giyinik olmanızı tercih ederiz korkarız felan bu nasıl davettir ya ürktük istanbula ayak basamayız
giyinik olmanızı tercih ederiz korkarız felan bu nasıl davettir ya ürktük istanbula ayak basamayız
by K@d@k@L
May The Force Be With You
dostlar yagmur camur demiyor ve bulusuyor muyuz??? gidipte tek kalmayayim orada?
Wildgoose Rider - Transalp 650
@GKN:
giydiğin normalde tuttuğun biraz abartılı, onunla gitmeyecen herhalde
mazallah şakaaa diye çıkarırsın milletin gözünü
@fullthrottle: topikden dönenin mausu kırılsın,
bir izmir mt atasözü derki; kesme şekermiyiz yağmurdan korkacaz
May The Force Be With You
yess.. i love izmir mt!!
muhabbet sardı galiba baksanıza eve gelip
eve geldim,güzel bi geceydi,fotolar geliyor vb... diyen yok
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
pederin dogum günü ve uygunsuz hava şartlarını hesaba katınca yalan olduk bizde ya bende baslıgı arıyodum
tüh yine kacırdık imi ehliyet işlemlerine daldık unuttuk toplantıyı
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
arkadaslar her ne kadar cok fazla kalamamis olsam da, tanistigimiza cok memnun oldugumu tekrar belirtmek istedim!! bundan boyle her daim her durumda hazir kita oldugumu da belirtirim!!
[QUOTE=Özer;1395107]Serkan,
Yeterince çalış gari sende epeydir görüşemiyoruz hem yeni makinanı da görmüş oluruz [QUOTE=Özer;1395107]
ah ah Özer abim inan cok yogunuz su finalleri atlatalım hayırlısıyla
abi o kadar cagırırım toplantılara gelmezsın beni ekip gittin ya abi helal olsun saka bi yana kardeşim bidahaki toplantıya görüşürüz insallah
Sağlık olsun kardeşlerim benim
Daha önce de yazdığım gibi, bu aralar bizde bayağı yoğunuz ama birazdan çıkıp bir turalayacağım şöööle..
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
akşamki mt izmir ile buluşmamız çok iyi geçti soğuk ve yağmura rağmen bayağıda gelen oldu,herkesin ayağına sağlık misafirim olan ve yeni üyemiz gemici (isa vatan)aramıza yeni katılmasına rağmen çok mutluydu sizlerle tanıştığına.ve işte resimler
gemici (isa vatan)
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
merhaba arkadaşlar benim izmir mt ile ilk buluşmamdı artık devamlı gelicem...........
tüh ya yine gelemedim neyse birdahaki sefere ordayım
by K@d@k@L
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)