Moto kuryeler bu işin eziyetini ve sıkıntısını en çok çeken kişiler soğukta yağmurda motor üstündeler. yolda kaza yapan, arıza apan motorculara il desteği onlar veriyor. Bence de böyle bir günde bu arkadaşlarımızı yanlız bırakmamalıyız..
Moto kuryeler bu işin eziyetini ve sıkıntısını en çok çeken kişiler soğukta yağmurda motor üstündeler. yolda kaza yapan, arıza apan motorculara il desteği onlar veriyor. Bence de böyle bir günde bu arkadaşlarımızı yanlız bırakmamalıyız..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
inş ordayız hep beraber
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
istanbuldan çok uzakta olmasaydım katılmaktan onur duyardım.
çok büyük bir kalabalık olmalı..
bu mitingin yapılmasını dört gözle bekledim ama şubat tatili için balıkesirdeyim.. ilk defa tatil yaptığımıza üzülüyorum.. :( keşke tüm şehirlerde eş zamanlı olarak yapılsaydı.. yüreğimiz sizlerle..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Ne yazıkkı İstanbulda degılım ama sizi desteklıyorum arkadaslar umarım cok fazla sayıda katılan olur ve gene umarım bazılarının aklına dınk eder bıseyler.
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
inşallah bir aksilik çıkmazsa ordayım bende bunların lafdan anladığı yok bari motor sesinden kornalarından anlasınlar
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Mitingi düzenleyenlere teşekkürler. Çok önemli işi yoksa tüm motosiklet kullanıcıları katılmalıdır bence.
Miting afişini mail yoluyla ve farklı sitelerde forum açarak dağıtmalıyızki katılımcı sayısı nekadar çok olursa sesimiz okadar gür çıkar. Haklarımızı gasp edilmesini engellemek için elimizden geleni yapmalıyız ve bunun için kalabalık olarak tepki vermeliyiz.
Her iki organizasyonada katılmak istiyorum.Ardışık olursa iyi olacak.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Bu mitingi düzenleyen ve katılacak arkadaşların ellerine yüreklerine sağlık. Ne yazık ki ben de yer alamayacağım (ankaradayım, işlerim ve sağlık sorunlarım nedeniyle ayrılmam olanaksız şu sıralar) ama herkese duyuruyorum elimden geldiğince, katılmaya teşvik ediyorum. Bence geç bile kalındı, yaşadığımız soruna kamuoyunun ve özellikle yetkililerin dikkatini çekmek için son derece yerinde bir çaba. Kolay gelsin ...
Keşke istanbulda olsam %100 katılırdım maalesef Ankaradayım. Bence Ankarada'da böyle bir eylem mutlaka yapılmalı hatta İstanbuldakiyle eş zamanlı olarak yapılmalı o zaman daha çok ses getirebiliriz...
virago 250
istanbulda olsam yüzde yüz katılırdım ama ne yazıkkı değiim.
umarım bir çok kişi katılır.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
istanbuldaki arkdaşlar bence uzak yakın demeyin işi gücü ayarlayın bu mitinge katılın eminim tüm motorculara çok faydalı olacaktır...
izmirde olsa keşke de bizde destek verebilsek
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
iyide orası çok tenha biyer yaa
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Kalplerimiz, mitinge katılanlarla olacak.
ankarada da yapalım bo organızasyondan...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
İzin mizin hikaye, hangi iş legal ki?
Ben pazar günü çalışıyorum ama gelmeye çalışıcağım, gültekin orada olursun umarım.
Keşke İstanbulda olabilsem kalbim orda olucak olan motorcularla ...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
istanbul dışında olup bizimle olabilmek istiyen arkadaşlar bu topiği ve onurun topiğini güncel tutmanız bile inanın güzel bir yardım. inşallah hepiniz yerine hepimiz orda olacagız...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yaa ben anlamadım şindi nereye gitcez onur sualemi bunamı yoksa her ikisidemşi
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)