İnşallah artçısı olacağım birini bulursam oradayım
İnşallah artçısı olacağım birini bulursam oradayım
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
yaa bende gelmek istiyorum ama hep dersane saatime denk geliyo off off
zaten motorumda yok artık nasıl gelcem ki tee oralara
yaa ben anket olayını yanlış açtım yaşlılık işte...
aslında bu gelecekleri liste yapacak bir anket olmalıydı, hani tıklıyosun adın listeye geçiyor.. başaramadım tabii... Yönetimden rica ettim , olursa düzeltecekler... gelecek olanlar sonradan bi ismini tıklarsa yeniden sevinirim.. BU MEKAN O KADAR GENİŞ Kİ, KALABALIK BİLE OLSAK ANCA YARISI DOLAR, bilgilerinize ))))))
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
motordaki sorunu hallederim heralde o tarihe kadar yoksa otobüsle gelirim bu pizza keyfi kaçmaz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
kesin olmamakla birlikte inşallah geliriz o tarihte
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
eğer katılım olursa yazık olacak canım mekana
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
alo paket servisi varmı delipoyraz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bende geliorum
cr@zy duffy
jess, hell , ati , yaw şu ramazana bu adamlardan iyice bahsetseydin yada biz varken insanlar girmese mi mekana
evet var ama buranın ki biraz farklı, telefon açıyosun gelip seni motorl alıyolar sonra yemeğini yiyince eve geri bırakıyolar
pizza da soğumamış oluyomuş....
ben şöle yapıcam hareme gelicem feribotla karşıya geçicem sonra orada uygun birine artçı olacam nasıl ama sende deneyebilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)