[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti
Reklamlar
-
alper_tim adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar yönetime laf atıp bizleri duyarsız olmakla suçlayan kimseler iki gündür birşey yaazamıyor nedense
ayrıca hepimizi duyarsızlıkla suçlayanlarında ne kadar duyarlı olduğunu görüyoruz şu an için katılım sayısı 24
bakalım neler olcak sabırla bekliyorum
alper topic takip ettiysen şehir dışında olacağımı bildirdim. istanbulda bulunduğum tarihte yapılan her türlü etkinliğide katıldığımı bilirsin.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Reklamlar
-
Super Moderator
yt_servan adlı üyeden alıntı
alper topic takip ettiysen şehir dışında olacağımı bildirdim. istanbulda bulunduğum tarihte yapılan her türlü etkinliğide katıldığımı bilirsin.
ben senin ist. dışında olcağını okudum sana bişi demedim meraklanma işin olabilir sonuçta
çoğunluğun cuma günü işleri olması dolayısıyla cenazeye katılamamaları gibi
ben normal bir günde böyle bir ziyaret için kaç kişi gelcek onu merak ediyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
dilavercim,burda olsan geleceğini biliyorum. cenazede zaten yanımızdaydın.daha farklı etkinlikler yapılması durumunda onlara katılırsın artık..
Arkadaşlar ayrıca bugün; Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı bizi aradı ve kendilerininde pazar günü bize katılacaklarını söyledi. geçen hafta onurun ailesini yaklaşık 70 motorlu kurye ziyaret ederek başsağlığı dilemişlerdi.
Pazar günü çok kalabalık olacağımızı düşünüyorum. Lütfen mümkün olan herkes katılımda olsun gerekirse yakın illerden dahi katılınabilinir çünkü bu olay gerçekten çok önemli ve katılım sayısının çok olması dikkati daha fazla çekecektir.
Bu trafik cinayeti yarın hepimizin başına gelebilir bunun için lütfen katılmaya özen gösterelim, motosiklet veya araç farketmez..
bu yapabildiğimiz en büyük eylem olsun...
hepimiz motorcuyuz ve bu olay hepimizin başına gelebilir..
ayrıca kamera ve fotoğraf çekimi yapılacak. Ayrıca Onurun resmi motosikletlere yapıştırılmak üzere herkese dağıtılacak..
Ben ve gökhan(plur) arkadaşımız, Onurun kaza yaptığı yerdeki metrobüs hattının ortalama 1 km civarındaki bariyerlere kısa aralıklarla siyah kurdela bağlamayı düşünüyoruz..
pazar günü yanımızda olacak gerçek motorcu arkadaşlarımızda tanımış olacağız.
Arkadaşlar bugünün yarını var, lütfen klavyeden yazmak kolay ama gerçek anlamda çözüm üretmek istiyorsanız Pazar Günü buluşma yerinde bekliyor olacağım..
-
[QUOTE=DARKDIAMOND;1409016]Hasan'cım,geleceğimi bi netleştireyim senide alabilirim.Büyük ihtimalde gideriz.
Tamam Oğuzcuğum haberleşelim netleşince ona göre hareket ederiz.
-
gelmeye çalışacagım ama net bişey söylemek için erken...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bam Bam adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ayrıca bugün; Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı bizi aradı ve kendilerininde pazar günü bize katılacaklarını söyledi. geçen hafta onurun ailesini yaklaşık 70 motorlu kurye ziyaret ederek başsağlığı dilemişlerdi.
Pazar günü çok kalabalık olacağımızı düşünüyorum. Lütfen mümkün olan herkes katılımda olsun gerekirse yakın illerden dahi katılınabilinir çünkü bu olay gerçekten çok önemli ve katılım sayısının çok olması dikkati daha fazla çekecektir.
