Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ARTIK YOK ÇOK ÜZGÜNÜM....
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sözü var bana kese benden şampuanla yıkama aparattan istersen kurulamayıda sen yap abi
    Memnuniyette son kalite kontrolüde yaparım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Pttsiklet :D
    Online rekorumuz : 2.291 Kişi ile (09-05-2008 Saat 22:37 PM) gerçekleşmiştir.
    RoMe0, 345, 41calamity41, aguila, Akileos, ali00, alisemerci, alper_tim, alplion, alp_toker, amorphis, Anjinsan75, aparat, Aquila, Ates_Hirsizi, aydinsen, AydoganX, AYGÜL, aziqun, Bandit, barannet, bLaCk fOx, bonjovi, BOO_74, bulosele, burakcan65, buralpdi, By_StaR, böcek, cakalaz, canercamalan, canicellat, caracas, carvalho, CBA, Cem_07, cihantavuz, clemenze, COMPACT5555, cousinecruis, crayzboyone, darkform, dark_face, draggy, eeraktan, ekuzdere, ELINT, emomen, Emrahkucukgirgin, emraq, enderkaptan, enzo35, erdemd, ErTech, esercelik24, ethemm76, everlasting, ExTReMa, Eyong, faka71, fireblade1, frdndl, G.BEREKET, galfordb, galileo, genç kaptan, GeNcHaCKeR, hasan_, hastalikli_insan, Hay.alper.est, Husnun, imamen, istburak, izmirli_ua, jozefgoodmorning, Kaiser, kalidor, karacivciv, karafetva, karagöz187, KARAKIZ, katip, kayazaki, kemalcolak34, Kolt, koray gfb, korkut 250, KUVVETMİRA, lacivertt, M@M!, madiso, mates, Maverick35, Mert, mertim, mesrur özgök, mhrrmkpnr, monerr, motopower1, motorhocası, mtk, mutto, muzaffer1968, mzcı, NcAskan, nertikus1, nightshift, ocean84, OGLUMVE BEN, paralaks, RaLf10, RECOKARAP, regal, rizakara, road, roadbuster, roadcarver, ruckerpark, scarface5, sçetin, schumacher__, schumi84, Seko, SercysSs, shiva, skakfilozofu, Skullhunter, SPEEDY-26, starblazer, svd, takendy, TanImsIz, Tanju, tarikiko, tasarslan, thelord, TOP SPEED, tubis, tunca_G, umutk00, uthec, VaScO1925, vlamix, volkanabur, Whitehair, xx5xy5xx, yiit10, İlker&Burçin, İlyadin, yunuskocak, yürekçe, zaf-zaf, zebby, zenon, zihinci4391, zion1, _cns_monero_, _PhOeNiX_

koca listede aradığımı bulamadım yau :(

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı RoMe0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tmm yau listeden çıkardım yoğunlaştığım planı aaa :D artık size ve hamama yoğunlaşabilirim :D

Başka Arayışlara Yönelmeliyim :D
    tercih meselesi biz karışmayalım
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    :D tercihimi iii biliosn :D Görüntülerle ispatlanmıştır

