[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti
Reklamlar
-
02 Şubat 2009, 02:21
Reklamlar
-
02 Şubat 2009, 03:08
İYİ olduğumuzu bilmiyolar anlayamadılar hala !!
yada Trafikte sıkışıklık olmasın diye yaptılar karar veremedim bilen varsa bilgilendirsin lütfen..?
-
02 Şubat 2009, 03:22
Başbakanın Geçiş Güzargahında Bulunuyormuş Sahil Yolu Öyle Duymuştum... Oyüzden Grup Şeklinde Çıkarmamışlar..
-
02 Şubat 2009, 03:25
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Başbakanın Geçiş Güzargahında Bulunuyormuş Sahil Yolu Öyle Duymuştum... Oyüzden Grup Şeklinde Çıkarmamışlar..
başbakanın görmesi lazımdı aslında inşallah görmüştür yada haberini almıştır..
-
02 Şubat 2009, 12:40
Herşey güzeldi öğlen miting için Ömür de toplanmak oradan yaklaşık 1 km boyunda kortej halinde zeytinburnu na gitmek oradan mt olarak Onur un mezar ına ziyarete gitmek ama yinede daha fazla olabilirdik diye içimde ukde kalmadı değil hani....
-
02 Şubat 2009, 13:11
YANIMIZDA OLAN TÜM DOSTLARA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER
-
02 Şubat 2009, 13:29
Umuyoruzki bu nedenlerden dolayı tekrar tekrar toplanmak zorunda kalmayız ama şu bilinsinki eğer kalırsakta toplanmasını biliriz heleki kalkıp hasta haliyle tekirdağdan bile katılabilecek yürekler yanımızda olduktan sonra varsın gerisini bizi bu şekilde toplanmak zorunda bırakanlar düşünsün ve şu unutulmasınki başka bir arkadaşlıktır iki teker arkadaşlığı ... Bu arada Alper_tim ilgin için sanada teşekkür ederiz gün boyunca eşimle seni takip etti gözlerimiz yanlış yollara sapmayalım diye hımm unutmadan mezarlık çıkışında kaskı bağla demiştin ya balaklava vardı rahatsız etmişti ondan biraz ileride durup zaten bağlayacaktım ... Hepinizin yüreğine sağlık...
-
02 Şubat 2009, 13:42
mt adına yakışan bi kalabalık vardı duyarlılık vardı ömürde ilk anlarda ümitsizliğe kapılsamda.. sonra resim yapıştırma manyağı oldum neye ugradığımı şaşırdım..çok güzeldi çok....arkadaşlık budur işte ... motorsiklet kullanıcısı olmasamda herzaman yanınızdayım çünkü kullanan arkadaşlarım çok..trafikte size dikkat eden 1 kişi daha var oda benim bununlada gurur duyuyorum...gelen herkese kendimce çok teşekkür ederim...alpertim e de yardımlarından ötürü çok teşekkür ederim.......herkesin kendince çok prof olduğunu biliyorum ama pür dikkat arkadaşlar lütfennnnnnnnnnnnnnnn
-
02 Şubat 2009, 13:46
organizasyonu yapan gelen katılan konuşan alkışlayan herkeze teşekkürler..
hasan a ne oldu? kaza demişsiniz?
-
02 Şubat 2009, 13:53
Organizasyonda emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Soğuk bi pazar günü zamanını ayırıp katılan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
-
02 Şubat 2009, 14:18
Super Moderator
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)