Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti

REKLAM ALANI

Mutlaka orada olmalıyız ne kadar çok motor olursa bizi okadar çok dinlemek zorunda kalırlar ... arkadaşlar yerimi bilmem ama .yokmu içimizde medya mensubu bir sürü açık oturum oluyor bir kerede bizim hakkımızda yapsınlar programlarını. dertlerimizi ve bizi nasıl yanlış anladıklarını anlatalım. 4 teker bizi tanımıyor sadece onlar değil tabi genelde motorsiklet hakkında bilgi sahibi değiller .eminimki bazı derdimizi anlata bilirsek bize gereken saygıyı göstereceklerdir. hep kötü yönden eleştiriyoruz onları fakat trafik tıkandığında sürücülerin çoğu motora yol vermek için çabalıyor . güzel espiriler yapılıyor en azından benim diyaloklarım böyle oluyor..bir keresinde en baba kamyonlardan biri bana yol vermek için koca kamyonu geri çekti. çok hoşuma gitmişti bu

ben yine mezarlık konusunda endişeliyim . mezarlığa çok yakın biryerde oturuyorum. ve pazar günü nasıl olduğunu biliyorum. organizatörler bu konuda dikkat başka sitelerdeki arkadaşlarda gelmek isteyeceklerdir sayı çok olursa büyük sıkıntı olur .oraya nasıl gidileceği hakkında konuşalım organizatörle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R
    Bu işler neden böyle gruplaşmalar halinde kopuk kopuk yapılıyor?
    Aynı gün motosikletli kuryeler derneği, www.motosiklet.net ve www.motovirus.com farklı farklı 3 yerde toplanıyor......

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    Alıntı matios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yine mezarlık konusunda endişeliyim . mezarlığa çok yakın biryerde oturuyorum. ve pazar günü nasıl olduğunu biliyorum. organizatörler bu konuda dikkat başka sitelerdeki arkadaşlarda gelmek isteyeceklerdir sayı çok olursa büyük sıkıntı olur .oraya nasıl gidileceği hakkında konuşalım organizatörle
    biz hasanla bugün konuştuk dediklerini anlattım pazar yeri eve çok yakınmış olmazsa motorları bırakıp yürüyerek gidicez mezarlığa problem olmayacağı söylendi
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anadolu yakası buluşma noktası : Salı pazarı
    buluşma saati:10:00-10:30
    hareket saati: 10:45
    güzergah: boğaziçi köprüsünden geçerek incirli ömür plaza

arkadaşlar anadolu buluşma bilgileri yukarıda düzenlenmiştir bilginize
    umarım herkes için ortak bir nokta olmuştur
    Cok tesekkurler, orada olacagiz...

Motosikleti
    Artık araba var
    Alıntı EnduRoad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işler neden böyle gruplaşmalar halinde kopuk kopuk yapılıyor?
    Aynı gün motosikletli kuryeler derneği, www.motosiklet.net ve www.motovirus.com farklı farklı 3 yerde toplanıyor......
    biz en son incirlide buluştuktan sonra motosikletli kurye arkadaşların buluşacaağı ve basınında geleceği zeytinburnu kazlıçeşme meydanına gideceğiz
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

biz hasanla bugün konuştuk dediklerini anlattım pazar yeri eve çok yakınmış olmazsa motorları bırakıp yürüyerek gidicez mezarlığa problem olmayacağı söylendi
    tamam saol .küçük ayrıntılardan büyük sorunlar çıkıyor .hasanla komşuymuşuz demekki

Motosikleti
    Artık araba var
    tamam saol .küçük ayrıntılardan büyük sorunlar çıkıyor .hasanla komşuymuşuz demekki
    ev derken rahmetli Onur kardeşimizin evini kastetmiştim

Motosikleti
    CBR125
    matios sorun değil dönüşte Küçükçekmece'den de mezarlığa çkbliriz motorlarımızla

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R
    biz en son incirlide buluştuktan sonra motosikletli kurye arkadaşların buluşacaağı ve basınında geleceği zeytinburnu kazlıçeşme meydanına gideceğiz
    Ben de bugün hasan ve özgür'le görüştüm (motosikletli kuryeler derneği)
    Onlarda organizasyonların birleştirildiğini söyledi bana.

Ben de Küçükçekmece'de oturuyorum.
    Onur birebir olmasa da arkadaşım sayılırdı.
    Aynı mahallenin çocuklarıyız.

Pazar kuruluyor olması sorun yaratmayacaktır.
    Küçükçekmece'den girildiği zaman mezarlığın kenarına, mermercilerin olduğu tarafa motorlar bırakılabilir.
    Pazar oraya kadar uzamıyor ve araba geçişi de olmuyor orda.
    Ama motorları bir yere bırakıp yürümek daha zor bir organizasyon olur...

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    iki organizasyonun birleşmesi güzel olmuş böylelikle bölünme olmıycak
    umarım katılımda beklediğimiz gibi yüksek olur
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    GSXR-1000
    Evet grupların bırlıkte hareket edıcek olması sevındırıcı.Kalabalık olmak bu işi ne kadar cıddıye aldıgmızın bır kanıtı olucaktır.Katılan ve bu organızasyonu duzenleyenlere tesekkur edıyorum.

