[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti
Reklamlar
-
aLternatif bir yoL cozumu vardi dun aksam konusuLan
konu netLestikten sonra kesinLesecektir duyuru
hatta iki cozum vardi sanirim biri pazar oncesi bi otoparka birakmak
digeri aLternatif bir yoLdan mezarLiga uLasim..
once su miting iLe ortusen zaman ayarLamasi bir otursunda..
(gunceL )
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Reklamlar
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
bende orada olmak istiyorum ama nasıl gelicem motorum yok ki :(
motorsuz gidenler varsa şayet beni bilgilendirebilir mi? Birlikte giderdik
aygülcüm bende motorsuz gelicem haberleşelim birliktegeçeriz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
matios adlı üyeden alıntı
MOTORU OLMAYAN ARKADAŞLAR BENCE KASKINIZI ALIN GELİN MUTLAKA BENİM GİBİ YANLIZ GELEN ARKADAŞLAR OLACAKTIR .HATTA YEDEK KASK BULUNDURACAĞIM YANIMDA... BİR SORUN DAHA VAR ONURUN YATTIĞI MEZARLIK CENNET MAHHALLESİ İMİŞ PAZAR GÜNÜ ORADA PAZAR KURULUYOR MEZARLIĞA MOTORLARLA YAKLAŞMAK ÇOK ZOR ORGANİZATÖRLER BUNU DİKKATE ALMALI YOKSA FENA KARIŞIR ORTALIK ZATEN KÜÇÜCÜK BİR MEZARLIK ORASI
arkadaş iyi bir konuya dehinmiş güncel
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
aygülcüm bende motorsuz gelicem haberleşelim birliktegeçeriz
tamam canım unutma beni
-
Super Moderator
arkadaşlar başlıkda gerekli düzenlemeyi yaptım
incirli ömür plaza da biraz erken buluşuyoruz ve ordan miting alanına gidiyoruz
mitinge tüm haber kanalları geleceklerdir bilginiz olsun
miting sonrası sesimizi duyurduktan sonra küçükçekmecede Onur kardeşimizin mezarlığını ziyaret edeceğiz ordanda ailesine taziyelerimizi iletip dağılacağız
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
OK super organizasyon olmus. Anadolu yakasindan birlikte gitmek icinde bir yerde toplansak?
-
Super Moderator
flying hellfish adlı üyeden alıntı
OK super organizasyon olmus. Anadolu yakasindan birlikte gitmek icinde bir yerde toplansak?
anadolu yakasını çok iyi bilmediğimden dolayı bir yer belirlemedim
size uygun bir yerde toplanabilirsiniz önerileri bekliyoruz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
evet bencede Anadolu yakasında biyer belirleyin motorla gidecekler
motorsuz gideceklerle de bi yer belirleyelim olmaz mı?
-
Anadolu yakasında motor ile gelicek olan arkadaslar kadıkoy yonene dogru göztepe köprüsünün altında toplanabılırız.
-
Sayi fazla olursa goztepe koprusu alti musait olur mu ki acaba?
5-10 motor icin ideal bir yerde insallah o kadar az olmayiz...
-
anadolu yakası, kadıköy salı pazarı otoparkında buluşabilir, pazar günü hem boş olucaktır, hemde merkezi bir er olucaktır.
-
kozyatağı carrefour otoparkı müsait neden orada buluşmuyoruz
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
-
KARDEŞİMMM.rahat uyu...katılımcı arkadaşların hepsine şimdiden canı gönülden,teşekkür ediyoruz.inanın ki o yapacağınız eylemi hakeden bir insandı ruhu şad olsun kardeşimin
-
erhan türker adlı üyeden alıntı
KARDEŞİMMM.rahat uyu...katılımcı arkadaşların hepsine şimdiden canı gönülden,teşekkür ediyoruz.inanın ki o yapacağınız eylemi hakeden bir insandı ruhu şad olsun kardeşimin
Erhan bu mitingle beraber birşeylerin değişeceğine inanıyorum. Umarım Onurun başına gelen bu feci kaza değişimin başlangıcı olur.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
Arkadaşlar Merhaba ;
Anadolu yakasından geçen ancak feribotla ulaşım sağlayacak olan varmı acaba ? havalar zaten kötü ve köprü tedirgin edebiliyor rüzgarlı olduğu zaman
-
Arkadasim birlikte gecip birlikte geri doneriz, toplu bir bicimde, yavas gidersek bir problem olmaz. Hava da kapali ancak yagisli olmayacak sekilde gozukuyor. Bu aralar fazla asiri bir ruzgar da yok, insallah pazar gunu de olmaz.
Bende toplanmak icin, Sali pazarinin (saracoglu stadinin arkasi) cok ideal bir yer oldugunu dusunuyorum.
-
Benim icin farketmez arkadaslar.Anadolu yakasında neresı dersenız oraya gelirim.Yeterki birlikte olup sesimizi duyuralım.Acaba bu konu ıcın bı topık mı acsak ne dersiniz.
-
Pazar gününe göre karar verilir bence ama ne olursa olsun sonuçta bir şekilde geçilebilir karşıya maksat birlikte olmak.Eşimle bir köprü deneyimimiz olmuştu sert rüzgar vardı o günden sonra köprüden geçmek istememekte bu yüzden sormuştum ama beraber hareket edilirse belki problem çıkmaz birde haritadan kontrol ediyorum neden sahil yolunu tercih etmiyoruz kazlıçelme sahile daha yakın gözükmekte ? oradanda Rahmetli Onur'un ailesi ziyaret edilerek mezarlığa geçilir .Tabiki bunlar sadece öneri genele uymak lazım
-
Super Moderator
anadolu yakası buluşma noktası : Salı pazarı
buluşma saati:10:00-10:30
hareket saati: 10:45
güzergah: boğaziçi köprüsünden geçerek incirli ömür plaza
arkadaşlar anadolu buluşma bilgileri yukarıda düzenlenmiştir bilginize
umarım herkes için ortak bir nokta olmuştur
-
alper_tim adlı üyeden alıntı
başlığa açık adres ekledim sorun olursa buralardayım
Eyvallah alper abim sağol bilgin için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)