SPONSORUN DİKKATİNE.... !!!! hell24
Mekan sahibi arkadaşla görüşülmüş , talep olursa 2 orta boy Pizza fiyat sitede yazan fiyattan olabileceğine karar verilmiştir... Eeee bu durumda banada sponsor olursun artık.. senin için pazarlık yapıyorum Tabi sipariş öncesi bilgi verin kampanyadaki 2 orta boy .. ytl olandan istiyoruz diye.. sonra gelecek kazıktan sorumluluk kabul etmem
anlamadım, sadece üstüme alınmak işime geldi
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
benim mahallemde bana kazık atamazlar merak etme...
sponsor olayınında suyunu çıkardınız haaaa. herkeze hell24 yazan tsört gitdiricem en sonunda...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
taytım M beden olsun lütfen.. Sen sponsor olda, ben giyerim delipoyraz taytla resim çekeriz bi de...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
taytın resmini birazdan koyucam siteye...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
kafanıza göre hangisini isterseniz ölçülerinizi bildirin gelip bizzat kendim giydiricem...
gürkan abi yeşil motorun üstünde pembe taytla seni hayal bile edemiyorum....
siyah en asili de.... acaba Ayberk hangisini ister esas sponsoru olarak ona özel yaptırman gerek... L bedende olmaz ona
ne pizza imiş şuraya bak nerelere gittik
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)