Anadolu Yakasından Gelecek arkadaşlar;
Toplanma tarihi :01/02/2009 pazar günü
Anadolu Yakası Buluşma Noktası : Salı pazarı
Buluşma Saati:10:00-10:30
hareket Saati: 10:45
Güzergah: boğaziçi köprüsünden geçerek incirli ömür plaza
Ömür Plaza önünde Avrupa Yakası ile buluşup birlikte hareket edilecek.
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
onur kardeşim mekanın cennet olsun.. söyleyecek çok şey var ama, bu vakitden sonra hepsi anlamsız...
Yolunuz açık olsun. Aranızda olmak isterdim ama maalesef işyerindeyim ve bugün çalışıyorum
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Ben çıkıyorum (=
Vur pırangalar ayaklarıma Yaklaşmasın sana bedenim tutma ellerimi tenim tenini
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
sana vurulan kaLbim aşkına mahsur kıLınsın ...
Anadolu yakası buluşmasına bazı teknik sorunlardan dolayı yetişemedim
geç de olsa görüşmek üzere
Biz de çııyoruz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
katılım mükenmeldi hava soğuk inşallah birilerinin dikkatini cekmişizdir
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
hava gerçekten soğuktu, incirliye giderken arkanızdaydım, miting sönüktü; bir tek Albotros motosiklet kulubü başkanı ile Ahmet Uslu nun konuşması iyiydi, daha organize bir miting olabilirdi, biraz karışık oldu, bi de İncirli den miting alanına giderken, Ömür plazadan sonra virajda bir araba az kalsın bana bindiriyordu, bende de hata var, aynaya güvenmeyip arkamı da kontrol etmeliydim...
evet güzel bi miting oldu.albatros başkanı cem bey e güzel konuşmasındna dolayı teşekkürler.ahmet uslu beye de ayrıca teknik bilgi paylaşımından dolayı saygılar...
Fotograflar burada arkadaşlar.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1414844
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
şimdi dükkana yeni geldim...
her şey çok güzeldi,ama yinede GÖLGELER yok değildi....
umarım bi işe yarar...
görüyorum ki; bir çok araç sürücüsü motosikletlilere karşı GICIK kapıyorlar... konvoy halinde giderken bile bizi riske sokan hareketler yapanlar vardı....
yazılacak daha çok şey var... bende fotoğrafları daha sonra ekleyeceğim....
herkese TEŞEKKÜRLER............
Ben Mt den daha fazla katılım beklerdim. Ben bile hasta yatağımdan kalkıp geldim... İsim vermek istemiyorum bazı arkadaşlar (Görkem ) ekti gelmedi fakat olsun yine de güzel bir organizasyondu ve umarım amacına ulaşır fotoğrafları kurcalamak istiyorum.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
katılım çok güzeldi, o soğukta oraya gelen herkesin yüreğine sağlık.
iyi günlerde görüşmek dileğiyle.
motorum olsaydı sizin yanınızda olmayı çok isterdim hakkımızı savunalım
Soguk ancak bir o kadar da guzel bir katilim ile gerceklesen bir organizasyon oldu, gelen, gelemeyen, organizasyonda emegi gecen herkese tesekkurler.
Sevgili Kardeşimiz Onur için yapılan bu etkinliğe katılan tüm motor sever dostlara
çok teşekkür ediyorum umarım bir yerlere sesimizi duyura biliriz.Beni yolda bıırakmayan
Ayberk ve flying hellfish ayrıca sana çok teşekkür ederim eve kadar getirdiğin için.
Bu arada Bam Bam Hasanıım ufak bir kaza atlattılar geçmiş olsun adaşım.
geç kaldık mitinge 2 de kalkmama rağmen yinede gidim dedim zeytinburnunu alt üst ettim ama kimse yoktu yoldayken 4-5 motorlu gördüm ters yolda içimdende dedm zaten kesin bitmiştir diye.. ama kazlıçeşmeye yinede gittm hatta dönemecli bi yolda el yapımı taştan kazlar vardı galiba zytnburnu belediyesi falan ama malesef geç kaldım çok üzgünüm :(
belki yolda beni gören olmuştur siyah kaskm vardı artçımında kırmızı?? gri salcano cruiser ile..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)