ben pendikte oturuyorum.
hareme gelicem ordan sizinle sirkeciye geçicem :D
varmı hiç pendik tarafından üye ? :D
yeni olduğum için kimseyi tanımıyorum çünkü
tamam abi çok sağol.
bende o saatte orda olurum seni ararım.
bu arada isim neydi :D
benim semih.
gelince poyraz abimizin elini öpmeyi unutma bizde saygı esastır hörmetler poyraz abiii
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
bende sizleri seviyorum bosnak msn i açınca kaydedecem seni de.... not ettim adresini
ehh heralde... çoğunuza yaşta kıdem basarım, bayramda beni bi ; sağolsun büyük bilip GKN aradı.. Sen ve Banu cezalısın zaten bu konuda , bence fazla sesini çıkarmaaa.....
Hadi hepinize hayırlı geceler.....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ahanda kızdırdınız abimizi
iptal falan etmesin şimdi şenliği
İyi geceler kuyucadısı bir senmi kaldın burda taayfa yatmış
Bu arada face bookta pizza dvetini verdim.CBr 125 grubu
Herkezlere günaydınn..... kaldı 2 gün... ve ben hastalanıyorum... ne güzel di mi iyileşmek için neler yapıyorum bi görseniz.. Artık Pazar günü gelse iyi olacak.. Soba sıcağı iyi gelir diye düşünüyorum
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
cezanızı düşüneceğim...
geçmiş olsun dileğin içinde saol... pazara soba sıcağında iyileşeceğim inşallah.. Ben zaten o kalabalığı görünce iyileşirim
bu arada HAREM e gelecek kişiler bana bilgi verirse sevinirim.... Gelecekler lütfen özelden irtibata geçsin benle ve tellerini yazsın
geçmiş olsun poyraz abi...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
geçmiş olsun tez zaman da iyileşmeni temmenni ediyorum ..
diğer konu için nedesem anlamsız poyraz abi boynumuz kıldan incee. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)