Organizatör arkadaşların dikkatine....
-
Merhaba arkadaşlar sitelerin birinde dolaşırken bu sayfayı buldum " http://www.gercekmacera.com/tr/index.asp " bence çok eğlenceli olabilir...
- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Gezi başlıkları içinde gezi fikirleri ilgili başlık konusu dışında tartışmalar yüzünden açılan başlıkların konu dışına çıkıtığını görüyoruz. Bu yüzden geziler ile alakalı sohbetleri ve yeni gezi fikirlerini aşağıda linki verilen başlıkta yazabilirsiniz...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Konuya aşağıdaki linkden devam edebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6459
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
®******************************************®
Reklamlar
-
Morpheus, kardesim bu organizasyonu da sen duzenlesene. valla bi atv safari ve paintball fena olmaz hani
-
-
arkadaşlar bu olayı kesin yapalım yaa
-
bayramdan önce ben bir organizasyon düzenlemeyi düşündüm ama fiyatlar biraz pahalı geldi. gerçi pazarlık yapmadım ama biraz ay sonu olduğu için biraz da işlerimin yoğunluğundan pek ilgilenemedim.
ben de bir arkadaş vasıtasıyla öğrenmiştim orayı ve giden arkadaşlar gerçekten çok güzel olduğunu söylüyorlar.
kapalı bir restoranı var, çevre yeşillik ve ağaçlarla kaplı. atv kiralayabiliyor ve hatta topluca çevre gezisi yapabiliyorsunuz. 3 farklı paintball parkuru varmış galiba. paintball fiyatı 50 top 30-35 ytl gibiydi yanlış hatırlamıyorsam.
talebe göre bir organizasyon düzenlenebilir. pazarlığımızı da yaparız. çok zevkli olacağına eminim
-
arkadaşlar bilgileri
paint ball silah sayıları 14 fiyat 30 YTL 50 mermi
çadır sayıları 6 isterseniz kendiniz getirirsiniz çadır kurmak ücretli değil ben size restaurant hizmeti vereceğim diyor
atv sayıları ise 6 birini rehber alacak yani 5 kişi atv ye binebilir.min 40 dk tur 40 milyon min 1 saatlik tur ise 70 milyon
bana zayıf bir organizasyon gibi göründü.biz oraya asla 5-6 kişi gitmeyiz.atv ye binmek için sıra beklemek belki idare edilebilir ama çadır dert olur...aramızda çadırı olan arkadaşlar var ama onlarda yazlık çadırlar...
düşünün taşının isterseniz yapalım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler