ben de ordayim insallah
ben de ordayim insallah
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:
Bizde orda olucaz...
+ 1
No FeaR NeveR
günaydınlaaarrr
hava şartları ne olursa olsun kalabalık olucaz ve eminim artık bizi dikkate alacaklar
arkadaslar gıderken sıyah kurdele ve yazı olucak.Bu tıp bırsey dusunen varmı acaba.
inşallah bende orda olacağım... bu arada çapa taksim civarından arkadaşlar varsa biyerde buluşup beraber gidebiliriz!
kadıköydeki buluşmaya katılıp ordan hareket edeceğiz.
arkadaşlar bizim programımızda herhangi bir değişiklik yok
bizler incirli ömür plazada buluştuktan sonra miting alanına katılacağız
ordaki görevimiz bitince Onur kardeşimizin ailesini ve mezarlığı ziyaret edeceğiz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
tamam abı:D bu arada pazar gunu ıcın meteorolojı havanın acık olacagını yazmıs.Insallah yagmur olmaz ve katılım cok olur.gercı yagmur yagsada ben orada olucam.
Bu arada ufak bir hatırlatma yapmakta yarar var.ben buyuk yazılarla yazmıyorum ama mod arkadaslar yazabılır.anadolu yakasından gelicek olan arkadaslar kadıköy salı pazarnının kuruldugu acık alanda bulusup oradan hepberaber incirli ömür plazada diğer arkadaslar ıle bulusucak.Yanlısım varsa duzeltın lutfen.
dogrudur şafak. anadolu yakasındaki arkadaşlarla salı pazarında buluşucaz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
SAKİ ARABALAR İÇİN DE Bİ ŞEY DÜŞÜNDÜNMÜ KARDEŞİM
ŞU MSN ADRESİMİDE EKLE ARTIK erhanfb1907@hotmail.com
BU ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR BİZİM PROGRAMDA DEĞİŞİKLİK YOK
arkadaşlar salı pazarı hasanpaşaya taşındı kısa bir süre önce
yanılgı olmasın
eski yerinde buluşulacak sanırsam, yani hala cuma pazarının kurulduğu yerde buluşacağız değil mi?
[QUOTE=erhan türker;1412442]SAKİ ARABALAR İÇİN DE Bİ ŞEY DÜŞÜNDÜNMÜ KARDEŞİM
Üstad arabalar içinde büyük ebat resim hazırlandı.
ARKADAŞLAR YİNE YAKIN ZAMANDA KAYBETTİĞİMİZ UĞUR ARKADAŞIMIZI DA UNUTMAYALIM LÜTFEN...
Ve şu da çok önemli.
Onur ve Uğur'un ailelerinin, eylemde çocuklarının anılmalarına izni var mı?
Bunu ez geçmeyelim arkadaşlar...
SUAL ailesi sanırım bu noktada destekçiler ama EZER ailesine ulaşan var mı acaba???
[B][COLOR="Red"]1 Şubat 2009'da "ONUR"umuzu geri kazanabiliriz ve belki bakarsınız o gün bizim "UĞUR"umuz olur...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)