uyudum kaldım kaçırdım ya bütün gündür pişman pişman geziyom ortada .mutlaka cok güzel bi gezi olmustur fotolarıda görürüz birazdan . diğer gezilere inşallah yanınızdayım arkadaslar
çok güzel bir günü kaçırdın,acayip eğlendik
bir dahaki sefere 2-3 tane alarm kur da uyuya kalma
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
erhan iyi resimler çekmişsin ammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa sanki biraz bencillikmi var desem sanki azıcıkkk
izmirli_ua adlı üyeden alıntı
oğuz abim söz bi daha olmıcak böle çınlatmaya gerek kalmıcakdikiz aynasından görcen beni hep
ben dikiz aynasından bakmaya alışık degilim.ben plakaları okumayı daha çok seviyorum.artık alıştık nur plakasını beynime kazıdım sanki heralde rüyamda hep plaka görecegim
erhan iyi resimler çekmişsin ammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa sanki biraz bencillikmi var desem sanki azıcıkkk
ben dikiz aynasından bakmaya alışık degilim.ben plakaları okumayı daha çok seviyorum.artık alıştık nur plakasını beynime kazıdım sanki heralde rüyamda hep plaka görecegim
olsun abi bi ara benim plakayı ezberlemiştin sırayla bu işler sen olmasan kim kontrol etcek bizi yolda
valla Oğuz abi sende gideceğin yere gidemedin benim yüzümden akıllarda kalacak bir gezi oldu dimi ama