Motosikleti
    Alıntı RoMe0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Online rekorumuz : 2.291 Kişi ile (09-05-2008 Saat 22:37 PM) gerçekleşmiştir.
    RoMe0, 345, 41calamity41, aguila, Akileos, ali00, alisemerci, alper_tim, alplion, alp_toker, amorphis, Anjinsan75, aparat, Aquila, Ates_Hirsizi, aydinsen, AydoganX, AYGÜL, aziqun, Bandit, barannet, bLaCk fOx, bonjovi, BOO_74, bulosele, burakcan65, buralpdi, By_StaR, böcek, cakalaz, canercamalan, canicellat, caracas, carvalho, CBA, Cem_07, cihantavuz, clemenze, COMPACT5555, cousinecruis, crayzboyone, darkform, dark_face, draggy, eeraktan, ekuzdere, ELINT, emomen, Emrahkucukgirgin, emraq, enderkaptan, enzo35, erdemd, ErTech, esercelik24, ethemm76, everlasting, ExTReMa, Eyong, faka71, fireblade1, frdndl, G.BEREKET, galfordb, galileo, genç kaptan, GeNcHaCKeR, hasan_, hastalikli_insan, Hay.alper.est, Husnun, imamen, istburak, izmirli_ua, jozefgoodmorning, Kaiser, kalidor, karacivciv, karafetva, karagöz187, KARAKIZ, katip, kayazaki, kemalcolak34, Kolt, koray gfb, korkut 250, KUVVETMİRA, lacivertt, M@M!, madiso, mates, Maverick35, Mert, mertim, mesrur özgök, mhrrmkpnr, monerr, motopower1, motorhocası, mtk, mutto, muzaffer1968, mzcı, NcAskan, nertikus1, nightshift, ocean84, OGLUMVE BEN, paralaks, RaLf10, RECOKARAP, regal, rizakara, road, roadbuster, roadcarver, ruckerpark, scarface5, sçetin, schumacher__, schumi84, Seko, SercysSs, shiva, skakfilozofu, Skullhunter, SPEEDY-26, starblazer, svd, takendy, TanImsIz, Tanju, tarikiko, tasarslan, thelord, TOP SPEED, tubis, tunca_G, umutk00, uthec, VaScO1925, vlamix, volkanabur, Whitehair, xx5xy5xx, yiit10, İlker&Burçin, İlyadin, yunuskocak, yürekçe, zaf-zaf, zebby, zenon, zihinci4391, zion1, _cns_monero_, _PhOeNiX_

koca listede aradığımı bulamadım yau :(
    Arayan bulurmuş aramaya devam

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    senin aradıgını böyle ararsan bulamassın aslanım bak biz arayış içine giriyormuyuz bira sor danış dimi
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ne bilim biz böyle yapioz qeneLde Ve Boş Yok

Motosikleti
    senin aradıgını böyle ararsan bulamassın aslanım bak biz arayış içine giriyormuyuz bira sor danış dimi
    Haklısın burda TECRÜBE TECRÜBE diye bağrıyorz hiççç yani. Tecrübeliyi bilen biliyor..

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    arkadaşlar birazda sponsor mevzuuna gelsek diyorum yarın kim ne getirecek söyle göbek taşında çiğ köfte dolma falan

Motosikleti
    Gürkan yeni tarif buldum yarına arkadaşlara bunu hazırlıyalım. Küçük bir ayrıntı var malzeme listesini kaybettim.

Unun 2,5 bardağını bir kaba koyalım. İçine mahlep, tuz, şeker ve mayayı ekleyelim. Sıcak su ve yoğurdu ekleyelim. Hamuru biraz karıştırıp 2 yumurtayi ve yumuşamış yağı ekleyelim. Hamuru yoğuralım, cıvık bir hal almalı. Daha sonra kalan unu azar azar ekleyerek, kıvamını arttıralım. Elimize biraz yapışan ama sert olmayan yumuşak bir hamur hazırlayalım. Un miktarı az gelirse az az ekleyebilirsiniz. Kalorifer yanı gibi bir yerde 40 dakika kadar mayalanmaya bırakalım. Mayalanmış hamurumuzu tekrar yoğuralım, elimizle limondan biraz küçük parçalar alıp yuvarlayalım ve iki avucumuz arasında yassıltalım. İç malzememizi koyup yarım ay şeklinde ağzını birbirine sıkıca bastırarak kapayalım. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye poğaçalarımızı aralıklı olarak dizelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürelim. (Arzu ederseniz susam, haşhaş tohumu ya da çörek otu serpebilirsiniz.) Tepsimizi 15 dakika dışarda bekletip ısıtılmamış fırınımıza koyalım. Fırınızımızı açıp 190 dereceye ayarlayalım. Üzerleri kızarana dek pişirelim. (Poğaçaları fırından alınca pişmediğini zannedebilirsiniz çünkü inanılmaz yumuşak oluyorlar. Ben her seferinde bir adet poğaçayı fırından çıkarmadan önce böler, içinin pişip pişmediğini kontrol ederim. Ama altı ve üstü kızarmışsa pişmişlerdir.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ben qeliorm yetmezmi yau Diodum son anda ilahi bi Dürtü Beni Bu yazıdan Kurtardı Kesinlikle Demiorm öyle bişiy

