pizza... bahanesi; önemli olan dostlukların her daim olmas...
yeterki gönüller bir olsun; sizlerede afiyet olsun...
DELİPOYRAZ'a selam...
merhabalar, buluşmadan ilk ayrılan bendim galiba...
yeni arkadaşlarla tanıştım...başka gezi ve toplantılarda görüşmek üzere...
adnan.
heralde güzel günlerden birini daga geride bıraktık yeni arkadaşlarla tanıştık herkez memnun ayrıldı vesile olanlara teşekkürler
resimler hepsi yarın arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Resimler neden yarın ?
cimbom gol gol gol üzgünüm beko , gürkan abi ve ilaydacım. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim... ne güldükkkk yaaa... gülmekten konuşmaktan dilim damağım kurumuş.... eve girer girmez 3 büyük bardak su içtim daha kesmedi .... tekrar teşekkür ederim ; gelenlere ve mekanını bize açan Ramazan'a....
evet yaaa.. erken gittin, daha kestane çizecektik.... sobada da nefis oluyor tadı
cim bom bom herzaman heryerdee....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
bi dhaki buluşmada bende sizlerle tanışmayı isterim tabi aranızda banada yer varsa
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
bi dahaki buluşmada aranızda olmak ümidiyle
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
biraz geç geldim ama genede gelmeme değdi doğrusu hiç olmasa tanışma fırsatı buldum
yaw arkadaş hiç bir beşiktaşlı mı gelmez yaz gürkan abi bişey demicem
güzel bi organizasyondu poyraz abi teşekkürler
katılan herkesin yüreğine ve ayaklarına sağlık.. fotoları en kısa zamanda yüklicem. .
cadı uçar gelir dedik ama aldık havadisleri gece geç saate kadar takılmışsınız sizi gidi sizi
sıkışırız sen gel
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Star Tv Desti izdivaç ı açınn Tanrının kIrbacı orda
koptummmmmmmmm
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
valla son anlarına yetiştim pekde bişi anlamadım ama kaldığım sürece iyi bir buluşma olmuş izlenimi gördüm herkezde yağmur olmasaydı dahada güzel olurdu bir dahaki sefere inş
yahu E tire M tire R tire E BJK li arkadaşları göremiyoruz nerde bunlar:::
nerdesiniz kardeşim gürkan abi şerif,cem 4-2 mi oldu nee
ahanda 2 dk lık görüntü idare edin artık sonuna yetiştik böle oldu millet :(
arkadaşım yüklediğin görüntüyü izleyemiyoruz. duyurulur
Rüzgarımı bile yakalıyamazsın
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)