Ben şimdi bu arkadaşa iki kelimeden ibaret, birinci kelime "a" harfi ile başlayan ikinci kelime de "k" harki ile başlayan bir cümle kurar ve de arkasından yine iki kelimeden ibaret birinci kelime "o" harfi ile başlayan ikinci kelime de "ç" harfi ile başlayan bir sıfat yakıştırırdım ama!!!!!!
[B][COLOR="Red"]1 Şubat 2009'da "ONUR"umuzu geri kazanabiliriz ve belki bakarsınız o gün bizim "UĞUR"umuz olur...[/COLOR][/B]
MALMIYIZ ::D:D:D senin anan belli baban elli dimi ciğerim sen bi ugra butaraflara tmmmı ulan zc egzostunu yediririm lan sana şuna bak ya çoluk çocuk musun nesin yiyosa çık karşıma bukadar diyorum tmm!!!???
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Arkadaşlar muhatap bile olmaya değmez kendimizi onun seviyesine indirmeye gerek varmı arkadaşın yazdığı yazı belli daha çocuk... Böyle şeyleri takmayalım lütfen...
Güncel.......................
[B][COLOR="Red"]1 Şubat 2009'da "ONUR"umuzu geri kazanabiliriz ve belki bakarsınız o gün bizim "UĞUR"umuz olur...[/COLOR][/B]
karabükte Yaşıyorum Yanınızda Değilim Ama Yüreğim Sizlerle Olacak
Internet sovalyeleri buraya da gelmisler
[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti
öylelerine gerçekten değmez.. güncellllllllllllll...
[B] 34 EA 6?3?[/B]
iki dakka siteden çıktım ortalık karışmış neler oldu burda?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yarın görüşrüz millet inşallah hava berbat olmaz ben cevremdekilere sölücem inşallah ses getiririz.
Herhalde densizin biri abuksabuk bişiler yazmış, kaçırmışım. Neyse bunlarda birgün evrimlerini tamamlayacaklar diye düşünüyorum. Şimdilik kafeslerinde kalsınlar bence. Bu arada pazar günü için daha fazla katılım lütfen...
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
dengesizin biri abidik gubidik şeyler yazmış önemli değil..
güncelllll...
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Arkadaşlar anadolu yakası buluşma noktası olan salı pazarının eski yeri değil mi? Hasanpaşa dan boğa giderken solda kalan ?
Şu densiz arkadaşı katılımcı listesinden de silin arkadaşlar....
Güncel lütfen....
Katılımı arttıralım....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Güncel lütfen....
Katılımı arttıralım....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)