaret hem ticaret hadi bakalım birileri bizi mangal diye epey bi kandırdı ama neysee şimdi ismi lazim değil
cesi toplantıyı aynı yerde yapıyoruz degilmi
arkadaşlar topic aç dediler ama senin <zamanın daha çok sen aç
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)