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı burakcan65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gürkan yeni tarif buldum yarına arkadaşlara bunu hazırlıyalım. Küçük bir ayrıntı var malzeme listesini kaybettim.

Unun 2,5 bardağını bir kaba koyalım. İçine mahlep, tuz, şeker ve mayayı ekleyelim. Sıcak su ve yoğurdu ekleyelim. Hamuru biraz karıştırıp 2 yumurtayi ve yumuşamış yağı ekleyelim. Hamuru yoğuralım, cıvık bir hal almalı. Daha sonra kalan unu azar azar ekleyerek, kıvamını arttıralım. Elimize biraz yapışan ama sert olmayan yumuşak bir hamur hazırlayalım. Un miktarı az gelirse az az ekleyebilirsiniz. Kalorifer yanı gibi bir yerde 40 dakika kadar mayalanmaya bırakalım. Mayalanmış hamurumuzu tekrar yoğuralım, elimizle limondan biraz küçük parçalar alıp yuvarlayalım ve iki avucumuz arasında yassıltalım. İç malzememizi koyup yarım ay şeklinde ağzını birbirine sıkıca bastırarak kapayalım. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye poğaçalarımızı aralıklı olarak dizelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürelim. (Arzu ederseniz susam, haşhaş tohumu ya da çörek otu serpebilirsiniz.) Tepsimizi 15 dakika dışarda bekletip ısıtılmamış fırınımıza koyalım. Fırınızımızı açıp 190 dereceye ayarlayalım. Üzerleri kızarana dek pişirelim. (Poğaçaları fırından alınca pişmediğini zannedebilirsiniz çünkü inanılmaz yumuşak oluyorlar. Ben her seferinde bir adet poğaçayı fırından çıkarmadan önce böler, içinin pişip pişmediğini kontrol ederim. Ama altı ve üstü kızarmışsa pişmişlerdir.)
    abi ben bekar adamım hazır alır yerim

Motosikleti
    honda cbf 150
    ya canım çekti valla hazır çayda vardı
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya canım çekti valla hazır çayda vardı
    Canıma bak benim hemen başlıyorum ben çıkar çıkmaz getiriyorum...

Motosikleti
    honda cbf 150
    bumudur budr saolasın usta
    Drift Religion

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    desene bu akşam aç kaldık

İlker&Burçin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması
    Bu konuya 1834 cevap yazıldı 12041 kere görüntülendi

Of of offff topiğe bak sen

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı İlker&Burçin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilker listede senide görelim

Motosikleti
    desene bu akşam aç kaldık
    İçimiz el vermez yetiştiririz evelallah. boğazımızdan geçmez.

ilker listede senide görelim
    Ben burdan baskı halindeyim gelecek gelecek yok öyle yanlız bırakmak

Alıntı İlker&Burçin adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hayat burda yaşam burda güneş burda doğuyor. Gürkan sağ olsun...

Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    İçimiz el vermez yetiştiririz evelallah. boğazımızdan geçmez.

Ben burdan baskı halindeyim gelecek gelecek yok öyle yanlız bırakmak

Hayat burda yaşam burda güneş burda doğuyor. Gürkan sağ olsun...
    hamamdan sonra yeniden doğmuş gibi olucaz inş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)