çooook olan resimlerden az bi kısmı şimdilik ..............
çooook olan resimlerden az bi kısmı şimdilik ..............
May The Force Be With You
redmagic öğrendin sen resim yükleme işini, tebrikler
karmacoma resimler için saol dostum güzel pozlar vermişiz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
yine çok şey kaçırdım ama inşallah bir dahaki sefere yanınızdayım. ellerinize sağılık
[COLOR="Purple"][I][B]Sonuna Dek Çaba
Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]
arkdaslarben egemen..ihş bi dahaki gezide bende aranızda olucam
tüh yine kaçırdık geziyi
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
çok güzel gezi olmuş
insan kaçırdığğına gerçekten de üzülüyor
bir dahakine inşallah diye kendimi avutayım bari
özellikle sucuklar çok lezzetli gözüküyor
[QUOTE=chatkut;1415251]
aykutum ellerine saglık.ellerin dert görmesin
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
olur valla abi güzel olur .işte sizin buluştugunuz zamanlardaben çalışıyorum barda.çarşamba ve cuma gecesi işteyim:(onun dısında bi akşam kesin gelirim
kaçıranlar hiç hayıflanmasın.bizim bütün gezilerimiz zaten süperkardeşim bidahakine bekleriz.mangalı daha büyük yakarız 2.5 metre falan
[QUOTE=karmacoma;1415453]çooook olan resimlerden az bi kısmı şimdilik ..............
MUSTAFAM ELİNEEEE KOLUNAAA SAGLIK
[QUOTE=redmagic;1415347]
ELİNE SAGLIK NUR valla bu resim işini becerdin her zaman bu görevi üslen istersen
slm millet bende katıldım o geziye züper bişiydiiii..kaçıranlar gerçekten üzülmeli bence
hoş geldin volkii.gezi gerçekten SÜPERdi.gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.hem yol sürüşü hem de dostluk ve dayanışma adına allah agız tadımızı bozmasın.herkez üzerine düşenden fazlasını yaptı.burda CESİ ve KARMAÇOMA ya biraz daha torpilli tşk ederim
fiyatlar uygunsa birgün senin çalıştıgın mekanada geliriz.ama biraz tuzlu gibi hissettim ha nedersin
nur eline sağlık yaptığın kekte çektiğin fotolarda züperdii bidahaki sefere yine isterizzzz....:
abi çarşşambaları ücretsiz cumaları konserler var ..çarşamba uygun olur ama ..bira 7 lira enerji 7 lira meyve suyu kola 5 lira...votka 1o lira.votka enerji 12 lira.bizim fiyatlarda oynama sansımız olmuyor.keske olsada mt izmire şişe açsam
karmaçoma kardeş sanada çok tşkkürler görüşmek üzere
dün resimleri bi türlü tam olarak atamamıştım, gece yorgunluğun etkisiyle
şimdi mesajımı tekrar düzenledim ve bendeki 23 resim'e 3. sayfadaki mesajımdan ulaşabilirsiniz...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
ahh oğuz abi şu resimlere alıntı yaparken resim içeriklerini silsen tekrar tekrar açılmasa resimler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)