:bekleriz abi.
:bekleriz abi.
O kadar uzum zamandan beri bu kadar güzel bir geziye katılmamıştım ki, anlatmak istesem kelimeler yetmeyecek ..
Sabahın köründe kalktım diyemeyeceğim çünkü teker dönüş saati gayet uygun bir saatti . Amma teker dönüşe 15 dakika kala kalktığımdan biraz paldır küldür bir hazırlanmayla yetişebildim.. KOştur koştur hemen bi sucuk 2 ekmek bi kola kapıp hazırlanıp yola koyulacaktık ki dediler buluşma yeri ŞELL. son çıkan motordan bir öncesi oldum. Bastım tapa gaz ŞELL e. Ama ŞELL de bi terslik olduğunu bir tek motor tutkunu orada ben olunca anladım .. Attım elimi cebe, ama telefon gelmedi.. Koştur koştur gerisin geriye eve.. Aldım teli aradım kArmaçomayı öğrendim "doğru ŞELL" i, vardım hızla ŞELL e.. Gezi başlamadan 30 km yapmıştım bile hemde 15 dk da ..Arkadaşları biraz beklettim sanırsam ama dedim ya gezinin güzelliğine kelimeler yetmez. Bütün bulara deydi valla ..
Sucuklar çok lezzetliydi. Frizbi bulan yaşını almış arkadaşlar sanki bir daha gençleştiler ..
Tekne turu kendi başına muhteşemdi ama gece yatağımda ben hala teknede geziodum sanki ..
Neyse sonuç olarak :
Böyle muhteşem bir gezi için ilk adımı atanların düşüncelerine, geziye birlikte katılan arkadaşların tekerlerine, aramızda olamayıpda hasetlenenlerin kalplerine , mekan ve tekne için Oğuz Çatal abiye, kaptanlık yapan KAPTANIMIZA, motoru bozup da yola heyecan katan Nur a, bol bol resim çekip de paylaşan ve paylaşmayanlara ..... Yani kısacası herkese teşekkürler ...
(Karma çOma, aman mesengerde yakalamiim, alacağım bi sürüüüü foto var )
önümüzdeki buluşma günü belli mi?
[COLOR="Purple"][I][B]Sonuna Dek Çaba
Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]
Valla güzel bir aktivite olmuş ne diyelim Ammaa o henüz küllenmemiş ateşin üzerine atılan Sucuk malesef yarardan fazla zarar hatta zehir olur Yapmayın etmeyin arkadaşlar biraz sabır gösterin
Valla süper bir gezi olmuş katılım da bayağı yüksek..Fotoğraflarda bayağı güzel ve iştah açıcı ..inşallah bir dahaki sefer bize de gelmek nasip olur.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
motor benzinden dolayı arıza çıkardı zannedersem..biraz heyecanlı ve gergin oldu benim açımdan.neyse sonradan düzeldide rahat bir nefes aldım
afiyet olsun ne demek..bu kadar kalabalık olacağımızı tahmin edemedim.bir daha ki sefere daha çok getiririm artık
Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]
tekrar hoşgeldin volkan
resimlerin mailine gelecek, azzz sooora
pek hamaratlı çıktın sen walla, keklerin süperdi, riderlıkda çok kısa sürede kendini aştın bence çok iyiydin, resim yüklemeyide hemen kapmışsın,
tek diyeceğim yükleme yaparken resize image seçeneğinden 640X480 seçeneğini seçmeyi unutma
bizde geziden önce o resimleri görünce kuşadasındaki arkadaşların sucuk pişirme işinde yeterince uzmanlaşmadıklarını düşündük hemmen gidip sucuk nasıl yenir isimli gösterimizi yaptık
özer abicim pazar günü programınızı önceden belirlediğinizi söylemiştiniz, bu yüzden bu gezide beraber olamadık, bi sonrakinde hep beraber daha iyisini yaparız inşallah
May The Force Be With You
vaybe bizimkiler ayılmış vallah
dün bi kaç numune ile başlayan "canımız uscuk çekti" fotoğraf sergisi devam ediyooor.
ooo yeni resimler gelmiş...
iyi oldu valla millet canlandı sayfalar doluyor
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
arşiv fena olmuş yaa, daha yarısını yükledim.
yetermiii, devammııııı ??
ellerine sağlık mustafa yükle bişi bırakma nevarsa yükle
fotograflar geldikçe anlıyoruz dillere destan bi gezi olmuş vallahi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)