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R

Motosikleti
    Salcano sm250

MOTORU OLMAYAN ARKADAŞLAR BENCE KASKINIZI ALIN GELİN MUTLAKA BENİM GİBİ YANLIZ GELEN ARKADAŞLAR OLACAKTIR .HATTA YEDEK KASK BULUNDURACAĞIM YANIMDA... BİR SORUN DAHA VAR ONURUN YATTIĞI MEZARLIK CENNET MAHHALLESİ İMİŞ PAZAR GÜNÜ ORADA PAZAR KURULUYOR MEZARLIĞA MOTORLARLA YAKLAŞMAK ÇOK ZOR ORGANİZATÖRLER BUNU DİKKATE ALMALI YOKSA FENA KARIŞIR ORTALIK ZATEN KÜÇÜCÜK BİR MEZARLIK ORASI
    Güncelll !! aman pazara dikkat organizatörlerin bu konuyu netliğe kavuşturacağından eminim bi çare bulunmazsa motorları park edicek güvenli bi yer bulmak lazım..
    [B] 34 EA 6?3?[/B]

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    bende orada olucam...
    facebook(Fazer Tutkunları)

Alıntı plur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan bu mitingle beraber birşeylerin değişeceğine inanıyorum. Umarım Onurun başına gelen bu feci kaza değişimin başlangıcı olur.
    BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ABİ BİRLİK OLMA ZAMANI ŞİMDİ GÖRELİM İSTANBULDA NE KADAR DUYARLI MOTORSİKLET KULLANICISI VAR....

Alıntı ciqi1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güncelll !! aman pazara dikkat organizatörlerin bu konuyu netliğe kavuşturacağından eminim bi çare bulunmazsa motorları park edicek güvenli bi yer bulmak lazım..
    EVİMİZE GELDİĞİNİZDE MOTORLARINIZI PARK EDEBİLECEĞİNİZ YER KONUSUNDA YARDIMCI OLUCAZ MERAK ETMEYİN MEZARLIĞIN OLDUĞU YERDE PARK SORUNU YAŞAMAZSINIZ.EWE GELİRKENDE Bİ ALT CADDEDEN RAHAT Bİ ŞEKİLDE ULAŞIMIZI SAĞLAMAK İÇİN YARDIMCI OLUCAZ..ORDADA SIKINTI YAŞANMAZ İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER BU YAPILACAK OLAN EYLEMLER TÜM MOTORSİKLET KULLANICILARINA Bİ FAYDA SAĞLAR İNŞALLAH....

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R
    Ben de Küçükçekmece'liyim...
    O muhit de doğdum büyüdüm...

Pazar kuruluyor olması sorun yaratmayacaktır.
    Küçükçekmece'den girildiği zaman mezarlığın kenarına, mermercilerin olduğu tarafa motorlar bırakılabilir.
    Pazar oraya kadar uzamıyor ve araba geçişi de olmuyor orda.

plur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Erhanın dediği gibi bir sorun yaşanmayacaktır. Hatta motorların başında bekliyecek bir iki kişi bile ayarlanabilir.
    ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!

"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..

Kalbim sizinle arkadaşlar

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R
    Arkadaşlar katılım onayı veren kişilerden lütfen fire vermeyelim...
    Belki diyenlerin de gelemk için kendilerini zorlamalarını, hayır diyenlerin de kararlarını bir daha düşünmelerini istiyoruz.
    Motosikleti olmayanlar da gelebilirler, ben bir adet yedek kask alacağım yanıma.
    Motosiklet kullananlar olark önceliğimizi lütfen bu organizasyona verelim.
    Yağmur da yağsa kar da yağsa lürfen caymayalım...
    İstediğimizi alabilmek için çaba göstermeliyiz...
    Kalabalığı toplamamız gerekiyor...

O gün "ONUR"umuzu geri kazanabiliriz ve belki bakarsınız o gün bizim "UĞUR"umuz olur...

Arkadaşlar tam bir program verebilirmisiniz kaçta incirliden hareket edeceğiz kazlıçeşmede kaçta olacağız,oradan kaçta hareket edeceğiz .kazanın olduğu yerle alakalı birşey olacakmı (kaza mahalline gidilecek gibi söylemler var) ve sonrasında mezarlığamı avcılaramı gidilecek. (avcılardan iptal oldu galiba sonra mezarlığa gidilecekse yine pazar problemi olabilir . bu tür organizasyonları kötü tarafı programın sarkması oluyor yada önceden öngörülemeyen sebepler yüzünden işler fena karışıyor. mermercilerin o taraf pazarcıların kamyonetleri tarafından park yeri olarak kullanılıyor.ama o yola çıkan alt cadde oldukça geniş oraya motorlar bırakılabilir az yokuş yürümek gerekecek ama en mantıklısı bu. yukarıdan yani cennet icinden gitmeye kalksak zaten trafik sıkışık orayı fena kitleriz ve haliyle bize tepki oluşur.kusura bakmayın aynı şeyleri tekrar ediyormuş gibi oluyorum ama çanakkalede rehberlik yaptığım dönemde kalabalıkta nekadar çok aksilik yaşandığını çok gördüm.gruba ne kadar hakim olsamda öngöremeyeceğim aksilikler başımı çok ağrıttı.

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)