bütün herşey siz arkadaşlarımız için yani rahatlamanız için
bütün herşey siz arkadaşlarımız için yani rahatlamanız için
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
cuma günü akşama yetişemeyebilirim izin almam gerekecek..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
abi şortla girebilirmiyim ben içeri güvenemiyorum da
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Gürkan abi bende direkt olarak iş yerinden gelecegim Üsküdarda bana yakın bir yer sölersin oraya gelirim. Şirketin servisi vardı oraya.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
üsküdar meydana gel cinili hamam nerde diye sor gözterirler basit yada bana tel edersin
Bugun 100 mesaj olur Herhalde 13 subata kadar en reytıng kıran topıc olur hele hamamdan sonrakı yazıları dusunemıyorum
biraz resim yükleyin kardeşim şöyle göbek taşında yatarken filan havaya girelim yahu
savaşta herşey mübahtır :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bu belki gelirim belli degil bölümüne ismini yazdıran arkadaşlar acaba bişeylerden çekindikleri içinmi katılımcı olmuyolar :D :D :D :D çok fazla düşünmeyin . gelin gelin :D orda gürkan abinin keline en çok şaplak atana MT rozeti dagıtıcam :D :D :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
14 şubat öncesi son temizlik
Ben hayatımda hiç hamama gitmedim
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
hamama giren terler , beyler haberiniz olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)