Online rekorumuz : 2.291 Kişi ile (09-05-2008 Saat 22:37 PM) gerçekleşmiştir.
RoMe0, 345, 41calamity41, aguila, Akileos, ali00, alisemerci, alper_tim, alplion, alp_toker, amorphis, Anjinsan75, aparat, Aquila, Ates_Hirsizi, aydinsen, AydoganX, AYGÜL, aziqun, Bandit, barannet, bLaCk fOx, bonjovi, BOO_74, bulosele, burakcan65, buralpdi, By_StaR, böcek, cakalaz, canercamalan, canicellat, caracas, carvalho, CBA, Cem_07, cihantavuz, clemenze, COMPACT5555, cousinecruis, crayzboyone, darkform, dark_face, draggy, eeraktan, ekuzdere, ELINT, emomen, Emrahkucukgirgin, emraq, enderkaptan, enzo35, erdemd, ErTech, esercelik24, ethemm76, everlasting, ExTReMa, Eyong, faka71, fireblade1, frdndl, G.BEREKET, galfordb, galileo, genç kaptan, GeNcHaCKeR, hasan_, hastalikli_insan, Hay.alper.est, Husnun, imamen, istburak, izmirli_ua, jozefgoodmorning, Kaiser, kalidor, karacivciv, karafetva, karagöz187, KARAKIZ, katip, kayazaki, kemalcolak34, Kolt, koray gfb, korkut 250, KUVVETMİRA, lacivertt, M@M!, madiso, mates, Maverick35, Mert, mertim, mesrur özgök, mhrrmkpnr, monerr, motopower1, motorhocası, mtk, mutto, muzaffer1968, mzcı, NcAskan, nertikus1, nightshift, ocean84, OGLUMVE BEN, paralaks, RaLf10, RECOKARAP, regal, rizakara, road, roadbuster, roadcarver, ruckerpark, scarface5, sçetin, schumacher__, schumi84, Seko, SercysSs, shiva, skakfilozofu, Skullhunter, SPEEDY-26, starblazer, svd, takendy, TanImsIz, Tanju, tarikiko, tasarslan, thelord, TOP SPEED, tubis, tunca_G, umutk00, uthec, VaScO1925, vlamix, volkanabur, Whitehair, xx5xy5xx, yiit10, İlker&Burçin, İlyadin, yunuskocak, yürekçe, zaf-zaf, zebby, zenon, zihinci4391, zion1, _cns_monero_, _PhOeNiX_
koca listede aradığımı bulamadım yau :(
:D tercihimi iii biliosn :D Görüntülerle ispatlanmıştır
senin aradıgını böyle ararsan bulamassın aslanım bak biz arayış içine giriyormuyuz bira sor danış dimi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ne bilim biz böyle yapioz qeneLde Ve Boş Yok
arkadaşlar birazda sponsor mevzuuna gelsek diyorum yarın kim ne getirecek söyle göbek taşında çiğ köfte dolma falan
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Gürkan yeni tarif buldum yarına arkadaşlara bunu hazırlıyalım. Küçük bir ayrıntı var malzeme listesini kaybettim.
Unun 2,5 bardağını bir kaba koyalım. İçine mahlep, tuz, şeker ve mayayı ekleyelim. Sıcak su ve yoğurdu ekleyelim. Hamuru biraz karıştırıp 2 yumurtayi ve yumuşamış yağı ekleyelim. Hamuru yoğuralım, cıvık bir hal almalı. Daha sonra kalan unu azar azar ekleyerek, kıvamını arttıralım. Elimize biraz yapışan ama sert olmayan yumuşak bir hamur hazırlayalım. Un miktarı az gelirse az az ekleyebilirsiniz. Kalorifer yanı gibi bir yerde 40 dakika kadar mayalanmaya bırakalım. Mayalanmış hamurumuzu tekrar yoğuralım, elimizle limondan biraz küçük parçalar alıp yuvarlayalım ve iki avucumuz arasında yassıltalım. İç malzememizi koyup yarım ay şeklinde ağzını birbirine sıkıca bastırarak kapayalım. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye poğaçalarımızı aralıklı olarak dizelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürelim. (Arzu ederseniz susam, haşhaş tohumu ya da çörek otu serpebilirsiniz.) Tepsimizi 15 dakika dışarda bekletip ısıtılmamış fırınımıza koyalım. Fırınızımızı açıp 190 dereceye ayarlayalım. Üzerleri kızarana dek pişirelim. (Poğaçaları fırından alınca pişmediğini zannedebilirsiniz çünkü inanılmaz yumuşak oluyorlar. Ben her seferinde bir adet poğaçayı fırından çıkarmadan önce böler, içinin pişip pişmediğini kontrol ederim. Ama altı ve üstü kızarmışsa pişmişlerdir.)
Ben qeliorm yetmezmi yau Diodum son anda ilahi bi Dürtü Beni Bu yazıdan Kurtardı Kesinlikle Demiorm öyle bişiy
ya canım çekti valla hazır çayda vardı
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması
Bu konuya 1834 cevap yazıldı 12041 kere görüntülendi
Of of offff topiğe bak sen
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)