tamam kerem haber alır almaz senide ararım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kuyucadısı; Bilgim yok. afişi görünce duyurmak istedim ve mitinge katılmaya karar verdim.bam bam adlı üyeden alıntı
Bam bam arkadaşın yazısını senin uyarınla farkettim.
Buna göre MT toplanmasına katılacaklarsa, miting 15 dakika mı sürecek? Zeytinburnundan çıkıp, Ömür durağına gelmek bile bu kadar süre tutar.
Aynı saatlerde, farklı noktalarda hem bizi davet ediyorlar, hem de bize katılıyorlar.
Plansız bir durum var ortada (Kurye arkadaşlar açısından).
Olay netleşmeden miting kararımı donduruyorum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
inşallah ses getircek kadar kalabalık olur
Bende gelicem inşallah.. Umarım bi aksilik çıkmaz
[B] 34 EA 6?3?[/B]
bende orada olmak istiyorum ama nasıl gelicem motorum yok ki :(
motorsuz gidenler varsa şayet beni bilgilendirebilir mi? Birlikte giderdik
bende gelicem arkadaşlar allah nasip ederse bu bizim boynumuzun borcudur
allah nasip ederse mutlaka geleceğim fakat bu işi netleştirelim arkadaşlar.miting ses getirir katılmak isterim, aynı zamanda onur arkadaşımız için bir fatiha ve ailesinede başsağlığı dilemekte isterim
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Arkadaslar pazar gunu ne oluyor simdi, nerede toplaniliyor nereye gidiyoruz? Once miting sonra Onur'un aile ziyareti mi olacak?
ehliyetimi cuma gunu alıyorum.bende geliyorum.bu arada evet nerde toplanılacak ilk olarak.
Bu yerinde organizasyondan dolayı MT yönetimini kutlarım. Pazar günü İşimi bırakamayacağım için gelemiyorum. Eğer saat 15:00' den sonra yapılsaydı. Hiç kullanmadığım, riskli bulduğum yolları kullanma pahasına gelirdim. Pazar günü aklım orada olacak. Onur Sual ve Uğur Ezer arkadaşımıza allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
Keşke benim ehliyetde yetişseydide gelseydim
arkadaşlar herkese merhaba
az önce bambam (hasan) la telefonda görüştüm
kendisi kuryecilerin mitingi ile ilgili gerekli yerlerle görüşecek
bu mitinge basından arkadaşlar da gelecekmiş çok büyük ses getirmesi planlanan bir eylem olacakmış tabi katılım iyi derecede olursa
olay tam netleşince bizlerde belki buluşma saatimizi erkene çekip o mitinge katılıp ordan Onur Sual kardeşimizin ailesine ve mezarlığına ziyaretimizi yapacağız topiği takip ederseniz gün içinde değişiklikleri bildireceğim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
MOTORU OLMAYAN ARKADAŞLAR BENCE KASKINIZI ALIN GELİN MUTLAKA BENİM GİBİ YANLIZ GELEN ARKADAŞLAR OLACAKTIR .HATTA YEDEK KASK BULUNDURACAĞIM YANIMDA... BİR SORUN DAHA VAR ONURUN YATTIĞI MEZARLIK CENNET MAHHALLESİ İMİŞ PAZAR GÜNÜ ORADA PAZAR KURULUYOR MEZARLIĞA MOTORLARLA YAKLAŞMAK ÇOK ZOR ORGANİZATÖRLER BUNU DİKKATE ALMALI YOKSA FENA KARIŞIR ORTALIK ZATEN KÜÇÜCÜK BİR MEZARLIK ORASI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)