valla istanbulda olsaydım bu ehliyetsiz halimle katılırdım hemde tam gaz ama malesef
valla istanbulda olsaydım bu ehliyetsiz halimle katılırdım hemde tam gaz ama malesef
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
emin olun arkadaşlar istanbulda olmasak ta canı gönülden kalben arkanızdayız
sizlerin orada atacağınız her adım burada bizim adımızada olacağın dan
orda olamamak üzücü ama heb destek tam destek motorlara olmayın köstek
aha bide slogan yabtım nasıl ama
Kalbim sizlerle arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/1411033-post50.html
YBR'yi size tahsis edebiliriz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
her zaman destekçinizim keşke gelebilsek yeter artık bu vurdum duymazlık motosikletlere saygı.....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
İnşallah bir aksilik olmazsa orda olacağım
YBR125 '06
arkadaşlar destek veren arkadaşlara çok teşekürler.
derimki MT li gruplar türkiye geneli neden organize olup eylemlerini yapmıyorlar hatta yetiştire bilirlerse ki yetişir eş zamanlı yapılsın inanın ses gelecektir
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Bu organizasyona, Istanbul da ki tum motorcularin gitmesi gerektigini dusunuyorum.
Bir aksilik çıkmazsa orada olacağım.
Drift Religion
size başımdan gecen bi olayı anlatayım a2 direksıyon dersınden cıktım motorumla gıtmıştım egıtımı arasokakta aldım attaladım kmotora işe gidecem yola cıktım birden sarsıldım arkadan reno master gondu bana yavaştı allahda arka sene adamın farına gırdı lastık havada kaldı hemen motoru saga cektım motora bakıyorum bişey warmı dıye o sırada adam hıc durmadı bastı gıttı hemen atladım motora gıttım adamın peşine ısıklarda yakaladım ındım adamın yanında karısı ıle çocugu wardı bişey yapamadım çok sınırlı ıdım adama sadece sende ınsansan bnde hayvanım dedım bındım motoruma dewam ettım yoluma ama karısı ıle çocuklarına dua etsın ona o dakka gosterırdım gunun bu kadarda olmaz yanı adam bı sorar ya bişey warmı yok mu diye motorları ne olark goruyo dunlar
Birlikten güç doğar demiş atalarımız...
Birlik olunduğunda mutlaka birileri sesimizi duyacaktır...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Motor hacmi küçük , vizyonu büyük olan scooter ımla orda olucam ;)
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
izmir mt olarak kalbimiz sizinle olacak bence deneyin ve uygulayın
güncel........
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)