Destek verelim arkadaşlar.
Destek verelim arkadaşlar.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Istanbul Da Olsaydım Kesin Aranızdaydım... Yüreğimiz Sizinle
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Tüm İstanbul MT yi orada görmeyi diliyorum, unutmayın arkadaslar bu buluşma buluşup çay içtiklerimizden çok farklı lütfen katılıp tepkimizi gösterelim lütfen... ...Teşekkür ederim....
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ml#post1409895
Muğlak bir durum var ortada. Netleşmesi gerekiyor.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Bir aksilik olmazsa orda olacağım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
iş ile ilgili bi aksilik çıkmazsa bende orda olacam
Ankara'da neden yapılmıyor? Bence Ankara'da daha çok ses getirir.Malum Bürokratik kent,Başkent.Bir Bakan,Bir milletvekili görse döner bakar neymiş bunların derdi sıkıntısı diye sorar? Daha çok ses getireceğine eminim.
Orada olamasmda gönlüm orada olacak.
Motor yok ama motorsuzda olsa bir aksilik olmazsa ordayım.
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
aSlında toplanıcaksın,çekiceksin gazı gideceksin meclise!! Oraya ÇEkiceksin Makineleri Basın açıklaması yapacaksın.. Tüm Ankarayıda Basınıda arkanı alacaksın göreceksin o zaman araç sürücüleri nasıl bizim farkımıza varıyor..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Arkadaşlar merhaba ;
Şu anda işyerinde olduğum için Gültekin arkadaşımızın mesajındaki bilgileri görememekteyim eğer yazıp tekrar detaylar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim . Destekliyorum ama detaylarıda öğrenmek istiyorum .
Bu pazar Onur Sual'in ailesini ziyaretimiz ile cakisti ama :(
arkadaşlar panik yok
gerekli yerlerle görüşmeler yapılıyor sizleri bilgilendireceğiz
Onur Sual kardeşimizi ziyaretimiz daha kalabalık olabilir
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
neden hep avrupa yakasında yapılıyor anlamıyorum ki
Umarım iyi bir amaç için yapılan miting amacından sapmaz..
Sözkonusu organizasyon için alınan izinler hakkında bilgi yok. Sanırım bunu da düzenleyenler bilgi için göndereceklerdir
Ataşehir
Bu çözüm olacak mı?
Umarım ses getirrir, illaki ses getirir ama önemli olan uygulama...
Biz elimizden geleni yapalım , umarım boşa çıkmaz..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
katılımı mümkün oldugunca yükseltirsek dikkat çekebiliriz.
hiç bişey olmasa bikaç kişi belki ne istiyo acaba bunlar diye düşünür. birileri azımsanmıycak kadar çoklarmış diye düşünür. bu bile önemli bi adım olur.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bu organizasyona, Istanbul da ki tum motorcularin gitmesi gerektigini dusunuyorum.
gelmeye çalışacağım bi aksilik olmazsa..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)