[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Böyle bir organizasyon düzenlendiği için yönetimi kutluyorum yüreğim sizinle olacak.
-
Arkadaslar, peki sizde miting sonrasi kopmalar olmaz mi? Ben kimseyi tanimiyorum etmiyorum, mitingden sonra kim evine gidiyor, kim Onur icin ziyarete gidiyor nereden bilecegiz?
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Arkadaslar, peki sizde miting sonrasi kopmalar olmaz mi? Ben kimseyi tanimiyorum etmiyorum, mitingden sonra kim evine gidiyor, kim Onur icin ziyarete gidiyor nereden bilecegiz?
Ömür Plaza önünde bluşacağımızdan tanışıcaz kimleri takip etmeniz gerektiğini orada konuşuruz.
-
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
-
televizyon kanallarıda orada olacakmı? canlı yayınlamalılar bunu...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
selam arkadaşlar ben arnısa yeni katıldım RoMeO nun eski zat ıının sahibiyim bugun bende romeo ile birlikte kaza yaptım allah şükür bişi olmadı mitinge 100 de 99 gelecegiz hepimisin başı sagolsun
-
orda olmayı cok ısterdım katılan tum arkadaslara emeklerınden dolayı teşekkur etmekten baska yapabılecegım bırsey yok umarım sesımızı duyarlar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Arkadaşlar bam bam bugün uğurun kardeşine ulaştı telefonla. Başsağlığı için gelmek istediğimizi söyledik, memnun oluruz dedi. Fakat pazar günü büyük bir ihtimal gidemeyiz. Önümüzdeki pazarda uğurun ailesini ziyaret etmeyi teklif ediyorum. Hatta bunun içinde bir topic açılabilir.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
plur adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bam bam bugün uğurun kardeşine ulaştı telefonla. Başsağlığı için gelmek istediğimizi söyledik, memnun oluruz dedi. Fakat pazar günü büyük bir ihtimal gidemeyiz. Önümüzdeki pazarda uğurun ailesini ziyaret etmeyi teklif ediyorum. Hatta bunun içinde bir topic açılabilir.
bu pazar zyaret edebilseydik güzel olurdu ama saglık olsun haftaya gideriz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Oğlumun geleceği görmüşçesine 17 Ekim 2007 tarihinde yazdığı bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum...
Bence cok buyuk bir gosteri yapmalıyız.Bir savas vermeliyiz.Dişe diş olmalı bu gösteri.Sadece toplu surus şeklinde olmamalı.Birşeyler duyurmalı birşeyler başarmalı ve birşeyleri ispat etmeliyiz.Taksici ise taksici,minübüs ise minibüs.İster sivil ister ticari herkese birşeyler göstermeliyiz.Böyle kaybeden hep biz oluyoruz.........
-
onur grafik adlı üyeden alıntı
Oğlumun geleceği görmüşçesine 17 Ekim 2007 tarihinde yazdığı bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum...
Bence cok buyuk bir gosteri yapmalıyız.Bir savas vermeliyiz.Dişe diş olmalı bu gösteri.Sadece toplu surus şeklinde olmamalı.Birşeyler duyurmalı birşeyler başarmalı ve birşeyleri ispat etmeliyiz.Taksici ise taksici,minübüs ise minibüs.İster sivil ister ticari herkese birşeyler göstermeliyiz.Böyle kaybeden hep biz oluyoruz.........
O halde haydi mitinge
ALLAH tüm vefat eden motorcu kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin..
-
ciqi1905 adlı üyeden alıntı
O halde haydi mitinge
ALLAH tüm vefat eden motorcu kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin..
aminnnnnnnnnnnn
-
şimdi üye oldum pazar sizinleyim hem mitinge hem Onura, karda yağsa geleceğim normalde kışın motora binmem ama benim kask açık kask olduğu için sırf pazar için maske aldım hatta eldivenlerim yarım parmak yarında kışlık eldiven alacağım.Pazar Ömürde görüşmek dileğiyle.....
-
Limankalesi adlı üyeden alıntı
şimdi üye oldum pazar sizinleyim hem mitinge hem Onura, karda yağsa geleceğim normalde kışın motora binmem ama benim kask açık kask olduğu için sırf pazar için maske aldım hatta eldivenlerim yarım parmak yarında kışlık eldiven alacağım.Pazar Ömürde görüşmek dileğiyle.....
Aramıza hoşgeldin..İnşallah hava yağışlı olmaz yarın
-
ya ben zaten incirliye çok yakın oturyorum ama istanbulda olmicam çok üzüldüm şimdi yazıları okumadım ama bu miting kesinlikle metrobüs ve yol kenarlarındaki çelik halat ve bariyer ayaklarının yollarda bi silah olmaktan çıkarılması için eylem yapılmalı bence belki yazılmıştır okuyacak vaktim yoktu ama yazılmadıysa benim dileğim budur.bütün bariyerlere sünger kılıf geçirilebilir.
-
arkadaşlar bu miting bütün herkes için çok önemli herşey bu kadar sıcakken yaptık yaptık yapamazsak daha çok canlar yanar...inanınki konu bariyer değil,kaçımız ehliyetimizi usule uygun aldık ki? arkadaşlar kendimizi birbirimiz yüzüne vura vura bağıra bağıra eğiticez başka yolu yok ...trafik kurallarına tam anlamıyla uyarsak sorun ortadan kalkacak kaçımız takip mesafesi koruyabiliyoruz..(diyeceksinizki istanbul trafiğinde bu çok mu kolay)o kadar kolayki diyorum ya kurallara uyarsak hiç bi sorun kalmaz herşeyin başı dikkat..dikkatsiz olursak motosikletleri görmezden gelirsek bu tür sonuçları almaya devam ederiz.90 km hız limiti olan yerde 140 la giden davarlar böyle kazalara sebebiyet verip mutluluk dolu yuvalara keder acı verdikleriyle kaldıklarını zannetseler bile adalet karşısında ,adalet karşısında olmazsa hesap gününde cezalarını çekecekler...eğitimsiz köyden dün gelmiş insanları istanbul trafiğine alışık olmayaninsanları az parayla çalıştıran patronlarda sürücü kadar suçlu bu konuda...sadece trfikte değil hayatımızın her anında dikkat etmeliyiz ...yaşamak bu kadar ucuz olmamalı .........
polats adlı üyeden alıntı
Kazada kaybettiğimiz Onur SUAL benim kardeşimdi ; dostum arkadaşım sırdaşım ortağım
yani anlayacağınız herşeyimdi
tüm motosiklet tutkunlarını bu mitinge bekliyoruz .
Bu miting Onur kardeşime saygı için
Bu miting trafikte can veren her kardeşimiz için
Bu miting trafik terörü için
Bu miting belediyenin duyarsızca yaptığı yol bariyerleri için
Bu miting bizi hiçe sayan araba kullanıcıları için
BU MİTİNG ARTIK BİZİ DUYMALARI İÇİNNNN
LÜTFEN ARKADAŞLAR HEPİNİZ GELİN
Polat OĞUZ 0555 713 88 33
28.01.2009 İTİBARİYLE MAHKEME SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR AİLESİ OLARAK MAHKEMEDEN ALACAĞIMIZ HER TÜRLÜ TAZMİNAT İLE MOTOSİKLET GÜVENLİĞİ VE DAYANIŞMASIYLA İLGİLİ BİR DERNEĞİN KURULMASI İÇİN HARCANACAKTIR
sizde onurunuzu kaybetmeyinnnnnnnnnn
-
plur adlı üyeden alıntı
ben onada varım
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)