Bu trafik cinayeti yarın hepimizin başına gelebilir bunun için lütfen katılmaya özen gösterelim, motosiklet veya araç farketmez..
bu yapabildiğimiz en büyük eylem olsun...
hepimiz motorcuyuz ve bu olay hepimizin başına gelebilir..
ayrıca kamera ve fotoğraf çekimi yapılacak. Ayrıca Onurun resmi motosikletlere yapıştırılmak üzere herkese dağıtılacak..
Ben ve gökhan(plur) arkadaşımız, Onurun kaza yaptığı yerdeki metrobüs hattının ortalama 1 km civarındaki bariyerlere kısa aralıklarla siyah kurdela bağlamayı düşünüyoruz..
pazar günü yanımızda olacak gerçek motorcu arkadaşlarımızda tanımış olacağız.
Arkadaşlar bugünün yarını var, lütfen klavyeden yazmak kolay ama gerçek anlamda çözüm üretmek istiyorsanız Pazar Günü buluşma yerinde bekliyor olacağım..
arkadaşlar bu kadar büyük bir topluğuğu bir arada bulmak biraz zor olur
lütfen katılımı en üst düzeyde tutalım
-
arkadaşlar zaman birlik zamanı katılımları bekliyoruzzzz
Drift Religion
fatih şubesi
-
anadolu yakasından gelıcek olanlar goztepe koprusunun altında toplanıp beraber gıdelım.
-
Katılımın çok olmasıyla beraber sesimizi duyuracağımıza inanıyorum. Bu iş burada kalmamalı, bam bam,ben ve onurun çocukluk arkadaşı polat bu işin peşini bırakmayacağız...
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
safak112 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar benim bir önerim daha var.Anadolu yakasından gelicek olan arkadaslar göztepe koprusu altında bulusalım.Oradan mecidiyekoy yada daha iyi bir noktada avrupa yakasından o yone dogru gıdecek arkadaslar ıle bulusup birlikte gidersek daha iyi olur kanaatindeyim.Malum e-5 biraz tehlıkelı ozellıklede seri hızlanmayan motorlu arkadaslar ıcın.En azından toplu bir sekilde hepberaber gider, yolda giderkende dikkat cekmis oluruz.Ne dersiniz ?
Ben varim arkadasim, harem kadikoy istikametine dogru, goztepe koprusu alti.
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Ben varim arkadasim, harem kadikoy istikametine dogru, goztepe koprusu alti.
tamam dostum.Olmadı cuma aksamı topık acarız yada buradan yazarız toplanma yeri ve saatini.Sayımız az olmasın herkes katılsın.Bu birmizin sorunu değil, hepimizin sorunu !
-
bende varım...
-
gercekten bu gunde yaninizda olmak isterdim ama kismet :(
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
2 hafta önce bende kaza yaptım bi kolum alçıda dolayısıyla motor surecek halde degılım ama awcılara gelebilirim bi aksilik olmazsa bende orda olmak istiorum .
-
herkez gelicem diyo. ama listede 3-5 kişinin adı var
-
greenbull adlı üyeden alıntı
herkez gelicem diyo. ama listede 3-5 kişinin adı var
kesin olmadan bişe demek istemedim
-
Aynı gün (1 şubat) Kazlıçeşmede "Yollarda ölmek istemiyoruz" mitingi var arkadaşlar.
Mitinge destek versek ve bu etkinliği 1 hafta ertelesek nasıl olur?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
Aynı gün (1 şubat) Kazlıçeşmede "Yollarda ölmek istemiyoruz" mitingi var arkadaşlar.
Mitinge destek versek ve bu etkinliği 1 hafta ertelesek nasıl olur?
zaten orada toplanan arkadaşlar onur mezarına gidecekler. sadece buluşma yeri kazlı çeşme olsa daha iyi olur
-
miting kaç saat sürücek gültekin bilgin varmı?
ayrıca bam bam yukarıda motosikletli kuryeler dernegininde bize katılacagını yazmış? miting ve ziyaret birleştirilicek mi? yoksa bize katılmaktan vazmı geçtiler?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
bencede bölünmektense tek bir yerde olalım.Aynı yerde toplanmak daha mantıklı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)