ben de gelcem fakat bişeyi merak ediyorum. ömür plaza nedir ?? anlamı ne ?
ben de gelcem fakat bişeyi merak ediyorum. ömür plaza nedir ?? anlamı ne ?
tamam da ne alaka
hepimizin başı sağolsun bende gazeteden okudum tüylerim diken diken oldu.ben gelemiyorum,giden arkadaşların bizide temsil edeceklerinden eminim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
güncel............................................ .................................
yarına çok az kaldı hazırlanıyoruz benmde babam sayılırsınız bekleyin ve üzülmeyin.. GELİYORUZ oNur ve Onurlar için GELİYORUZ tüm motorcular için geliyoruz.. Sesimizi duyurmaya geliyoruz..
Galatasaraylıyım ama yarın beşiktaşlı olucam
Tekrar başınız sağolsun.. Hepimizin başı sağolsun
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Güncel.......................
Kısmetse katılmayı düşünütorum motoru kışlamıştım fakat problem olmazsa katılıcam.
Allah rahmet eylesin
listede belki kısmındaki arkadaşlar hadi artık son gün katılımı arttıralım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Ben listede belkiyi işaretledim ama bir problem çıkmazsa mutlaka oradayım. Diğer tarafı işaretleyip gelememek söz veripte tutamamak olur diye öyle yaptım. Hepimizin tekrar başı sağolsun ALLAH ailesine sabırlar versin.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
1-2 yıldırdır motor forumlarını takip ederim ama hiç birine üye olmamıştım sadece okumakla yetiniyordum.Bir sürü gezi organizasyonu için toplanıldı sağ sola gidildi fotolarını gördüm,motorların trafikte yaşadığı sorunların üzerine binlerce yazılanı okudum,serzenişleri, uyarıları, bir şeyler yapalım diyenleri gördüm.Arkadaşlar nerde bu insanlar ???? listeye baktım 120 kişi!!!!! biride yeni üye olan ben.Nerde bu insanlar? Bir gün o fırlayan kaskın içindeki kopan baş benim,senin,onun,kafası olabilir!!! kimse buunu anlamıyor galiba? Millet sıkıldığında gidecek yer arıyor ama mitinge gelmiyor? Ya para filan toplanmak istense katılımın az olmasını anlarım ama (malum kriz) sadece motora binip gelmek zormu ya? Biz bağırmazsak kimse bizi duymaz,bakın Tayyip Erdoğan a birazcık sesini yükelti herkes dikkat kesildi.(bu arada Akp li filan değilim sadece örnek) bence duyarlı olmamız için daha 10-15 başın daha asfaltta yuvarlanması lazımmmmmmm.......
Başbakanımızı desteklemek AKP li olmamızı gerektirmiyo..
Sonuçta ''başbakanımız''.. Saygı göstermek lazım
Neyse siyasete çevirmeyelim diğer konularda haklısın hoşgeldin foruma saygılar..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Arkadaşlar katılım onayı veren kişilerden lütfen fire vermeyelim...
Belki diyenlerin de gelmek için kendilerini zorlamalarını, hayır diyenlerin de kararlarını bir daha düşünmelerini istiyoruz.
Motosikleti olmayanlar da gelebilirler, ben bir adet yedek kask alacağım yanıma.
Motosiklet kullananlar olarak önceliğimizi lütfen bu organizasyona verelim.
Yağmur da yağsa kar da yağsa lütfen caymayalım...
İstediğimizi alabilmek için çaba göstermeliyiz...
Kalabalığı toplamamız gerekiyor...
[B][COLOR="Red"]1 Şubat 2009'da "ONUR"umuzu geri kazanabiliriz ve belki bakarsınız o gün bizim "UĞUR"umuz olur...[/COLOR][/B]
Şansa bak sadece Pazar günü Güneşli rüzgarda diğer günlere göre hafif
Bende Yeşil Bisiklet grubuna söyledim İnşallah onlarda gelir..
Ve aramızda mitingle ilgili pankart hazırlayan oldumu yada MT grubunun bi tabelası vb.. ??
[B] 34 EA 6?3?[/B]
bize yazmak zorunda kaldığına göre kıskanıyosun demekki
Bırakta o kadar büyük olalım..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)